Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 29
speel spune:
So,bun venit noilor fete,Nora,bag de seama ca ai adus un suflu de bine pe aici ;de mult n-am mai citi atitea pagini intr-o zi!
Fetelor,cu barbati gospodari,sa-i folositi cu placere,noi celelalte ne ofticam pe margini.Si al meu gateste cind are chef sau cind as bolnava,numa ca el cu bucataria romaneasca,mai subtire.Nici n-o face,nici n-o maninca.in schimb incepind cu mincarea lor de baza si pina la sofisticaturi thai,indonezia,japan,china,e expert.la menaj iara subtirel,acu de cind is scolarita,parca parca mai misca ceva in casa.No,tot ai nostri-s,sa ne traiasca asa cum is.
speel spune:
V-a trecut limbarita ca am aparut eu?HMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Alice,poate ai vreme sa ma luminezi si pe mine cum sa pun filmulete,ca io-s complet in plop.
Daria tu esti numa ocupata tare,nu cumva esti si suparata?
Roxana,sa nu cumva sa uiti de poze cu paruL.Ca eu astept,stii ca mi-s fana sofisticaturi femeiesti!
Oliv,cre ca de la tine mi se trage!Mi s-o pus pata sa fac livingul oliv inchis,acu daca m-a fac si profesionista,pereti oliv spre kaki inchis cu mobila alba,o nebunie,nu alta.Numa ca tre sa conving consortul.
speel spune:
Andreea,iertare tie,dar ce are Pupi in gurita?
si Ricu a avut buba si pe el l-a tinut mult timp.Si ce dezastru cu mincarea,poate iti mai amintesti cit m-a plingeam la voi!cind citeam ca ai vostri maninca si al meu dura o ora sa pape si cu ce chin baga in gurita,brrrr,m-a i-a cu friguri cind imi amintesc.Abia de citeva luni a intrat si el in rind cu lumea.Ce sa mai spun ca e ditamai purcelu,are 15 kg!Slava lu Al de Sus,tot ce-i dau sa manince,devoreaza imediat!
kim222 spune:
Dana eu astept sa vad poze cu livingul oliv cu mobila alba...suna bine! Tie nu-ti aratam poze...
..ca ne esti datoare..rau...hi,hi
Azi dau de baut...caci urmeaza we lung...asa ca luni nu apar pe aici..este ziua lui Columb si sintem liberi! Yupii!
Liliana..Anca ..la raport!
speel spune:
bre i-o mai fac mult monolog pe acilea?
si mai e si vineri seara,cu bauta aia,ce se aude?
Nora__ spune:
Deci...sa zic repede de placinta: rectific: 1 kg de iaurt,nu 1 litru
.Eu iau 'iaurt gras' de la Delis.Are 2,8% grasime,dar nu cred ca are asa mare importanta.iaurt sa fie si 1 kg.Si nu cred ca merge cu 5 oua..macar 8.Iese plapanda tare daca bagi doar 5 oua.A...ca nu v-am zis de tava.Io o fac in tava de aragaz,dar aia mai ingusta.Lunga cat cuptorul dar mai ingusta,nu in aia mare
dar daca aveti una mai inalta si mai mica in rest,e bine,ca iese mai inalta,dar mai putina
.Si...Mitzule...pe bune ca te oftici ca e putina,la cat e de buna.
Deci e dulce,nu sarata![]()
Esente:io pun si rom si vanilie...nu conteaza,ce esente va plac.
Kim...apropo de intalniri...pai noi ne-am mai intalnit...am fost la crasma...am beut,am dansat...tot ce vrei...si fara masculi
.Am ajuns la 2 noaptea acasa...doar pt ca unele doamne au spart gashca asa devreme.Si acum ma lupt cu ele sa le urnesc iar,dar greu,dom'le...greu...de parca le iau la munca.
maria...deci ne intelegem cu chiria...nu jupuim clientu'![]()
Dar a fost chiar dragutz husbandul azi:i-am povestit ca il inchiriez la gagici sa faca ciorba de burta.Si am zis ca Ioana e din iasi.Prima lui reactie:"Iubire...chiar ma dai?"...bine...ranjind la mine,desigur.
Si i-am zis:doar un pic,pana faci ciorba![]()
Ca apoi,sa zica serios,ca daca aduce fata o oala mai mare si ingredientele....atunci ii face.Ca si cum...nah...daca il pune nevasta sa faca ciorba la o amica....asta e...face si el efortul asta o data...
Pasariq...la care parte te simti tu norocoasa?![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
speel spune:
Aoleu,n-ai uitat?
pai ce crezi ca mai pun vreo poza sa mai rizi de mine ca-s paj?
Am de grija sa fac poze cind m-a imbrac in taior,asa n-o sa rizi de mine!!!!!!Ca m-ai stirnit acu,am achizitionat plovaraie ca-i frig in clasa si io-s rea de frig de numa.Pluovere lungi,se poarta cu centuri late la mijloc sau pe sold.Si manta pina la genunchi tot din tricot.Merge la pantaloni pirat.Si inca ceva:Primul trening din viata mea.e ceva!Si adidasi mi-am luat prima oara acu trei ani,cind m-am incaltat prima oara cu ei,ma tot duceam pe spate!nici acu nu m-a impac cu ei,cred ca i-am purtat numai de vreo trei ori.Sper sa nu fac si cu treningul la fel!
kim222 spune:
Dana ..eu nu uit...doar ma fac ca uit!
Dar nici tie nu-ti mai trece ...de faza cu pajul!
Nici eu nu am purtat adidasi (doar la munte)..pina sa vin in US...acum nu mai pot sa ies din ei:)) Vezi ce face America din europeni?
Am vazut si aici..toate bluzele sint lungi..eu nu le suport! Ce face soacra? Cum merge scoala?
speel spune:
Inn a venit ieri acasa ,sta in pat si da comenzi.Ce-mi place ca alearga toti pe linga ea ca potarnichile!Ea era cea care-i slugarea de regula,acu s-a scos.
La scoala e super.Abia astept sa vina dimineata sa ma duc la cursuri.profii sunt niste trasniti e foarte fain.
Io sunt fan bluze lungi ca asa ma i-a cu frig pe la sale!!!!!Da tu ai probat si nu-ti plac,sau nu-ti plac pe umeras?
io zic sa probezi ca s-ar putea sa-ti placa!Si io-s exact la fel.Cind merg la paris si vad trascovenii care mai de care,imediat zic lu mario,io nu pun asa ceva pe mine!si de cite ori am probat ca voia sa vada domnu cum cad toalele,imi schimbam si eu impresia.Si le luam la probat.Mai luam modele de la firme mari pentru productie,io intotdeauna am luat modelele,ca nu mai aveam rabdare sa iasa alea in serie.Si mereu am fost cea mai trasnita la petreceri si intruniri,in magazine apareau peste citeva saptamini ce purtam.
cu tinutele sport,nu sunt snoaba,realizez ca sunt comode si practice,insa io nici nu am o atittudine sau alura sportiva,cred ca e singurul stil care m-a dezavantajeaza.
kim222 spune:
Vesti bune atunci! In ce limba se tin cursurile?
Am probat..nu ma avantajaza...sint pitica si cu burtica...dar o rezolv eu si pe asta!![]()