Copilasi dragalasi nov-dec 04 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
onitza spune:
Hello!
Raportam copchil cu fitze de toate soiurile.dar care face pipi la olita!!!!!!
....si cand ma gandesc ca acum o luna nici nu voia sa o vada in fata ochilor! vreo 2 sapt nu l-am mai stresat, am pitit-o de tot sa nu o vada....a treia sapt , am pus-o intr-un loc s-o vada, si se juca cu ea, se aseza imbracat, o lua si dadea cu ea de pamant
, etc..acum, el stie ca olita e la baie, si cand il intreb daca vrea sa faca pipi la olita se duce la usa de la baie si asteapta sa o deshcid sa scoatem olita de acolo. Se aseaza si staaa si 5 min, vede canu face, se ridica, o muta in alt loc, se aseaza iar si cam la a 4-a mutare, face si el pipi!
kk nu a facut pana acum in olita, ii e frica...aaa, si nu spune ca face pipi, doar daca intreb eu daca face...
...ce-i pasa, are pampers!
Am si eu o intebare la voi: copilasii vostri mai servesc somnicul dela pranz???? la meu da, cu chiu si vai pana adoarme, dar eu insist mereu....daca nu sare de somnic, am pus-o, e agitat toata ziua si miortaie fara motiv! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
PAUL SEPTEMBRIE 2006
aime spune:

Andreea sanatate mey, offff, scapati de una, intati in alta.
Delia, pai doar ne atatzi? Si gata? Iustinel s-a facut flacau cat ati lipsit, vrem poze din vacanta
. Si eu zic ca Roxana, sa sistati un pic inotul ca sa uite, apoi sa reinventati jocul in apa. Noi dupa ce am venit de la mare, am avut vreo 2 saptamani de urlete la baie, si asta din cauza dusului de la hotel, ca in mare ii placea...ei, cum spuneam, urla, ca sa nu zic mai urat, efectiv la baie, nu se aseza, statea in picioare si tipa mereu "data, data", adica gata...pana intr-o seara cand dupa sfortari (in fiecare sera inventam ceva) a redescoperit placerea baii. Acum seara tipa de devreme "baiaaaa" si fuge fericit, se dezbraca singur, s-ar arunca si in cada daca ar sti cum
, doar la spalat pe par mai avem putine probleme, in rest...s-a rezolvat.
Fulgule ma bucur ca esti mai bien, succes cu celelalte
si ma bucur ca ti-au placut gogosarii mei ![]()
Onitzo, pai cum sa nu ne distram, ca ne da dom' primar si artificii pe cartiere zilnic, si sarmale si must si tarabe cu fel de fel de porcarii, muzica care mai de care, fum de la mici si pastrama....si cate altele... Glumesc si eu. Au inceput sarbatorile, e o nebunie totala in oras, au inceput sa apara si pelerinii, coada la Sf Paraschiva cred ca deja e formata (maine vine soacra mea si va sta la coada, a mai stat si in alti ani si sa vedem anul asta cat va dura). Inca de acum 2 saptamani au inceput pelerinajele la racla sfintei, am fost cu Vladut intr-o zi si l-am miruit, am avut noroc, ca n-am mai stat la rand. In rest, cum spuneam tarabe cu chinezarii si porcarii, nelipsitul targ de haine de blana si de piele (aici ai ce vedea), castane coapte, mici, pastrama de oaie, must
si voie buna.
