Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Raspunsuri - Pagina 8
onitza spune:
ALEXA, FELICITARI PENTRU BEBE CU PUTICA!!!
Silviu o sa fie tare fericit cand o sail invete pe fratiorul lui mai mic tot ce stie el!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
PAUL SEPTEMBRIE 2006
paxela spune:
fulgu, de aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472&whichpage=1 vin inimoarele, dar din nefericire campania e pe sfarsite
Alexa
15+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
am fost si noi la dr cu d-ra ruxi care se pare ca in sfarsit a scapat de otita
, muci, rushu in gat si alte nebuneli...sper sa o tina Dumenzeu sanatoasa si eu sa o pot invata sa sufle nasul.
alex este decretat alergic si de data asta nu mai scapa fara testul pentru alergii
mai trebuie doar programarea...nu mai putem continua cu siropele la nesfarsit...trebuie sa vedem odata de la ce vine'buba'
paxelina, felicitari pentru putzica
si pe tine si pe baietei![]()
fulgule, bine ai revenit...ce mare si frumushel este blondinul meu ginere
tare frumoase pozele...se vede ca v-ati simtit bine.
sanatate multa tie si
bits-ule
am impresia ca si in romania este tot la fel in leg cu cresa...parca asa am auzit...e o tampenie dar bine ca o poti rezolva.
roserbina
micutza indragostita
, cred ca mihnutu o sa fie gelos ca ruxi e cam geloasa pe alex cand vede ca are ochi si pentru alte fete![]()
adriana
gemenusii sanatate multa
andreap
abia astept sa ne zici ce ai facut la stanciu...
cum s-a acomodat mariuca
cu bona cea noua?
danette, bine ca nu pateste nimic iris cand sparge paharele...las' ca cioburile aduc norok![]()
fetelor va pup pe toate si pe copilashi
noapte buna
monica
paxela spune:
eu incep sa ma trezesc, sa cobor cu picioarele pe pamant si sa realizez, ..................va dati seama, am incurcat-o de-a binelea, sotul berbec, fimiu un sagetator incapatanat si "cuminteee", si acum inca un berbecut...... ehee mult mai e pana atunci sanatosi sa fie ei toti ca pt mami sau inventat psihiatrii
Alexa
15+ si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
mariussimiuc spune:
Un timid helau si de la noi! 
Pupam toti copilasii si mamicile din dotare! ![]()
Miha 
bits spune:
Paxello pai mama la mine putza e la fetitze si cuculetul e la baiat de asta te-am "rozit"
.tu zici ca ai sagetator si vine si un berbecutz?da eu ce sa mai zic cu un scorpion si cu un capricorn
???.lasa ei sa fie sanatosi ca ai sa vezi ce frumos au sa se joace amandoi,nici n-au sa te mai bage in seama
.da vb aia esti tanara si unde mananca 4 guri mai poate papa una![]()
25,KEN(1nov 2004)
roserb spune:
Paxela, felicitari pentru baietel!
Monica , ma bucur ca s-a reparat Ruxita!
Si, va rog, nu va mai plangeti de combinatii dezastruoase de zodii, eu ce sa mai zic: eu-berbec, sotzu-taur si copiii- 2 scorpii? ha?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
Si la mine fetitele au putza si baietii cuculetz..cand ii spun lui barbate-mi c atare mi-as dori si eu o putza prin casa, zice: pai nu il ai pe Paul? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
PAUL SEPTEMBRIE 2006
andreap spune:
Buna dimineata....
paxela,felicitari ptr.baietel,sa fie sanatos!Da' cine o sa fie soacra mare de 2 ori?????![]()
Fulgule,frumoase poze,David seamana bine cu tine..zic eu..iar tu arati super!bafta cu tratamentul!
Monica,Mariuca s-a acomodat super bine cu bona,si asta din prima zi..bine ca e asa.felicitari ptr otita rezolvata
!
Noi am fost aseara la medicul de famile;sa nu-mi fac probleme mi-a zis,in analiza scrie"rare chisturi de giardia",plus analizele de sange bune,a ajuns la concluzia ca e OK..ma rog,adica are giardia,dar nu o...afecteaza prea tare..nu stiu cat pricepeti voi,nici eu nu stiu exact
.Cica toti il avem parazitul asta,important cum reactioneaza organismul.ea nu e slabita,nu e palida,mananca(cat de cat
)..asa ca..Mi-a recomandat un tratament homeopat,ca cica si dupa Zentel nu-mi poate garanta nimeni ca nu se reinfecteaza..asta e.Azi mergem la Stanciu,sa vedem si parerea lui.mami nebuna![]()
Pupici si mai vb
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
mariussimiuc spune:
Andreea,asa este,toti avem acest parazit.Doar ca unii il suporta,altii nu.Helmifloresul este bun pentru Giardia si da si pofta de mancare. ![]()
Miha