Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Raspunsuri - Pagina 27
onitza spune:
Baaau!!!
OTI, o macara uriasa nu gasim si noi???? ca Paul s-ar catara pe tot ce prinde inalt !!! 
FELIS!!! WOOOOOOOOOOOOW! pupam un mancacios si ii dorim sa o tina asa in continuare, adic ava dorim ce ne-ar placea si noua sa avem in casa, un mic mancacios!!!
BRAVO MIHAI!!
FLORY, da sunr cazuri rare, sunt convinsa ca nu e valabil si pt Andrei! mi se pare ok cu mspune Roserb, lasat sa planga o perioada daca te tin puterile, si ii trece! asa l-am dezvatat eu pe Paul de suzi! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
eveline spune:
Bravo Mihaita, asa sa-i tot spui lui mami ca vrei papa....asa o sa cresti mare...si poate o inveti si pe a mea micuta sa spuna ca tine...
Ana si Bianca-iubita
FELIS spune:
Multumi mult de felicitari...
Daca putem am da si la altii din pofta noastra de mancare, mai ales lui prietenul nostru Silviu 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
buna fetelor si multumim din suflet de urarile de insanatosire
ruxitza se simte mai bine a dormit bine azi noapte si a si papat cate ceva astazi dar numai chestii pasate si moi ca fiindca nu poate inca sa mestece...se mai pacaleste uneori si apoi plange saracutza...
azi si-a pus plastelina in tot capul de era sa o tund zero...am spalat-o de doua ori sia bia, abi a a iesit...
da bine ca am scapat de chelie![]()
va pup pe toate si pe copilashi, multa sanatate tuturor
monica
FELIS spune:
MONICA... ma bucur ca Ruxi a dormit si e mai bine...
Scurt si la obiect ca trebuie sa plec
: poze cu Mamarutza, Silviu si Mihai , de la inceputul lunii octombrie...
Felis si
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Monica, ura, ma bucur ca suntetzi mai bine. Cu plastilina bine ca ne-ai spus ce se poate intampla
.
Andreea, si eu ma vaitam acum 2 luni de trezitul noaptea, poate mai tinetzi minte ca am lasat-o sa doarma cu mama si nu se mai trezea asa rau. Acum de 2 saptamani a renuntat. Acum 1 luna vazand ca nu reusesc sa-i curatz foarte bine canutza cu cioc de mazga de la ceai/apa statute peste noapte si intrata prin supapa si orificii am zis sa renuntam la ea. Si nici una noua am zis ca nu mai are rost. Oricum cumparasem un set de pahare de plastic pentru copii si am trecut la treaba. I-am pus ceaiul in pahar din timpul zilei, nu prea i-a placut ba se uda, ba se inneca ea fiind obisnuita cu canuta sa o tina in orice pozitzie sa traga ea cat vrea. Si cand s-a trezit peste noapte am ridicat-o in funduletz sa-i dau ceai din pahar. Si normal ca nu i-a convenit ca trebuia sa fie cat de cat treaza sa poata bea, la canuta era adormita si sugea prin somn. Nu spun ca ma impingea cu picioarele daca se termina ceaiul si spunea "mama ceai" pana trebuia sa ma duc la bucatarie dupa ceai ca altfel o trezea pe proprietara de cat urla. Cam intr-o saptamana s-a lecuit de trezit noaptea, a vazut ea ca este greu cu statul in funduletz si bautul din pahar. Si ziua ii dau apa in ultima vreme, de la robinet ca este apa plata. Am scapat de stresul facutului ceaiului de 2 ori pe zi
, de varsat ceai de fructe prin pat chiar si cateva picaturi tot curgeau daca ea scutura cana, dar cel mai important ca nu se mai deranjeaza noaptea pentru 1 gura de apa. Am paharul pe noptiera dar cred ca de 3 zile este neatins
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
FELIS - Mi-au placut tare mult pozele! Ce fericite sunteti ca va puteti intalni mai multe! Prin zona mea nu prea am fete cu copilasi de aceeasi varsta pe care sa le cunosc.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
MIRIA,EVELINE...
Ehe... ce vremuri... mai ales acum un an cd ne intalneam in diferite zone ale Bucurestiului... grupuri de mamici cu bebici...
Cate odata eram si mai mult de 10 mamici...
Da tu Miria, prin ce zona a Bucurestiului mishuni?
Felis si
....
a adormit singurel
miria_cristina spune:
Eu misun prin 1 Mai.
Singurica!![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."