Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey eu ori am orbul gainii ori is prea obosita si nu vad linkul pus de Aimee.m-am uitat de vreo 3 ori pe pagini si nu-l gasesc.fug la nani dar dimineata poate se indura Aimee sa-l mai dea o data sa pot vedea si eu pozele.

26,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

na ca nu m-am lasat pana nu l-am vazut si pe Paulica" fara frica".mey Onitzo stai linistit ca nu-i slab fii-tu deloc.e numai bine.offf si cand vad tristetea din ochisorii aia negri morrr.e tare simpatic cum citeste el acolo revista.pupicei si speram sa revina in fortza pofta de mancare!

26,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by bits

mey eu ori am orbul gainii ori is prea obosita si nu vad linkul pus de Aimee.m-am uitat de vreo 3 ori pe pagini si nu-l gasesc.fug la nani dar dimineata poate se indura Aimee sa-l mai dea o data sa pot vedea si eu pozele.

iaca si link-ul noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM vazut doi baietei fericiti, pe Vladut la Babyexpo si pe Mihnea cu Bianca, cat de mult se iubesc ei!! mai ca imi face pofta sa ma pun pe treaba de o Natalie, ca sa aiba si Paul o surioara sa o protejeze, asa cum a facut fratele meu cu mine. E cu 6 ani mai mare, si nimeni de la bloc nu indraznea sa se ia de mine, ca "ii bate Luci"

AIME, cum va distrati de ziele Iasului, mandra cetate?? sper ca n-am gresit, voi sunteti din Iasi nu?

BITS, multam mult ca ti-ai dat cu parerea! acum a luat iar in greutate 300 gr si chiar mananca ok. NU te gandi ca mancare gatita, oricum doc mi-a zis sub nici o forma sa nu fortez ca nu obtin decat opusul si sa ii dau oua fierte, ficat si spanac. I-am facut spanac, sa nu vada, ou fiert simplu la fel...asa ca i-am dat ou fiert cu mar copt si banana..pasate toate cu furculita! bleah, nu as putea manca combinatia, eu personal, dar uite ca spre fericirea mea, macar asa mananca! sunt linistita ca si=a luat ratia de ou fiert pe ziua de azi. Paul mai e mare amator de miere, ii place mult sandishul cu unt si miere. ce mai papa el e paine, branzica de casa, banana...cam atat, nu foarte multe!:( ei, ne facem noi mari!!!!!! ma uit eu la mine, am fost mai scarandiva la mancare decat toti copilashii de pe forum, si acum ma numesc Milka!!!:))))

NOapte buna!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Hei, hei, am vazut atatea poze frumoase...
Try, ce fericiti tre sa fiti in formatie completa, acasa, va dorim sa va mearga tot mai bine.
Aime, acu c-am admirat un Vladut jucaus si mare gospodar, mi-am adus aminte si de filmuletu vostru, minunat .
Roserb, is asa de dragi Bianca si Mihnea, iar in postura de pictori sunt nemaipomeniti, bravo lor.
Fulguleato, si eu ca si tine, citesc cu mare placere, da de scris nu mai apuc, ca am atatea de facut...iar in ce priveste vorbitul la telefon, subscriu .
Felis, ce faceti? la amandoi.
Bits, Onitza, ce baieti frumosi...

Despre noi, facem mari eforturi sa ne-acomodam cu bazinul de innot, dar se pare ca-i cale lunga...plange asa de tare iustinelu, mai nou, nici in cada nu mai vrea sa se asseze in fundulet; data trecuta la bazin am intrat 5 min, apoi n-am mai indraznit, asa ca l-am tinut pe margine si i-am aplaudat pe ceilalti copilasi , care n-aveau nici o temere...
Ma tot gandesc cum e mai bine sa procedam...
Si am pus cateva poze, sa admirati un capitan de "barca"
http://new.photos.yahoo.com/delia_calin/photo/294928803224114696/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetilor harnicutzelor, v-am vazut pozele, o frumusetze de poze, nu alta!
eu nu am mai apucat sa scriu, dar am citit tot tot...de fapt, nu stiu cum sunt altele , dar eu incerc sa fac intr-o ora , doua , cat doarme David, totu : mancare, curat, si important: vorbit la telefon, citit DC, vazut pozele DC si cand sa apuc sa scriu si ío cate ceva, atunci se trezeste musiu si s-a dus cu linistea si pacea si incepe action : fitze la mancare, mai vars niste ciorba pe covor si canapea, David se cocoatza peste tot, da cu ce nimereste in geamuri, "nein" daca vreau sa-l schimb sa mergem afara, "nein" la incaltzat, il doare in pix ca ii spun de nshpe mii de ori sa nu mai apese pe butoanele de la aragaz,masina de spalat, etc...

la mine functioneaza , se pare, tratamentul pt dinti, ma simt mai bine, nu ma mai doare nici operatia, nas neschimbat Dar NU, asta nu e tot, mai nou, sunt suspecta de hernie, tre sa ma duc la eco sa vad... ...ce sa mai ! traiesc intr-o continua aventura si suspans

Andreap, mey, am o carte cu tratamente naturiste si am citit total intamplator ca la candida, sunt recomandate capsulele de usturoi sau usturoi simplu(sub orice fel-fiert, crud, etc). acu nu astiu cum sa faci un copli de 2 ani sa rontaie usturoi in loc de o bonbonica doa trei

Jasmine, aici se da fluor incepand cu a doua sapt de viatza pana la 2 ani.

mey, ce mai face Michelina noastra? a mai vorbit careva cu ea?

topit si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

aime, mey, dar arata asa de bine muraturile alea

cu nervi de dintzi si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Fulgule,in legatura cu usturoiul cred ca depinde si de copil..Uite spre exemplu,Robert al meu ar fi in stare sa manance zilnic si la orice ora usturoi cu mamaliga. Fara nimic altceva. Bine...asta nu inseamna ca ar refuza si cele 2 bombonele de care ziceai...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dutzi, e un haios capitanul tau de vas!

Ma gandesc daca nu ar fi o idee buna sa renuntati temporar la inot si sa reluati dupa cateva luni. Poate ca nu e bine sa se simta fortat , ca sa nu capete o aversiune pentru apa. Stii cum sunt astia mici, cu cat insistam mai tare , cu atat se ambitioneaza in sens negativ.
Eu de ex, pe Bianca nu am fortat-o cu dansul (si nici cu tenisul in vara, unde a mers zilnic cateva saptamani).Dans am inceput acum vreo luna, erau 2 sedinte pe saptamana a cate 2 ore. Cand mi-a spus ca e obosita, am luat-o mai repede, am mai sarit cate o sedinta, ca sa nu aiba impresia ca ii impun. L afl si cu tenisul. Acum trage ea de mine sa mergem, ii face placere si se vad si rezultatele, sunt asa haiosi cum danseaza ei perechi!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aime,Dutzi,am vazut baieti blonduti si frumosi!
Roserb......sa stii ca nici eu nu o pun la ...treaba pe fata mea,asa ca noi doua vom munci la batranete ptr.ei
Fulgule,sanatate multa!sa stii ca mariuca mananca des usturoi,dar sub forma..gatita,nu crud.
Azi am inceput tratamentul cu helmiflores,are un gust oribil,dar l-a luat mititica fara scandal.Plus ne-am "potcovit" cu o frumusete de raceala cred,adica tuse,mucisori,tot tacamul....a..deocamdata fara febra.Asa ca suntem pe ambroxol,nurofen,helmiflores,picaturi de nas,vigantol,calciu..sa va spun cat dureaza operatiunea in fiecare zi????
Pupici

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput