*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

28:
Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Mihaita - - amelutza
29:
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim
Anna - - CristinaBarz
30:
Maria-Maia - - Adar
Vlad-Lucas - - Lili Prejbeanu

LA MULTI ANI GHIOCEILOR! Sa cresteti mari frumosi si sanatosi!

Eu iar sunt in urma cu cititul, am zis macar sa intru sa urez la multi ani sarbatoritilor. Ma pun la punct cu noutatile si revin!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Gata!
Catrinel m-am topit dupa pozicile Oanei... de fiecare data cu o tema bine subliniata.
Micaalsa si blondina ta e super cu sapcalia ei!
Poli Nick e asa de dulce parca e fetita... o sa fie o frumusete de baiat! Iar camera e super1
Adar eu nu i-as da nici un medicament fetei... Maria a inceput sa stea in fundulet nesprijinita abia saptamana asta, deci la aproape 7 luni. E prea devreme sa-ti faci probleme.
Cameliada FELICITARI pt progresele voinicului! Se ridica singurel wow! Cat despre doctorita aia... fara cuvinte. Trebuia sa ne spui de la inceput... Era un subiect parca "doctori de care sa ne ferim" nu mai stiu pe unde.
Pispi am citit povestea nasterii si mi-au dat lacrimile mai... Cred ca mai mult efect au acum asupra noastra decat atunci la inceput. Eu nu am scris-o inca pe a Mariei...
Delia eu ii dau galbenus de ou Mariei (nu mai mult de jumatate, am inceput cu un sfert) si peste alb, slab, proaspat.

Maria cum va spuneam de saptamana asta a inceput sa stea singurica in fundulet si cred ca apar niste dintisori la orizont ca tare mai e maraita. Programul ei e cam asa:

6.00 140 lapte ii bea jumatate treaza jumatate adormita, adoarme la loc si se trezeste pe la 8
8.30 - biscuite sau napolitana pt bebei si ceai
10.00 - 140 lapte dupa care somn cam jumatate de ora
14.00 - masa de pranz (legume, piept de pui/ peste/ galbenus de ou, orez, desert fructe) Am incercat de nenumarate ori sa-i pun supa in biberon sa i-o dau in timpul mesei in loc de ceai dar nu vrea sa bea nici un mililitru, asa ca bem ceai, dupa care somn cel putin o ora, apoi plimbare
18.00 - 140 lapte iar somn jumatate de ora
20.00 - iaurt sau branzica de bebei
baita
22.00 - 140 lapte baut prin somn caci adoarme inainte de ora 22

Nu e mare fan ceai bea cate o gurita destul de des (din jumate in jumate de ora pe parcursul unei zile intregi) Daca sughita primeste suc, pt ca il bea cu pofta si ii trece imediat. Cred ca ar fi in stare sa bea si un litru de suc pe zi daca i-as da (sucul e pt bebei de 2 luni). Fructele si iaurtul sunt mancarurile ei preferate, le mananca icnind si ma ajuta sa-i bag lingurita in gura...

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MICAALSA, superbi ochisorii Iuliei!!! E tare tare dragutza! Il smotoceste bine pe Rila?

NSHIRO, “tema bine subliniata” – , pai da, sa stim cu cine avem de-a face, dom’le. Tu pestele i-l dai proaspat, deci? Cum il prepari? Aici nu se gaseste peste pt bebelusi de 6 luni, numai pt mai mari (la borcan, vreau sa zic)… ma gandesc sa incep cu outz…

Mai, PISPI, m-ai dat gata. Pai sa-mi dea lacrimile, mai? (la faza cu “tzipa, mama, sa te aud si eu”) Ufff… Pupam si smotocim Bibi

MIHASER, sorry, io am ametit datele Amyanei…
Daaa, Oana are dintzi, sa vezi ce musca de tare cateodata!

MARI, poate face numai experimente vocale cu haraitul… sau ti se pare ca l-ar durea gatutzul?

CAMELIADA, ma bucur ca e bine bebe Tudor! ce fel de cereale ii dai?

DELIA, io ma gandesc sa incep cu ou peste vreo 2 saptamani. Cat ou i-ai dat? (fara albus, da?)

