Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Raspunsuri - Pagina 28
FELIS spune:
ietete cine nu doarme la ora asta...
Eu sunt la servici si m-a luat somnul, mi-am facut un ness si cat il beau am zis sa mai vad ce faceti... ca asa imi sunteti de dragi ca mai imi dati si ceva energie cd mai intru pe aici...
Pai poate-poate o intalneala... ca de mult ne amenintam una pe alta... sau eu stiu... incep zilele bebicilor nostri... si ne intalnim la 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept_06", oct_06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:

Fac eu cinste prima!!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andreap spune:
Miria,magazinul se numeste Maya Center,este in centrul Pitestiului si daca vrei sa mergi special acolo ptr.cizme,eu sau Diana vom fi ghizi....Eu lucrez undeva pe langa 1 Mai,mai exact langa Sp.Elias....
Felis,pupam cei trei pitici,Mamarutza blonda si buclata
,Mihai cumintel
si Silviu cocotatul
..
..Iar muncesti noaptea
??Chiar asa,we asta nu aveti chef sa iesim prin parc,mai ales ca se anunta relativ caldut????
Roserb...lasa draga,pana o marit se dezavata ea..iar daca nu,de dragul ei,ce nu o sa faca Mihnea???
..mai in gluma,mai in serios,si eu as vrea sa renuntam la faza asta,insa....recunosc
,abia astept sa dorm,nu mai am chef de nopti albe.Oricum,ea se trezeste pe la 4-4.30,sper treptat sa inceaa sa se trezeasca cat mai spre 7-7.30 dimineata.Pupam Mihnea si Bia
Aime,Otilia
..
In rest,toate bune..mai vb azi
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
FELIS spune:
ANDREEA...
PAI... POATE PUNEM DE-O INTALNEALA
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
roserb spune:
Am vazut doi baieti frumosi (Mihai si Silviu)si o mandra Mamaruta, drept pentru care ii pupam pe toti trei.
Mihnea a luat si el raceala de la sora-sa , e plin de muci, din fericire fara febra (deocamdata). Sper sa ii treaca repejor, sa fie in forma de ziua lui.
Noi nu ne mai laudam cu nimic, in afara de multe cuvinte si propozitii noi , mai ales prostioare
. Eu muncesc cu spor la servici si imi petrec si cele 2 ore jumate traditionale pe drum cu masina dinspre si catre casa
, in minunatul trafic al capitalei...
Try, ce mai faceti?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Bobita spune:
Buna dimineata!
Va anuntam ca ne-am invatat sa dormim in patut, cit a fost mica zicea-i ca o pui pe ace, dar decind cu mobila noua, doarme cu sora-sa in camera lor.
Pupam un papacois - Mihaita.
Andreea, si noua ne-a dat tot pastilute pt candida, dar am luat si glicerina cu nistatin, adica tot stamicin (e acelasi lucru) si ii dadeam in gurita de 3 ori pe zi, dupa ce minca, implicit inghitea si se ajungea si in stomac sau mai jos
, asa am tratata-o, dar la noi a fost preventiv. Glicerina sa fie simpla si nu boraxata.
Sfat: cind mai administrati atibiotice dati si preventiv ecoflorina, astfel nu isi pierde din flora stomacala.
Cu trezitul noaptea, la noi a mers cu ceai treptat neindulcit pina nu a mai vrut deloc, asta a fost valabil la cea mare, caci la Amina nu a fost nevoie caci a fost o somnoroasa, acu se culca numai la 12 - 1 noaptea, spre disperarea mea si a lui tasu.
Daca o puneti de intilnire, se poate duminica? Si anuntati pe forum de vineri pina la ora 14, sa apuc si eu sa citesc.
andreap spune:
Bobita..sunt
..adica ii amestecai glicerina cu pastilutele alea zdrobite?
Roserb,aveti grija,asa a inceput si la Mariuca,mucisori,apoi tuse,fara febra,si pana la urma tot la antibiotic am ajuns(ceva usor,gen Ospamox,dar antibiotic).Cica circula o viroza care asa debuteaza..eu sper ca la voi sa fie numai mucisori.Pupam nasuc mucios
!
Felis,we asta sunt in Bucuresti..daca e ne putem vedea,care vreti,sambata sau duminica undeva,Carol,Cismugiu,Botanica(desi acolo e cam umbra,deci frig
)...numai sa reusim sa ne "adunam"..asteptam inscrieri!
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
florypop spune:
Mi-e mila de el sa il las sa planga noaptea. Are o fata cand se trezeste din aia de mahmur care mai cere un pahar de sprit. Zau nu ma lasa sufletul sa nu ii dau sa pape. Mai mult am incercat cu ceai sau suculet dar nimic incepe sa urle ca vrea lapte.
Asta e poate trece.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
Bobita spune:
Andreea, nuuuu. Te duci la o framcie care are si laborator, si le spui ca vrei glicerina cu nistatin. Si la spui clar glicerina simpla, nu boraxata.
Corina75 spune:
Cuscritza EVELINE, LA MULTI ANI, cu intarziere, dar acum am reusit sa mai intru si eu pe aici!!!

Sa fii iubita si fericita,
Pupici
Corina si
Andrei (24.11.2004)