Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,ce frumoasa este Damiana cand este serioasa

Aime,cum ramane cu albumul aniversar?Ati mai stabilit ceva?Haideti mai fetelor sa-l facem ca ar fi pacat sa nu punem la un loc atatea frumuseti.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

asa e cum ramane cu albumul video?

Alexa17+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

astazi se implineste un an de la noul inceput de viata al celui mai special dintre copilasii nostrii din grup, "baiatul 2 al lui mami" implineste un an de la operatie, un an de viata sanatoasa, un an de cand inimioara lui bate la fel ca a tuturor celorlalti pui ai nostri,
daca acum un an ne rugam pt tine intr-un suflet acum iti dorim
LA MULTI ANI SANATOSI MIHAI !!!!

Alexa17+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

multumim MAMI 2...

AM deschis AICI un subiect...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"septembrie 2006"
....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

sunt foarte suparata: am vrut sa comand pt. copii la quelle niste jucarii si taman cel care-l voaiam cel mai mult, un banc de lucru pt. tudor cu multe scule cica nu este pe stoc oare as gasi asa ceva in magazine la noi? ca la cat de rau sytau eu cu timpul nu stiu cum o sa am timp

dana am citit despre cizmulite si am si primit PM de la o mamica din Cluj care mi-a zis unde as putea gasi ceva asemanator. acum sora mea care are un job de genul 2 saptamani Cluj 2 saptamani Timisoara mi-a zis ca i-a zis cineva de ceva magazin de prezentare al unei fabrici din Alesd care face incaltaminte pt. export unde ar fi ceva frumos. acum merge saptamana viitoare...am dotat-o cu "masuri" din lemn si sa vad ce gaseste

...dar ce fac cu bancul de lucru ca-l vreaaaaauuuuu

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Adriana, stiu si de fabrica din Alesd... si spune-i surorii tale ca la Timisoara, in Iulius Mall este KidsLand...pe un etaj.. sunt o gramada de magazine pentru copii cu jucarii si haine.. poate itzi gaseste bancul de lucru sau ceva asemanator.
Clujul tare prost sta la capitolul magazine pentru copii.

Aha.. si deci Quelle ramane in pana de marfa... pai da.. ca vin sarbatorile. Eu tocmai am primit catalogul special de jucarii si cel de Craciun...si am si eu o lista... sa vedem ce mai este pe stoc din ce selectasem.

Stiti ca a aparut si catalog Otto(marca Schwab)??? / se poate comanda pe www.ottoonline.ro
Eu chiar azi l-am rasfoit si hainele sunt mult mai faine decat la Quelle.

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

proba de postare! proba de postare!
de 3 zile nu pot posta, nu pot decta citi si e frustrant .
acu m-a ajutat Miha sa vad daca si reusesc.
va pup si sper in zile mai bune de net! sau poate e de la forum

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Miria, esti o minunata, asta asa si la propriu si la "picturat", m-am delectat cu pozele voatre si pot sa spun ca m-am indragostit de albumul vostru de cand erati burtica si fetita , absolut superb, mi-a trezit amintiri dragi....

Despre albumul video...na, daca n-ati mai zis nik, am zis ca nu prezinta interes...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bine v-am gasit mamici!
Ioana_du, salutam revenirea in fortza, sa nu crezi ca ne plictisesti eu una chiar am dat in ras la fiecare mesaj. Tare simpatica Bia.
Miria, am admirat-o pe Damiana si operele tale de arta. Tare cuminte mi s-a parut din poze, eu am intrerupt scrisul sa o dau pe Ana jos de pe masa, de 2 ori. De exemplu poarta pantofiori in casa spre deosebire de Ana care are ceva asemanator si sunt fericita daca ii tine cat ii fac poze sa nu vada familionul lui tacsu ca las copilu cu picioarele goale pe gresie , bine ca avem incalzire in pardoseala dar nu toate gresiile sunt la fel de calde. Ca sa nu mai spun ca tine accesoriile de par. Cred ca a invatat deja toate personajele de pe perete. Mi-a placut si covorasul vostru taranesc si bluzita ei cu model foarte frumos si unicat, cea de aici.

Am avut 3 zile pline de drumuri cu Ana, cam obositoare. Am pus cateva poze de la aniversarea unei fetitze, iar ieri am mers in oras si am nimerit in plin balci . Ana a calarit un ponei aici, a facut cunostintza cu o oita aici, s-a si speriat cand a behait , si s-a dat si in lanturi aici si a fost tare incantata, chiuia de zor. A rezistat eroic pana la ora 4 sa nu adoarma, doar avea atatea de vazut . Sper sa nu radeti precum sotul de sacoul meu siclam de aici, floricica din par mi-a dat-o Ana. Chiar a devenit cocheta fata mea, cere anumite haine, are ceas cu inimioara, gentutza, vrea mereu inelele mele si lantisorul si nici macar nu are 2 ani .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA, AIME - Multumesc de aprecieri!

Mai, prea cuminte nu e fii-mea. Din pacate, de ce imi era frica nu am scapat! A facut o adevarata pasiune pentru tatal ei. Adica, orice ar face si oriunde s-ar afla urla dupa el si ma loveste pe mine. "Da-diiii!!!!!!!!!" Cam asa e atmosfera!
Cand este langa ea nu mai pot sa-i fac nimic. Nici sa o schimb, nici sa-i dau de mancare, nici sa o culc. Totul se rastoarna, incepe sa urle si sa sara la joaca dupa el si s-a rupt filmul! Culmea ca el nu sta de fundul ei ca mine si cu toate astea pe el il striga. Partea comica e ca, la randul lui, el ma cheama tot pe mine. Iar eu sunt cam nervoasa din cauza asta!
Daca ne vede stand lipiti unul de altul sau pupandu-ne incepe sa urle de ne bat vecinii in teava.

Cu moate nu sta ea decat daca esti langa ea, dar ii plac si vine sa i le pui. Dureaza putin pana sa se plictiseasca, dar are intentii!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput