Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Raspunsuri - Pagina 25
onitza spune:
Buna seara!
Noi suntem iar un pic raciti dupa ce abia ne revenisem.Citeam ce i-a zis TRy lui Flory ca e posibil sa fie o perioada trecatoare cu cerutul laptelui noaptea, si eu sper din suflet s fie asa; imi amintesc vis-a-vis de mancat noaptea, de o femeie care mi-a povestit ca al ei baietel a cerut lapte noaptea pana la 5 ani
....cred ca astea sunt cazuri rare totusi... 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
eu sunt tare suparata, ruxitza mea are afte in guritza, ieri a mers sotul la farmacie si i-a luat ceva fiindca toata noaptea(sambata spre duminica) nu dormise si cand m-am uitat in gura avea 2 afte...i-am dat cu picaturile alea si parca, parca-i mai trecuse dar azi noapte din nou plansete si urlete si cand ma uit azi de dimineatza...avea si altele...asa ca am fost de urgentza cu ea la dr care s-a uitat in guritza si a zis ca are inclusiv si pe amigdale...ne-a dat tratament dar nu de vindecare ci doar de ameliorare...ca a zis ca orice am face ii trece in 7 zilenu va zic cum plange ca pofteste tot felul de chestii sa manance si o doare numai cand le atinge de limbutza, nu poate sa mai suga din biberonmai repede ar vrea sa bea din cana, nu mai poate tine suzeta cand adoarme...si tot asa...a zis ca daca incepe sa faca si febra sa revenim dupa 2 zile...daca nu sa-i dam tratamentul asta si sa asteptam sa treaca cele 7 zile....de chin
aaa...si de la antibioticul luat pentru otita a facut si ea candida...asa ca ne ungem si la
speram sa ne treaca repede.
va pup pe toate
numai bine
monica
onitza spune:
MONICA, mi s-a rupt sufletul cand am citit prin ce trece Ruxita noastra!
...dar lasa ca dam noi "na-na" la candida si la afte si la tot ce supara fata!!!
or sa treaca repede cele 7 zile si sa vezi ca o sa se faca bine fetita si o sa poata papa ce ii pofteste inimioara! Insanatosire grabnica!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
miria_cristina spune:
Of, mai fetelor! Daca n-ar mai fi copiii astia bolnaviori! De cand o am prefer orice necaz numai asta, nu!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
onitza
si multumim de grija, sanatate multa si voua
vad ca acum doarme de 2 ore si nu s-a mai zmiertait...poate i le-a "amortit" tratamnetul asta si doarme si ea linistita
noapte buna
monica
FELIS spune:
Pupam toti copilasii bolnaviori
si dorim insanatosir grabnica...
Multumim si de urari 
Noi suntem bolnaviori... ca la cresa era frig in dormitor, asa ca ne-am pricopsit cu o raceala... si curge nasul, dar in nas nu pea sunt mucisorii, ci in gat...
cu toate acestea... papa al meu copil... de ma dispera...
toata ziua: "PAPA, PAPA" si nu zice de forma
Ieri dupa ce s-a trezit, papase la pranz mancare gatita si am zis ca e ok sa ii dau 2 cutii de branza cu fructe in care am pus si biscuiti sa fie mai satioase
dupa ce a terminat plangea de foame
"PAPA, PAPA" zicea cu mare disperare... si in lipsa de altceva i-am dat... paine... Cand vede scaunul de masa ca il aduc in camera vine disperat spre el zicand fara oprire "papa, papa" si incearca sa se urce singur in el... doar doar o manca mai repede
si dupa ce ai terminat ce ai sa ii dai nu vrea sa se dea jos din el daca mai vrea papa 
Azi de ex a papat ciorba dar cu multe legume, fidea, carne si 4 felii de paine. A papat 3 sferturi, a dormit o ora si cd s-a trezit, nici nu deschisese bine ochii: "papa!" si a terminat de papat... S-a mai jucat, a si dormit si cd s-a trezit (eu in timpul asta am gatit: pilaf) i-am dat pilaf cu carnitza de pui facut ca pentru noi. A papat o portie normala si am reusit sa nu mai aud cuvantul "papa" pt... 2 ore
. A stat la soacra cat am fost eu cu taica-su sa rezolvam o problema... timp in care i-a facut capul mare "papa,papa!" Cd am venit i-am dat banana si a mancat dintr-o banana mare cam 3 sferturi, am venit acasa si i-am facut lapte cu biscuiti si cereale in timp ce el nu se mai oprea din vorbit "papa, papa!"
Parca nici nu ar fi racit si nu el ar harai de atatia mucisori in gat...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Am mai vazut si niste pozici... ultimele parca o Ana pe un ponei
Vrem si noi![]()
Sanatate Ruxi... sa doarma si mami linistita...
TRY... ce mai face Andrian?... Cum se poarta Alex?... Gelos?...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Felis, ei ce m-am bucurat. Pai si eu de 1 an cred ca numai papa aud, bne ca pana atunci erau urlete de foame.
Ponei nu ne-am luat, am platit plimbarea
.
M-ati zgandarit cu cadourile, iaca ce poftesc eu pentru Ana
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=kitchenplayproduct&pcat=kitchen&pid=38084, nu am timp insa sa caut cate modele sunt, preturi, etc, va las pe voi mamicile de fete sa va datzi cu parerea. De placut sigur ii va place ca a testat intr-o vizita.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
OTILIA - O bucatarioasa din aia inca mi-ar mai placea mie!
Fetei mele, insa, ar trebui sa-i iau o trusa de surubelnite, un burghiu si eventual niste rotite. Si nici cu astea nu bag mana in foc ca se va juca foarte mult la cat este de expeditiva.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
diana2004 spune:
Andreap,v-am cautat si simbata si duminica dar nimic !Unde v-ati ascuns ? Ce vreme urita , o sa ne plictisim in casa ....