Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fulgule, sanatate maxima iti dorim si -am flacaul ala frumos si blond care papa piersica cu o fatzuca atata de scumpa si sta ca o floricica intre alte flori .Faina vacanta ati avut, sa va fie de bine.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Fulgule chiar ma intrebam ce e cu tine.ma gandeam ca vii si ne dai bomba ca mai ai un copil la purtator

25,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

da eu vazui pozele sapt trecuta cred si ziceam ca n-oi fi fost eu pe faza cand ai dat linkul si de aceea nu le-am vazut la timp.deci ele erau recente!sa va fie de bine vacanta iar la tine sa se intareasca nervul cat mai repede,vezi sa fie cel afectat si nu altii ,nu de alta da te strigam apoi"fulgu cea cu nervii de otel"

25,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bitsule, parca tu ziceai ca al tau Ken nu manca dimineata nik. Ei, na ...hop si eu...de unde infuleca dimineata ou, branza alte alea...si iaurt, acu doar iaurt si ceva ff putin, adica 1-2 biscu, sau o bucatica de chec.La pranz mananca bine, sa fie oare mofturele de crestere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by bits
sa va fie de bine vacanta iar la tine sa se intareasca nervul cat mai repede,vezi sa fie cel afectat si nu altii ,nu de alta da te strigam apoi"fulgu cea cu nervii de otel"

mey..sti cum e vorba aia "nu e dupa cum se nimereste ci dupa cum se potiveste"...na! nici eu nu mai stiu ce am vrut sa zic dar mi-a placut strigatura cu nervii de otel
bebe la bord nu am, mai astept un pic...sa-mi cada dintii...ca si frunzele, ca tot a venit toamna

mey, da ce facurati voi de aveti inimioare de palpita( sub nume?).. aime, roserbina..etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Bitsone, da ce iti face mey dopu gelatinos , dragu de el...?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am venit de la echograf, bebe e bine dezvoltat normal, are degetele, calcaie un capusor de 3 cm, si se pare si o putica, nu a vrut sa bage mana in foc dar din ce mi-a aratat asa pare a fi

Alexa15+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Paxello deci se lasa cu fundite!felicitari si sa fiti sanatoase amandoua!sarcina usoara in continuare!

Aimee sper si eu sa fie mofturi de crestere caci altfel albesc de tot.aseara mi-am vazut prin cap o gramada de fire albe.m-am speriat!sper ca la cresa sa-i vada pe ceilalti si sa pape!

Fulgu acu imi trec eu la semnatura"posed dop gelatinos".ma intreb si eu tura asta cum o fi cu dopul daca tot m-am programat pentru cezariana(10 ianuarie).ramane acolo sau mi-l scot ei?asta daca nu o ia la galop ca si tura trecuta cu 1 luna inainte!

25,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

sa vedeti ce sistem imputit au japonezii:am fost astazi si i-am cautat lui Ken cresa.ce ziceti ca-mi trebuie aprobare de la primarie ca sa-l duc la cresa?!cica daca nu muncesti nu-i poti baga la cresa sub nici o forma(si nu-s crese de stat tot dai bani cu carca).norocul meu e ca lucrez la sot la firma si am sanse sa obtin aprobarea.asa ca maine cu Ken de manutza la primarie ca nu mai e de shaga cu baiatul.cica dureaza aprobarea intre 2sapt si 1 luna!offf sper sa mai reziste bebe acolo in burtic si sa nu patzesc vreo minune la cat alerg dupa Ken!

25,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by bits

Paxello deci se lasa cu fundite!felicitari si sa fiti sanatoase amandoua!sarcina usoara in continuare!
25,KEN(1nov 2004)

fundite, fundite dar albastre dar poate ai gura aurita si totusi la termen ajunge roz

bafta cu cresa, si alearga cat mai putin

Alexa15+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput