Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Helooooou!

Fetelor, am bucatarit pana acum si acu stau pe langa telefon sa nu trezeasca copilu...am facut comanda pe net de Nestle Junior si astept sa-mi confirme telefonic (ce metode au si astia, pe mail au confirmat).
Miha, nu stiu ce sa zic, de tort la d-nul Frunza, mie la botez mi l-au facut in forma de carte cu pagini (acolo "pasarele", nu?), dar intreaba. Da eu cred ca iti iese masinutza de care vb, nu-ti fa probleme...
Bits, ce bine te-a sfatuit Roserb (hi, hi, hi...si mai zice ca ea nu bucatareste ) si noi suntem fani, super-super fani a locomotivei Thomas ... e durere sa-l vezi ce uuuuuuu face si sare si aplauda...bine ca noi vedem si zilnic trenul live stand langa calea ferata. Si la trenulet m-am gandit si io, da mai e pana atunci...
Wow...cadouri, pai noi am inceput deja sa le luam si sa le strangem (ascundem, a se citi)...ca avem evenimente...aniversarea, sf.Andrei, mos Nicolae, mos Craciun, poate il reinveantam pe mos Gerila in noapte de Anul nou ...prilejuri sunt. Noi am achizitionat de la Kids expo un set de masina pompieri, cu tun de apa & comp, masina care cara toate harnasamentele....si asteptam o comada quelle ptr aniversarea de 2 anisori.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bitsule, pe o hartie de copt, eventual unsa cu un pic de unt, desenezi cu un cornet cu varf subtire sinele. Lasi sa se raceasca si apoi desprinzi de pe hartie.

Roxana

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Bits,eu una am comandat ptr.ziua ei o papusa cu trusou complet,un carucior de papusi plus un roller mai de copii micuti,adica are cate 2 roti atat in spate cat si-n fata..desi nu stiu de ce,ca doar nu stie ea la varsta asta sa dea din picior sa-l impinga..pana la urma tot eu voi trage de el,ca martoaga.Ma gandeam sa-i iau o masinuta electrica,dar ea nu stie inca sa tina directia,plus ca pitica fiind riscam sa nu ajunga la pedala...deci tot eu ma luptam cu ea,asa ca am amanat pana la anu'..v-am facut capul mare????

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si noi asteptam comanda de la Quelle! Aime stieee... Oarecum influentata de buna ta idee de a pastra secreta masuta pana la aniversare imi intreb sotul daca este de acord.La care el imi raspunde:"da,sunt de acord.Dar numai atat?" Deci,mai cautam!

Andreea,vine iarna ce sa faceti cu masinuta? Eu ma gandesc la sanie deja!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Roseb saru'mana!m-ai salvat!pe bune ca nu stiam cum sa fac!

ehe Aimee mai e putin pana la aniversare si crede-ma ca sunt in panica cu ideile si mai vin si bunicii si ma intreaba ca ei ce sa -i ia?sunt sigura ca ei se gandesc la masinutza electrica da pe mine nu ma incanta de loc ideea pt ca e voluminoasa si nu prea stiu unde sa o mai pun si pe aia.

eu cred ca pana la urma ma orientez spre un puzzle cu Thomas si un set din lemn(binenteles ca Thomas)cu trenulet si vagonele.

mey da misterioase mai sunteti(Miha si Aimee)da ce ati comandat

25,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bitsule, nu suntem mey misterioase , doar ca nu putem arata vreo poza, catalogul nefiind si on-line...cert e ca cei 2 pitici vor avea cadouri identice. E vorba de un set cu plastilina, culori, tablita...o sa vezi...Sa stii ca nici eu nu-s ptr masini electrice, noi mereu avem tendinta sa le luam jucarii ptr varste mai mari, aia o va savura mai tarziu...de ca sa-i furi placerea de pe la 4 ani sa zicem...acum sunt atatea alte chestii.Da-le bunicilor alte idei .
Miha, pai nu-ti zisei ca sigur nu va fi unicul cadou ...pai cand ii vezi ce fetisoare fericite au (si tu l-ai vazut sambata pe Vladut cu pompierii lui, pe care btw, i-am ascuns ) iti vine sa tot le iei. Eu i-am luat o camasa si l-am probat acasa, e atat de mandru, noi ziceam ca ei nu se bucura de hainute, eiiii, al meu e old fashion, e inebunuit dupa haine ...si sa vezi bocete cand il dezbraci...

Poze noi
aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dragelor, si eu am scapat de stresul cadourilor (partial), am luat un banc de lucru cu o gramada de scule care au si baterii, plus un mega-excavator galben si tare frumos. Asta din urma a sosit deja, si sunt tare multumita de el, sculele vun saptamana asta , sunt curioasa daca arata asa cum m-am asteptat.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow ce de cadouri frumoase...oare numai eu nu am cumparat inca nimic copilashilor pentru sarbatori?...si ziua ruxandrei este f aproape de Craciun eu am zis ca mai avem timp dar cand citesc ca voi deja ati comandat, cumparat...incep sa-mi fac griji
sa stapaneasca sanatosi puiutii cadourile si sa fie cumintei ca sa le cumpere moshul cat mai multe

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Fetele,cadourile comandate de voi la Quelle sunt din catalogul ala special,numai cu jucarii?Ca mie mi s-a lungit gatul de cand il astept.Daca mai dureaza mult deja nu mai pot sa comand la ei pt Sarbatori dat fiind cat de greu ajung comenzile.Eu mi-am comandat niste haine si a durat cam o luna jumate!

Calciu voi cum le dati?Zece zile consecutive si pe urma pauza pana luna urmatoare sau o zi da,o zi nu?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hai mai Bits-ule ca nu suntem misterioase ,numai ca nu stiam daca Aime vrea sa-si "deconspire" cadoul. Daca citeste cumva...Vladut aici si o dau de gol?

Monica,nu-ti fa probleme,ca mosul vine oricum ar fi.Bani sa fie si mai ales...copiii cuminti!

Jasmine,eu ii dau lui Robert calciu cate 10 zile consecutiv,o data la 3 luni si cu D2 injectabil.

Cu ceva timp in urma iubitul meu copil incepuse sa se scape pe el,dupa ce ne trambitasem sus si tare ca am scapat de pampers.Am acceptat cumva cu fruntea sus aceasta situatie consolandu-ma ca e perioada aceea de regres de care scrie in toate cartile.Si intr-adevar a trecut.Dar acum a revenit.Parca si mai in forta decat data trecuta.Numai ca acum sunt un pic ingrijorata ca face cam des,iar urina nu are nici un fel de culoare sau miros.O fi normal?Ce o mai fi insemnand si asta?
In seara asta,inainte de baita,am surprins momentul cand evectiv ii picura din putica,iar el n-a reactionat in nici un fel,de parca n-ar fi simtit ca-i vine. Ar trebui oare sa-i fac un control,niste analize? Dar unde?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput