Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Try, tare mi-au placut pozele, multa sanatate puiutului mic Adrian, e un scump si mi se pare ca va semana cu tati .
Bits, acu ca iubitu' Ken a iesit atat de perfect, ma intreb cum va fi bebe Amon? si mai perfect? Tu arati super, iti prieste burtica.
Jasmine, comanda am facut-o din catalogul toamna-iarna, nu din cel de jucarii, ca inca nu l-am primit , dar sunt jucarii si acolo, suficiente. Ce face Raducu? Noi calciu am luat siropel de la Pharco, in primavara si acum in toamna doar 10 zile asociat cu Vigantol. Atat, in rest, Vigantolul l-am scos de la 1 an jumate.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Am mai pus si eu cateva POZE, ca mi-ati facut pofta.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

da Roseb ai dreptate.am ditamai burtoiul ,toata lumea ma intreaba"sigur nu-s doi?".asta mi-ar mai lipsi.da eu zic ca daca ar fi 2 nu ar fi chiar asa de liniste pe acolo.bebe tura asta e mai linistit decat Ken si sotul zice ca are caracterul lui

mey fetelor de la grasime radiez eu asa)))).stiti voi vb aia"grasa si frumoasa!".
partea nasoala e ca nu sunt locuri pe la crese,credeti-ma ca sunt disperata.nici macar la cresa particulara nu gasesc nimic.parca ma vad ca stau cu Ken pana in ceasul al 9-lea.poate cineva acolo sus se indura de mine si se elibereaza vre'un loc!

Miha vezi poate Robert e racit putin si de aia face mai des si incolor.lui Ken i se mai intampla asa cand il lasam descult si era mai rece in casa.noi cu kka avem regresul cel mai mare.mami rascheteaza kkacei de pe chiloti.face numai din picioare si ma anunta dupa ce a facut.asta e o sa revina la sentimente mai placute

26,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Rosebitzo is frumosi foc copkilasii tai si seamana tare bine(parca formatul la ochi e putin diferit.Bia ii are mai mari).nu zic eu ca-i pacat sa nu mai faci inca unul?.cu Mihnea asa gospodar sigur o sa-ti fie usor.da tu nu te mai arati prin poze deloc mey!

26,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ce zi frumoasa de toamna!!!!

Raportam si noi o stare fizica buna a lui Paul, mai ales ieri, nu a mai vomitat si a si papat putin...si nci azi-noapte nu s-a mai trezit din juma-n-juma de ora ca alaltaieri noapte , ci doar o data la 5 dim ...oricum ma simt muuult mai odihnita!

Daca va e dor de noi, am pus cateva poze de ieri si azi cu Paul, sper sa va placa. Desi arata foarte slab, cantarul spune altceva: 11 kg, ca si acum 2 sapt cand era sanatos! ..sunt schimbate bateriile la cantar

PAUL GHIDUSHUL

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL SEPTEMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Acum l-am vazut pe ginerele meu frumos...si Bianca pe post de "bunicuta" cu basmaluta..mai Roserb,imi place ideea cu harnicia lui Mihnea..sa o tina pe fata mea ca pe o floare..de cactus,dar tot floare,nu?

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits
nu zic eu ca-i pacat sa nu mai faci inca unul?.cu Mihnea asa gospodar sigur o sa-ti fie usor.da tu nu te mai arati prin poze deloc mey!

Draga mea , iti las tie placerea sa "produci" 3, mie una imi sunt arhi-suficienti atatia cati am, uneori imi par chiar prea multi.
O sa-mi fac niste poze especially for you, desi nu prea ai ce vedea

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Acum l-am vazut pe ginerele meu frumos...si Bianca pe post de "bunicuta" cu basmaluta..mai Roserb,imi place ideea cu harnicia lui Mihnea..sa o tina pe fata mea ca pe o floare..de cactus,dar tot floare,nu?

Ha, asta s-o crezi matale, te si bucurai, bag seama! O sa am grija sa-l educ in ideea ca barbatul nu face nimic in casa (decat atata timp cat sta la maica-sa)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bag de seama ca in grupul asta numa copii harnici,Mihnea, Paul, al meu da na-na la aspirator de cate ori il vede in realitate, dar si in poze , dar de altfel strange toate matele alea dupa ce terminam, da cu mopu', cu matura, strange firimituri, pune rufe la spalat...unde esti Cookie sa vezi ce baiat harnic iti pregatesc
Roserbitzo, in alta ordine de idei...nush de ce, dar Bianca parca incepe sa semene cu tine, asa la ochi, la alura in general si ii sta tare bine ca surioara mai mare

Fulgule cum iti mai e? Uite un de la noi.

Sa ne laudam putin , azi am fost la plimbare fara pampers, doar in chilotei . A fost o plimbare scurta, prin cartier, de max 1 ora, dar e prima de felul asta. Cand am plecat a facut, apoi la un moment dat mi-a zis, pipi, l-am pus sa faca, dar tragea de chiloti, in disperare, drept ptr care n-a facut.Cand am revenit in casa, l-am pus la olita si a facut...e un rusinos . kk insa, tot din picioare, da la noi e reminiscenta de la constipatie, ii e frica sa faca...sper sa scapam si de asta.

Pusesem si noi niste poze mai acu vreo doo pagini, dar cred ca s-au dizolvat

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Doamna Aime, pai asa se pune draga, linku' la poze, nici nu se vede, am cautat de am innebunit, hm. Dar a meritat, am vazut un Vladut-dragut si satisfacut la maxim printre atatea jucarii, pe care Vladut il pupam cu drag!

Roxana

POZE CU PITICII

Mergi la inceput