Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Raspunsuri - Pagina 15
try spune:
Am pus poze noi in albumul nr. 37, dar n-am putut sa pun linkul pt. ca cei de la yahoo schimba acum formatul de prezentare al albumelor si pozelor si momentan se face transferul de date de la vechiul format la cel nou si-mi da eroare. Pe formatul nou nu am decat 30 de albume, probabil ca restul urmeaza a fi transferate.Sper sa puteti sa le vedeti. Cnad merge linkul il pun eu.
La noi Alex ne da rau de furca de cand cu adrian acasa. Nu adrian e problema, desi asa ar fi firesc, ci alex care face orice sa ne atraga atentia. Iar acest orice inseamna numai prostii, numai lucruri interzise, nu mai asculta de cuvantul nostru deloc. Deja i-a furat lui adrian o suzeta si nu o mai gasesc. Mi-aduc aminte de cucuiata de Arisa si de povestirile lui Ionela-Roxana.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
try spune:
Linkul la poze e aici.
Si, pardon, albumul e nr. 38.
bits spune:
Try Doamne ce scum e Adrian cand face nani cu manutzele impreunate!atat de mult m-au emotionat pozele incat nu-mi pot stavili suvoiul de lacrimi!sanatate multa!
Aimee ,Miha gata v-am iertat
.sa puneti si poze cand ajung jucariile sa le vedem si noi!asa e ai dreptate cu masinutza electrica problema e ca nu stiu cata influienta pot avea asupra deciziei bunicilor.ei i-au cumparat celuilalt nepot la varsta de 2 ani si cred ca pe ideea asta merg.aseara am avut grija sa-mi "inveninez" sotul si sa-l fac sa inteleaga ca e un lucru inutil deocamdata.sa vedem ce efect o sa aibe!
Roseb e buna tare ideea cu escavatorul.si Ken e inebunit dupa escavatoare,buldozere.
26,KEN(1nov 2004)
bits spune:
Aimee asa mi se intampla si mie:cand vad cat pot sa-l bucure niste jucarioare nu rezist tentatiei de a i le cumpara si uite asa ajung ca de ziua lui sa raman in pana de idei![]()
de astazi intru si eu in 26 saptamani.mai avem putin pana la intalnirea cu bebe Amon si sunt cuprinsa deja de emotii si de ganduri!
avem si noi cateva poze noiaici
26,KEN(1nov 2004)
monica-elizabet spune:
try , Doamne ce frumuhsei sunt amandoi copilashii, lasa sa vezi ce mult o sa-l iubeasca alex pe adrian...acum insa este prea micutz si el ca sa inteleaga sa stea cumintel...ma gandesc cu ar fi ruxi daca ar avea inca un fratior...cred ca numai prostioare ar face
cate un
pentru copilashi si unul pentru mamica eroina
monica
monica-elizabet spune:
bits-ule esti tare frumuhsica cu burtika si ken este un frumuhsel si jumatate...l-as manca cu spuma cu tot![]()
asa este mai ai putintel pana la intalnirea cu bb...dar trebuie sa stai cumintica
si sa nu te grabesti
monica
try spune:
Sa-l vezi cum ne-adoarme-n brate, mititelul. N-are el inca falcute si la baita e ca si cand spal niste betisoare, dar mi-a promis ca in cateva luni o sa fie grasunel si bun de tras de falcute.
Cand ma gandesc cum e viata asta, experienta mea cu Adrian e in multe privinte opusul celei pe care-am avut-o cu Alex. Pe cat de perfecta a fost sarcina cu alex si pe cat de fericita eram atunci ca graviduta, cu Adrian a fost opusul. La Alex a fost nasterea perfecta, un lungan si-un grasunel, sanatos tun. Cu Adrian am ajuns la cezariana total pe neasteptate (eu speram ca putem sa-l tinem mai mult in burtica, nu eram pregatita atunci sa nasc), o manuta de om. Iar cu sanatatea... nu mai comentez. Dar o sa-l facem mare si pe el.
Maine mergem la spital sa verificam hemoglobina si sa vedem daca e necesara a treia transfuzie acum sau mai putem amana.
Bits, Kenzo e atat de frumusel, mixtura asta intre voi doi ca rase umane a dat o fatuza de invidiat printre japonezi, banuiesc. Cati copi ide japonezi au gropite in obraji, eeeee!?!?!?! Si-mi doream sa te vad gravida - esti atat de calma si senina si radiezi atata ... graviditate prin toti porii.
Pupici pe burtici.
monica-elizabet spune:
try, nu-mi vine sa ma mai despart de pozele voastre...adrian e atat de senin si doarme atat de linistit
sunt sigura ca ti-a fost si iti este greu dar Dumnezeu o sa va dea putere sa invingeti
monica
roserb spune:
Try, ai 2 baieti grozavi, m-au impresionat tare mult pozele. Sunt asa haiosi unul langa altul, stiu ca le facusem si alor mei genul asta de poze. Nu te ingrijora in legatura cu comportaentul lui Alex, e normal sa reactioneze asa, probabil simte ca nu mai este singurul care capteaza atentia parintilor, dar se va obisnui curand. Iar dupa ce va invata sa-l accepte pe Adrian, vor incepe luptele intre ei
.
Bitsule, e frumos foc Ken, chiar a "ales" o combinatie mortala de trasaturi, si cu parul ondulat
; tu arati foarte bine, parca burtica e un pic mai mare, nu?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Try,ce bine ca sunteti cu totii acasa...e asa mic Adrian,dar sigur se va face mare si sanatos si frumos!Pupici la cei 2 strengari
!
Bits,esti asa frumoasa
...Si burtica e frumoasa,si BB Ken cu carliontii lui..Sanatate multa!
In legatura cu sania....(Miha,tu parca ma intrebai
?????)..ce sa fac eu cu sania in Bucuresti?Aici ninge un pic,e zapada 2 zile,apoi flescaiala si in final trotuare uscate....si dupa cum se anunta prognoza pe termen lung,nu prea vom avea parte de zapada,cel putin anul asta.Asa ca lasam sania doar ptr.zilele cand vom merge la munte,daca si acolo va fi zapada.
Noi suntem bine,vreau sa incep tratamentul ,dar de maine...
Pupici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)