Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Raspunsuri - Pagina 26
florypop spune:
Andreap, si eu sunt la fel cu oboseala dar totusi mi-am promis ca fac orice efort sa il dezvat insa nu se poate.
Try, nu cred ca e de la calciu. I-am dat calciu la recomandarea medicului 5 zile pe luna si cand am fost cu el la control nici vorba de lipsa de calciu. Sper sa fie trecator.
Onitza nu ma speria cu din astea. Daca mananca asa pana la cinci ani intru in faliment ca nici nu vrea decat Milumil 2. Altfel de lapte nici sa nu vada. Il miroase de la distanta. Acum de cand mananca amandoi Milumil 2 imi ajunge o cutie maxim trei zile si nu e decat 450.000 una.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
andreap spune:
Miria,din pacate cizmulitele le-al luat din Pitesti..asa ca nu stiu unde ai putea gasi in Bucuresti.
Diana,si sambata si duminica am fost prin centru..m-am si mirat ca nu sunteti..asta e,ne vedem in Noiembrie si dam si de baut atunci...![]()
Felis..imi pare rau ca sunteti bolnaviori,sanatate multa!Si ma bucur sa aflu ca sunteti mancaciosi rau......sa o tineti tot asa
!
Monica,sanatate multa..nu e posibil ca de la candida aia sa-i fi aparut si-n gurita?Ca la Mariuca in gurita s-a uitat doctorul cand a vazut rez.la analize....Ce-i dai ptr.candida?Eu nu am inceput inca tratamentul,ca suntem deja pe un antibitoic ptr.raceala si am zis sa nu le amestecam.Pupam Ruxi
Flory,stiu..poate e doar ceva trecator..la Mariuca asa a fost,adica se obisnuise acum 1 luna sa se trezeasca de 2 ori pe noapte,a renuntat insa singura si acum se trezeste doar 1 data.Pupici la cei mici
!
Noi suntem mai bine acum,sper sa treaca repede..repede,ca m-am saturat de muci
..plus ca ma trezesc sa-i dau antibiotivul si mi-e lene
..recunosc
Pupici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
roserb spune:
quote:
Originally posted by FELIS
"PAPA, PAPA" si nu zice de formaIeri dupa ce s-a trezit, papase la pranz mancare gatita si am zis ca e ok sa ii dau 2 cutii de branza cu fructe in care am pus si biscuiti sa fie mai satioase
dupa ce a terminat plangea de foame
"PAPA, PAPA" zicea cu mare disperare... si in lipsa de altceva i-am dat... paine... Cand vede scaunul de masa ca il aduc in camera vine disperat spre el zicand fara oprire "papa, papa" si incearca sa se urce singur in el... doar doar o manca mai repede
si dupa ce ai terminat ce ai sa ii dai nu vrea sa se dea jos din el daca mai vrea papa
Azi de ex a papat ciorba dar cu multe legume, fidea, carne si 4 felii de paine. A papat 3 sferturi, a dormit o ora si cd s-a trezit, nici nu deschisese bine ochii: "papa!" si a terminat de papat... S-a mai jucat, a si dormit si cd s-a trezit (eu in timpul asta am gatit: pilaf) i-am dat pilaf cu carnitza de pui facut ca pentru noi. A papat o portie normala si am reusit sa nu mai aud cuvantul "papa" pt... 2 ore.
Dragul de el, cred ca e asa simpatic! Il pupam pe mancacios,in ritmul asta o sa-ti manace urechile
Multa sanatate , sa ii treaca raceala repede

Roxana&Co
POZE CU PITICII
miria_cristina spune:
ANDREEA - Ma gandeam eu ca nudin Bucuresti. Pe aici am cautat, dar genul asta nu am gasit. Erau unele haioase si imblanite, dar cam mari, iar cele care ii veneau bine erau subtiri.
Asa ca, ar trebui sa mai caut. Par cusurgioaica la cumparaturi, dar asta numai pentru ca nu gasesti prea multe modele din care sa alegi.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
roserb spune:
Mai, nu va suparati pe mine, dar eu nu stiu cum mai aveti elan sa va sculati noaptea sa dati lapte copiilor, la varsta asta? Singura metoda de scapare daca nu tine nici cu explicatul, nici cu inlocuitul laptelui cu apa (la care vor renunta curand), e sa va pregatiti sufleteste sa infruntati plansetele o scurta perioada. Spuneti-le ca noaptea nu mai e laptic, ca nu ati gasit la magazin sau alte povesti de genul asta.Normal ca o sa planga cateva nopti, dar in final vor renunta. Dupa parerea mea, noaptea stomacelul trebuie lasat sa se "odihneasca", nu mi se pare sanatos sa bea inca lapte.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
miria_cristina spune:
A mea bea doar apa sau ceai in timpul noptii, dar seara ii dau sa manance mai consistent. Altfel, se trezeste exact cand ma pregatesc sa ma culc si incepe "cantatul".
Cristina si D
andreap spune:
Spune-i tu Roserb lu' nora-ta la 3 dimineata povesti ca nu mai e la magazin
...si sa vezi cum scoala tot blocul
..am incercat,ce crezi?dupa 1/2 de ora de plasete si vaicareli(mami lapte,mamica...mami) am cedat nervos...Mariuca renunta cand vrea ea,asa a facut pana acum,iar eu sunt prea franta de oboseala sa ma lupt cu fitzele ei
.Am incercat cu apa,ceai..am zis ca va renunta treptat la lapte..urla numai cand simte apa curgand...asta e,deocamdata nu ma deranjeaza sa ma trezesc,oricum dormim in aceeasi camera si aud fiecare miscare de-a ei,deci ma trezesc de muullllteeee ori pe noapte
.Stiu ca nu e indicat..recunosc..dar nu am ce face..
Miria,poti incerca la Orchestra,ei maia duc cizmulite mai frumoase.
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
miria_cristina spune:
ANDREEA - Unde e magazinul asta?
Cristina si D
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
Spune-i tu Roserb lu' nora-ta la 3 dimineata povesti ca nu mai e la magazin...si sa vezi cum scoala tot blocul
..am incercat,ce crezi?dupa 1/2 de ora de plasete si vaicareli(mami lapte,mamica...mami) am cedat nervos...
Mai, Cuscrella

Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
Fetelor, da ce vorbarete sunteti ![]()
Si noi am avut pana la 1 an jumate lapte noaptea, de pe la 1 an si 3 luni am scapat de o sticla, apoi de a doua si de atunci il facem de seara dar il bem dimineata la 6-6.30, uneori chiar la 5. Cred ca e nevoia de a suge, zic eu, Vladut inca mai cauta suzeta prin pat si numa daca n-o gaseste se supara, altfel, doarme. Dar la lapticu de dimineata nici eu n-as vrea sa renunt ca e o sursa buna de calciu.
Baiatul meu a devenit fan Danette duet
, nu ca n-ar fi si fan Danette&Iris
, il mananca cu o placereeeee, numai cand vede cutia vine rapid rapid. Are si ciocolata, dar ce sa fac, vorba Roxanei, daca ii place, ii dau.
Felis, mama sa-i pupi gurita aia care striga "papa", iubitu', sa dea domnu' s-o tineti tot asa, mancaciosi si fara raceala, asta va trece.
Am vazut pozele Anei, e tare dulcica cu palarioara aia ca o floare
si pe ponei.
Monica sanatate Ruxitei, draga de ea, ce chin tre' sa fie pe capul ei, micutza 
aime si
Vladimir

Ieri dupa ce s-a trezit, papase la pranz mancare gatita si am zis ca e ok sa ii dau 2 cutii de branza cu fructe in care am pus si biscuiti sa fie mai satioase
dupa ce a terminat plangea de foame
si dupa ce ai terminat ce ai sa ii dai nu vrea sa se dea jos din el daca mai vrea papa