aime si
Vladimir
aime spune:
Revin sa va zic ca am niste nervi
pe astia la yahoo, ce-i apucara dom'le sa schimbe formatul, ca moooor, ametesc in noul lor format ![]()
![]()
![]()
Si ptr ca am scris odata cu Onitza, felicitari ptr pipi la olita
, asa se intampla, cand nu te astepti, o sa vezi ca repede repede o sa o ceara singur. Noi am fost norocosi, o singura seara a durat trainingul, si de atunci fara accidente
cu spor o folosim.Sa vezi ce haios e cand ii vine si pana aducem oala, strange din picioare si tipa "piiiiipiiiii" ![]()
Somn la pranz, daaaaa, si-nca singur vrea, la 1.30-1.40 spunem pa la jucarii, inchidem TV, luam "bub"
(o sa scapam noi si de el), il pun in patut, il invelesc (o alta placere a lui, el care pana acu vreo luna nu suporta nik pe el, acu vrea invelit si nu asa...bineeee), ii spun pa-pa, apoi trag usa la dormitor si plec in treaba mea. Ne vedem dupa 2 ore jumate, chiar 3 uneori, la laptic.Il mai verific sa vad daca s-a dezvelit, dar doarme bine. E f necesar somnul la pranz, le trebuie odihna, relaxarea sistemului nervos si inca multe alte beneficii aduce somnu'...cum zicea bunica mea, copilul in somn creste ![]()
onitza spune:
AIME, mey, vreau si eu asa voie buna!!!!
..mi-ai facut o pofta de MUUUSTTTTT!!! imi place tare mult! 
..asa ne obisnuia tata, in fiecare toamna, venea de la tara cu vin si must!!! era asa de dulce si bun! anul asta nu s-au mai facut struguri!
..am fost si am vazut personal, tata crede ca au fost furati de omul caruia i-a dat in grija via, ca a fost acolo, pe deal si a spus ca se vedea a erau culesi strugurii..![]()
FULGULE, am vorbit cu MICHE acum o luna cred...avem aceeasi doc ginecolog
si din cate stiu eu, DARIUS e bine, sanatos, papa bine, era MIche multumita de cum evolueaza. Iar ea, sprintena ca o caprioara cum o stii!
..mi-e dor si mie de ea! poate o punem de-o intalneala intr-o zi la o 
ANDREAP, sanatate multa Mariucai! e bine daca nu face febra....io recunosc ca mi-s norocoasa cu ritualul luatului medicamentelor, deschide singur gurita!!!
ma mir si eu cateodata!![]()
RALUCA, ai gasit lapte Mariucai?????? eu nu am vazut pe unde ma fost!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
PAUL SEPTEMBRIE 2006
danette spune:
Am vazut o gramada de poe foarte frumoase.
Andra, ma bucur ca sunteti cu totii acasa, sunt convinsa ca ii va face foarte bine lui Adrian schimbarea asta...sa simta climatul caminului si pe tine tot timpul in preajma lui.
Bits, ai un superbaietzel
. E atat de draguz!... si tu esti la fel de frumoasa chiar si cu kg in plus.
Aime, Dutzi... sunt niste scumpici si baietzeii vostrii.
ici
Roxana, i-am admirat pe Bianca si pe Mihnea din nou. Sunt adorabili in pozele in care se strang in bratze.
Eu sunt in cautari de bona. Din 1 nov. merg la servici. Ma bazasem pe o vecina care are acum niste probleme de familie si nu poate sa se ocupe de Iris. Oricum am nevoie de o persoana pentru max. 5 ore /zi... fiindca dupa aceea o i-a mama.
Ufff nu m-am gandit pana acum ca poate fi atat de complicat. Si ca voi fi atat de pretentioasa. Dar e atat de important cu cine isi petrece chiar si 5 oreeee... copilul este ca un "burete" la varsta asta. Si nu vreau sa-mi petrec serile incercand sa sterg expresii verbale sau comportamente neadecvate (sau ne- pe placul meu).
Altfel, Iris are un comportament alternant, adica cand e cuminte si intelegatoare... cand e rea si obraznicutza. Uneori striga ca sa se impuna sau ma ignora cu inversunare. Dar nu-i e chiar simplu cu mine.
Stiu sa fiu si 'ghionoaie'.![]()
Mananca singura. Nu mai trebuie sa-i dau eu cu lingura/furculitza. Chiar si supa o mananca fara s-o verse.
Ii plac mult lactatele, bea 600 ml de lapte /zi, bea Actimel, mananca iaurt si deserturi "Ispita fructelor". E intr-o perioada in care mananca bine. Dar cred ca conteaza si faptul ca sta mult la aer curat. Are alta pofta de mancare si se vede pe ea.
Fiindca ieri am masurat-o si are deja 96 de cm.
Aici http://family.webshots.com/photo/2167050080041392996RUuKoF
va prezentam noile cizmulitze de toamna... iar
aici http://family.webshots.com/photo/2391712830041392996vlTNwx
ultima opera de arta (scuzati ochiul bushit dar la noi nu se poate fara o vanataie peundeva..., )
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
intru si eu scurt sa va
pe toate si pe copilashi, am vazut poze muuulte si copilashi frumuhsei, ruxi nu se mai satura sa se uite...
noi suntem bine, mi-e si frica sa zic asa ca acush apare ceva si iar ma vait
mariuca
si sanatate multa
fulgule, ma bucur ca ai mai dat un semn de viatza
roserbina ce mult se iubesc copilashii tai...pupicei pentru amandoi
dutzi, nici ruxi nu vroia la inceput sa intre in piscina statea doar pe marginea apei dar acum e nebunica rau...intra cu totul si fara colac si se trezeste dintr-o data si cu capul in apa, inghite vreo 2-3 guri dar nu zice nimic
noi nu am fortat-o...am lasat-o in pace dar nici nu stateam dupa ea...noi toti eram in apa si ea pe margine...cand a vazut ea ca nu are cu cine sta pe-acolo s-a hotarat sa intre si ea...azi un pic, maine un pic....
onitza, felicitari lui paulica pentru pipilica la olitza
aime, ce baietel cumintel...auzi tu sa vrea singurel somnic la pranz...of eu daca nu o frichin vreo 15 min pe ruxi pe picioare si sa-i dau si biberonul cu lapte...nici gand sa se culce singurica
danette, cizmulitele sunt tare dragutze, imi place muuult si vestutza sunteti tare asortate... si iris e o frumushica cu tot ca vanataie...
felis, voi cum mai sunteti, se simte mai bine mihaitza?
va pup pe toate...am fugit la treburi prin bucatarie
numai bine
monica
Otiliav spune:
Iata ca azi nu ma pot abtine sa nu intru de la servici. Ne laudam si noi cu un semi-cucui proaspat, mascat insa de breton spre norocul meu ca nu observa tacsu in poze
.
Try, ma bucur ca sunteti bine acasica, o sa se obisnuiasca Alex cu fratiorul, deocamdata cred ca nu intelege el de ce ii acorzi lui Adrian atentie, sau poate ca intelege si nu-i convine. Mi-a placut mult poza cu ei doi unul langa altul pe pat, ce diferenta de categorie, creste el Adrian mare, poate chiar il intrece pe Alex. Bafta maine la analize.
Fulgule, ai facut ce-ai facut si iarasi ai ajuns la proverbul acela cu "cate belele rele, toate-n ... babei mele". Lasa ca te faci tu bine, ai potentzial.
Roxana, ce fratiori model in poza de aici si ce denumire interesanta are poza. Eu zic insa ca sigur fata este a babei. Nu ca-ti creste inima cand te uiti la poze cu ei doi iubindu-se ca fratzii?
Aime, ce
este Vladutz cu decapotabila. Cred ca este tare admirat baiatul. Am citit pe undeva pe forum ca incepeti cu casa si am uitat sa va urez mult noroc in aventura construirii unei casute si sa va mutatzi cat mai repede in ea.
Bits, m-ai uimit ce burtica ai la 6 luni, tot sa se rasfete innotatorul mic in asa spatiu generos. Deja ma gandesc la mine daca la prima sarcina am luat 24 oare la a doua ce record o sa bat, 30 de kg
? Ei sa fie sanatosi, ca noi ne revenim dupa. Oricum va sta tare bine mami gravidutza fericita cu un copilas asa reusit precum Ken si tati tare mandru de voi
.