Daaa, POLI, las ca e bine asa. Ai fost tu mai stressata, dar ai vazut ce bine a reactionat Nick! Tare misto camera! Imi place spirala de la pat! O sa isi revina repejor, ai sa vezi! Doctoritza mea zice sa vedem racelile ca pe niste antrenamente pe care le fac bebeii sa-si intareasca sistemul imunitar!

ALINAMIZZI, tin pumnii sa iasa dintzisorul cat mai repede!! Mai, da va tine in suspans!
Vad ca mai e pe forum o DIANAMIZZI din Malta, sunteti rude?

MARIANA, ce sa face la “scoala de muzica”? Zi despre burticaaaaaa, nu ne mai lasa sa ne perpelim! Te pomenesti ca stii ce e si ne tii asa, pe uscat!!

ILE, 7 kg la 3 luni jumate???? Ma ia un pic cu fiori. Ma intreb daca Oana o fi atins 7 kg…. ce curs faci? Eu ma gandesc sa ma duc la un curs “bebelusi in miscare” ca sa le stimuleze aptitudinile motorice.

Voi ati inceput sa va “securizati” casele? Sa astupati prize, etc? ca ne asteapta si asta, si am la prize si cabluri….

Fetelor, voi ati dat outz inainte sa incepeti cu carnea?

La multi ani Vlad, la multi ani Maia!! Sa cresteti frumosi si sanatosi! Numai bucurii sa aveti in viata!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI VLAD LUCAS,
SA CRESTI MARE, FRUMOS SI SANATOS !!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

... au trecut 6 luni peste noi ... parca nici nu-mi vine sa cred ... as vrea sa-ti spun atat de multe ... le pastrez insa pentru mai tarziu. Dar ce vrea neaparat sa iti spun astazi, este ...

LA MULTI ANI PUIUL MEU !!!!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata! Sa imi umpli viata de bucurie si fericire asa cum ai facut-o si pana acum, si sa stii intotdeauna, ca orice s-ar intampla, mami va fi mereu alaturi de tine ...
Esti cel mai scump, cel mai drag, cel mai frumos cadou de la Dumnezeu.
Iti multumesc Doamne pentru minunea mea!

LA MULTI ANI FERICITI MAIA !!!!

vand pompa Nuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Maria-Maia - Adar si Vlad-Lucas - Lili Prejbeanu

Catrinel shit happens...si eu umblu cu grija prin listuta sa nu incurc borcanele...la cata informatie e acolo...nici CNSAS=ul nu are atata!

Poli e fain Nick...si pe mine ma bate sotu la cap sa il las singurel pe puisor! Sper sa reusesc! Ma smecherii astia noi ne chinuim cu ei si zic tata primul cuvant! Imi place camera lui Nick...in special covorasul...eu sunt innebunita dupa marouri!

Mariana, nshiro

Fetele cochetele am mai pus si noi un filmulet nou! Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Cameliada, eu nu am nascut in Tulcea, intrebam de numele dr ca sa nu dau cumva de ea, acum, cu bebe.

Delia, despre peste, chiar alb si proaspat, eu stiu ca dupa 9 luni.

Catrinel,despre galbenus scrie in Mama si copilul, ca dupa carne, eu asa am facut.Bine, ca degeaba, asta e alta poveste, cu don'soare mofturoase.

Multi ani senini alaturi de parintii lor pentru:
Maia - Adar
[purple]Vlad-Lucas [/purple]- Lili Prejbeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ada sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, frumoasa, fericita si sa va bucure in fiecare moment Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau! E emotionant!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Pispirica e frumoasa povestea ta! poti sa o pui in contul comun la mail ca mai sunt acolo povesti!

Laura

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Fetelor, multumim mult ... pentru voi

Laura ... mi-e tare greu ... stiu ce inseamna ziua asta pentru tine si ... iti multumesc din suflet si uite, ca sa mai stingem un strop de durere, primeste din partea noastra, milioane de pupici, miliarde .... noi stim ca Dumnezeu nu te va lasa ... totul e sa ai incredere in el, si sa ii ceri ...
Iti dorim un bebel cat mai curand si ... sa stii ca ma tin de cuvant: cand nasti VIN LA PIATRA !!!!

Mergi la inceput