Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!!

Stiu ca trecem rar pe aici dar mami este foarte ocupata.
Mai avem putin si incepem sa sarbatorim doi anisori. Ce mai trece vremea.....

Am nevoie de sfatul vostru: Andrei al meu mananca din ce in ce mai mult noaptea. Si asata nu ca nu ar manca ziua ca rupe tot ce prinde. Dar totusi a inceput sa se trezeasca de 3 ori pe noapte sa ceara lapte. E prea mult....ce sa fac?

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata si de la noi
Flory,eu una nu te pot ajuta,deoarece si eu ma aflu in aceeasi situatie,mai bine decat tine oricum,deoarece Mariuca nu se trezeste decat 1 data pe noapte..si din experienta mea iti spun ca nu am putut sa o dezvat..am incercat,dar urla..urla..si eu sunt prea obosita sa stau noptile treaza sa ascult urlete..oricum,iti doresc succes tie.
Felis,va dorim si noi "la multi ani" cu aceasta ocazie si va uram sa aveti o viata senina,cu multe impliniri si bucurii
Dana,am gasit si eu cizmulite de la Melania..si le-am luat urgent..arata super in ele fata mea si sunt frumoase,desi sunt din piele intoarsa..sau tocmai de aceea sunt asa frumoase.Multumim de "pont".
Mariuca e mai bine..sper eu.Inca mai avem ceva mucisori,dar de tusit nu prea.In schimb ne luptam cu frigul din casa si dupa cum ii stiu eu pe "iubitii" mei vecini,prea curand nu vad eu caldura...asa ca saracuta de ea e nespalata pe cap,mi-e frica,mai ales ca a fost si bolnavioara..off,vreau centrala
Pupici si o saptamana buna

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata si de la noi!

Am vazut numai fete frumoase, pe Damiana (apropo, Miria Cristina, felicitari pentru desene, chiar ca esti talentata) si pe Ana, le transmite Mihnea un pupic fiecareia dintre ele! (Andreea , sa nu ne bati, dar ne mai fug si noua privirile, deh!)

Ma bucur ca Mariuca e mai bine, sa fie in forma deplina pana la ziua ei !
Si Bianca mea e racita bine, fara febra, numai nas ba infundat ba curgator. Sper sa nu o ia si Mihnea, dupa bunul obicei al casei. Apropo, vad ca functioneaza tare bine Colargol-ul pentru nas, desi are o culoare infecta e tare eficient.

Chiar, mai avem un pic pana incepe seria aniversarilor, parca nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 2 ani! Noi pe Mihnea anul asta il vom serba acasa, mi se pare mic pentru alt gen de distractii, oricum o sa aiba parte si de asa ceva la ziua Biancai, pe care o vom face la vreun loc de joaca sau la Mc Donalds. Asa ca, profit de ocazie sa chem parintii, nasii, finii si cumnatii+ copiii din dotare si gata petrecerea.Mie sincer imi lipseste energia sa ma apuc de facut mari preparate, asa ca le voi cumpara pe toate, ca o gospodina desavarsita ce sunt.
Aseara ne-a sosit si coletul cu cadoul lui Mihnea , sunt tare incantata, e un banc de lucru grozav, cu muuulte scule, dintre care vreo 5-6 sunt cu baterii, deci zgomotoase, deci incantarea va fi maxima pentru el. Abia astept sa-l desfaca , poate ma joc si eu un pic.

Fi-miu a ajuns la varsta "de-ce"-urilor, m-a innebunit, de 200.000 ori pe zi intreaba "de ce" si de alte 100.000 imi spune:"ei si, nu-mi pasa". Basca ca a retinut si vreo cateva "vorbe de duh " de-ale Biancai, pe care le rosteste tare corect.Un lucru e clar, trebuie sa ne cenzuram , daca nu vrem sa fim gratulati in viitorul apropiat cu diverse prostii.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

In sfarsit am reusit sa deschid Dc-ul si sa postez. La noi e o zi mizerabila de toamna, ploua si e ff frig. Am iesit doar asa, ca face parte din program, f putin.
Roxana, pai si te poti abtine sa nu te joci pana la ziua lui Mihnea?
Ale noastre inca n-au sosit, se pare ca cei de la Quelle, au muuuult de impachetat. Surprinzator primul pachet mi-a venit in 2 saptamani si asta mai important .
O saptamana buna va doresc!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by aime

Roxana, pai si te poti abtine sa nu te joci pana la ziua lui Mihnea?

O sa incerc sa ma abtin, ma ajuta mult faptul ca sunt impachetate f. bine, si nu vreau sa-i stric placerea copilului.

Ce liniste pe aici, ati fugit toate?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROSERB - Multumim frumos!

Noi nu stiu, inca pe cine vom chema la ziua fetei. Copiii prietenilor sunt mai mari se de aceesi varsta si se joaca intre ei. Fii-mea ii incurca doar alergand de la unul la altul. Nu stiu ce sa fac cu ea!! E atat de dornica de copii! Ar trebui s-o dau la cresa, dar mi se pare prea mica de sculat dimineata! Am zis sa astept pana in primavara, mai ales ca atunci as incepe si serviciul.

Mai, fetele, apropo de servici, ziceti-mi care sunteti in tema in ce consta Marketingul afacerilor? Atat am vrut sa ma reprofilez de acuma mi s-au oferit mai multe variante. Una tententa, ar fi asta, dar eu nu am treaba cu asa ceva. Totusi tipul insista sa merg sa ma lamuresc ca nu-mi place. Dar nici nu stiu ce inseamna!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Andreea - Unde ai gasit cizmulite?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRISTINA, si la noi la fel: cand vine tati de la sv, eu pot sa ma duc la culcare! e inebunit dupa el si mi se pare normal, imi amintesc si eu cand plecam cu orele de acasa ca la intoarcere saream eu sa il imbratisez si el pe mine; sa vezi cand incepi sv ca asa o sa vina si la tine, cu entuziasm, un picut de rabdare!

Haaaau, fetelor, deja ati facut comanda de jucarioare pt ziua copiilor???? noi inca nici nu ne-am gandit la asta, nu stiu ce mai asteptam!!

Pupici, o seara buna!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

bBuna fetelor...eu ca de obicei citesc din umbra caci nu prea am ce posta....macar ma delectez cu pozele puilor vostrii care sunt absolut nemaipomeniti.
In rest nimic nou, Bia inca nu vrea sa spuna nimic, nimic....cred ca o sa disper intr-o buna zi.

Va pup pe toate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Flory, poate ca are nevoe organismul de calciu si de-aia "comanda" laptic si noaptea. Ma gandesc sa nu fie doar o perioada trecatoare, o nevoie pasagera si atat.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput