Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
eveline spune:
Mey Fulgule ai un baietel, sa-ti traiasca! Ochi mari si albastri, blond, gura s-o manaci...ce mai....sa te vad peste vreo 15 ani cand ti-or batea fetele la usa....cred ca o sa faca ceva ravagii....
Ana si Bianca-iubita
diana2004 spune:
Anreeap,nu mai sta trista ,compatimim impreuna ;si Andrei are giardia si aseara i-am dat prima doza de Zentel
.Din fericire nu a protestat .
Miine plec la Buc la un curs
,ma intorc duminica ,asa ca nu cred ca o sa ne vedem .
diana2004 spune:
Nu stiu de ce mesajul a fost trimis inaintea mesajului Andreei ,ca eu citisem deja al 2-lea mesaj al ei .
andreap spune:
Pe unde sunteti fetelor????Chiar nimeni????
Noi am fost aseara la medic..din nou.De data asta mi-a dat un alt tratament,care include atat medicamente homeopate,medicamente de protectie a stomacului(cred ca asta e ecoflorina..) si ultima etapa renumitul Zentel
!
Plus inca o veste proasta
:eu nu ma uitasem in josul paginii,la analiza de coprocultura,unde...stupoare,i-a iesit Candida
..Il intreb pe dt.cum e posibil ca un copil asa mic sa faca candida..raspunsul:antibiotice.E adevarat,Mariuca a luat antibiotic in vara asta,dar....asta e,acum sper sa scapam de ea,nu-mi inchipui cum naiba...offffff.
In rest,suntem bine,de luni cred ca incepem tratamentul si de acum m-am invatat minte:nici un antibiotic fara medicament de protectie!
Sunt cam trista....nu stiu ce sa zic,ma tot minunez de tampenia asta.
Pupici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
'neata!
Of, Andreea din pacate astea-s "avantajele" antibioticului, dar zau nu mai fi trista, ca se rezolva. Cred ca o sa-i fac si eu micutului o coprocultura, ca n-am facut cam demult, m-ai pus pe ganduri....
Paxi, felicitari ptr baietel, sa fie sanatos si la termen, asta-i cel mai important. Tu mergei la servici, ca nu mai stiu?
Eu am cam inceput numaratoarea inversa
...da ce sa-i faci si serviciul face parte din viata noastra ![]()
aime si
Vladimir
paxela spune:
off mititeii toti sunt bolnaviori, cum se schimba anotimpurile cum incep, dar oare de ce or fi atat de sensibili, parca inainte nu era chiar asa ......
sanatate multa la toti puiutii
Alexa
16+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
onitza spune:
Mey fetelor, si eu am observat ca sunt multi puiuti bolnaviori, si le transmit la toti insanatosire grabnica!! si putere la mamici.
Paul, dupa o sapt de tratament (fara antibiotic), e un pic mai bine, mai tuseste un pic, mai are is mucisori verzi, dar e spre bine. In schimb, eu si tac-su suntem raciti rau, ne e teama sa nu ii dam inapoi raceala :(
Paul a invatat sa danseze, sa se inchine, cand vede o biserica incepe sa se inchine, nu reuseste el sa faca semnul corect, adica tine degetele corect, dar ridica in sus si jos , nu duce apoi si dreapta apoi stanga, dar eu mor can dil vad! mai nou, face si abdomene
e un dulce. de mancat nu prea se oboseste.....azi ce a mancat binisor! ar vrea numai biscuiti, sticksuri, etc
si bere, sa nu uitam! 
AM vazut si poze, si va felicit pt puiutii frumosi pe care ii aveti! poate o sa mai punem si noi poze!
OTI, ce mai faceti?
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
PAUL SEPTEMBRIE 2006
onitza spune:
quote:
Originally posted by aime
Fetelor, pe unde sunteti?????
EU mi-s prin casa, ofticata de vremea de afara
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)PAUL SEPTEMBRIE 2006