Dana, deci si-a revenit Irisuca, si-a reluat vechile obiceiuri de sagetatoare neastamparata. Nu ti se pare ca parca are comportamentul si vitalitatea unui baiat? Ne plac cizmulitele, se asorteaza bine cu cojocelul nostru, hi hi. Imi place ca are intr-o poza pulovarasul asortat cu sosetele si tare bine ii sta. Cata dreptate ai cu bona. Ana de la mama a invatat sa-mi spuna "Oti" ca asa ma striga mama, iar de la tata a fost suficient o data ca i-a spus "du-te la mata" ca imediat a bagat la cap si spune "mata" uneori. Nu stiu cum sa fiu mai putzin pretentioasa cu el, ca ii tot explic sa aibe grija ce spune, ce face, ca nu vreau sa stau sa o dezvat de obiceiuri proaste. Si el este tare relaxat, de loc nu se streseaza sa-si imbunatateasca exprimarile (incerc sa o invat sa spuna "nu mai este" in loc de "nu mai ie", ca asa a pocit cuvintele de la inceput, si el cica stresez copilul aiurea
). Oare chiar sunt absurda? Mi-e si jena sa-l cert ca doar eu sunt copilul si el tata si trebuie sa tin cont ca el a venit sa ma ajute.
Ioana, ce faci cu Paulica, ai rezolvat sa il lasi cu cineva sa iti vezi de treburile tale?
Referitor la somnic vroiam sa te intreb la ce ora se trezeste dimineata. Poate daca-l trezesti mai devreme o sa vrea sa faca nani la pranz. Asa a facut mama cu Ana, o trezea la 7 dimineata, la 12 nani 2 ore, la 10 seara nani repede si usor.
Raluca, ai gasit laptic sau macar o explicatie de ce nu mai au in magazin?
Felis,
sper ca s-a terminat perioada in care mergeai noaptea la servici.
Delia, ne-ai amagit, cum ii explic eu Anei ca-i doar o poza cu Iustinel?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
ioana_du spune:
Hey fetele!
Aveti timp de povesti?
Bianca nu are voie la biblioteca, nu are voie la carti, pt ca le "citeste" intr-un mod absolut ....
Si dupa ce le citeste le "asaza" inapoi astfel incat sa nu cada, chipurile ..... De cate ori trage cate o carte o cert. "ai voie? ai voie??" o dojenesc eu. Azi eram la ea in camera, si la un moment dat dispare. Se intoarce si din usa deschisa imi spune "ai voie? ai voie? nu voie! punat mami, nu cade, nu cade!" Hai, va bagati la traducere libera? Ce inseamna "punat"? Hai ca va ajut , va dau un indiciu. mananca - a mancat, imbraca - a imbracat, canta - a cantat . ![]()
![]()
Mostra de gramatica a la Bianca ! Astept traducerile ! ![]()
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Mai intru si eu, ca sa nu fiudata uitarii chiar de tot!![]()
Try - Ma bucur tare mult ca l-ai adus pe bebe mic acasa! I-am vazut pozitele si sunt induiosatoare! Sper din tot sufletul sa fie bine si sa se adapteze cat de curand ... vietii!
Bits - Te-am vazut si pe tine! Esti tare frumusica, mai! Se zice ca toate burticile sunt frumoase, dar se pare ca si aici este o clasificare, iar tu esti in top!
![]()
Onitza - Felicitari pentru reusita cu olita! Noi am dat inapoi! Nu mai vrea sa stea de loc si pace! Plange si se sperie cand ii vine sa faca! Adica, prefera sa nu faca sau sa faca pe ea decat pe olitza! Nu stiu cum sa procedez!![]()
![]()
La inceput, era bine! Cerea si facea aproape de fiecare data! Si intr-o zi a apucat-o nebunia!
![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Otilia - Ai o frumusete de fata! Este asa dulcica in unele poze! Si imbracata asa frumos!
Danette - Am vazut ultimele poze cu Iris!
Ce par frumos are si cretolin! Eu nu pot sa-i las prea lung parul pentru ca transpira si imi este teama sa nu raceasca. Poate acuma, ca vine, timpul rece am sa il las cat de cat. Este ca o papusa, dar vie!
Aime - Pai, tu ai un baiat exemplar! S-ar putea sa fie bun de ginere, aleia de i l-oi da!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."