Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzule, io-s fan inraiit Toblerone albaaa !!! Dar nu refuz nici altceva, mai nou am cumparat din acelea mici pentru copil, de la kinder si milkymimis, dar le maninc io, hehehe !
Pupici burticii tale si lui Tudor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ca io n-am zis...mie imi place ciocolata cu crema de menta, sunt cutiile acelea After Eight, dupa care ma innebunesc, si Toblerone si de curand am primit o cutie cu bomboane de cioccolata belgiene. Super bune!

Aaaa, eu eram in categoria persoanelor care nu papau ciocolata, decat cate o bucatica o data la cateva luni... nu-mi spunea nimic. dar s-a rezolvat cu cele doua ture de gravideala, am intrat si eu in randul lumii....

Ina, si pana la urma ce a fost, virus sau ce?

Chiar, ce mai faci andrea mironeanu?

carmen, la multi ani pentru Ionut, ca nici eu nu cred ca intru maine! Si distractie faina la petrecere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, la placinta pui ce fel de iaurt vrei, io cind am facut-o dupa ce am taiat-o mi-am dat seama ca am pus lapte batut, ad` chiar si asa a dat ghini. no, stii ca nu-s tare la de-astea
roberta, felicitari surorii tale. la multi ani ptr matei
roxana,
bey, de cind era sa alunec pe gresie ca facuse pasaroiu` friptura de porc la tigaie mai bine gatesc io. bine, cel putin io o ard fara sa bag pe nimeni in spital;)) si felicit si io fericitele posesoare de barbati harnici, ma consolez la gindu` ca cine n-are norok intr-o parte are-n alta, ehhh
miztule, asa putin mai ai? d-zeule, cind o fi trecut?!mare grija, poate mai sta putin...

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Carmen, da, foarte putin! Si eu ma ingrozesc, mai ales daca ma gandesc la numarul de saptamani: am 34 implinite si de la 36 cica pot sa ma astept sa fie oricand ca nu mai e prematur. Pe tudor l-am nascut la 38. Pe de alta parte, de-abia astept sa scap si de hopul asta si sa ma vad cu copilul in brate si fara burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ciocolata??? De oricare, de preferat Heidi si cu multa crema cappucino. a' daca ma trimiteti la o fabrica, nu fac nazuri... inghit orice fel

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey..ce-i cu voi? Va este rau? Scrieti ca-n zilele nostre bune!ASa ca am citi putin si mai raspund putin si iar o iau de la capat..altfel uit!
Cristalinule macar ai capatat clatite! Deci asa cu domsoar' Maria...la fel si Luca este mai usor sa mirii...
Gama ne inveti tu ..cu timpul...
Nora deja va grupati/organizati..mey..trebuie sa ne organizam si noi celelalte..ca ale drek..moldovencele astea!
Carmen hai sa traisca Ionu'...sa fie norocos ..cit cuprinde...Nr de la pompieri eu nu-l stiu..dar zic ca sa iei perus la cupil! Asa o sa aiba o responsabilitate si o sa se dezvolte diferit! Eu abia astept sa cumpar catel pt Luca!
Roxa..nu stiu daca a vazut colectia de iarna...dar sigur o stie pe aia de "cauciuc"
Alice spor la faientare!
Ioana..fuse fuse si se duse!
ma duc sa mai citesc...

Mergi la inceput

Se vorbeste de ciocolata?...io sint campionaa..maninc nonstop de orice fel sub orice forma si culoare...
Danule o sa vezi ca o sa-si revina cu somnul la gradi...pentru ca o sa-i imite pe ceilalti copii. Tin pumnii luni!
Gama..eu nu stiu ce sa zic...despre sot..ca al meu gateste, spala, face curat...orice...si din proprie initiativa...Dar nu este meritul meu..asa era de cind l-am cunoscut!
Nora placinta iese dulce sau sarata? Ca daca-i dulce ...nu servesc!
Roxa...cool faza cu daciile! Dar nu-i place nici noua dacie???
Andrea M..da si tu un semn...
La fel Daria....ea nu lipsea...

edit Robi ce draguta este Matei!!! venim si noi la party? cum te mai simti? Si felicitari pt sora ta...ma bucur sa acum esti mai impacata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara la toata trupa.
Nici nu-mi venea sa va scriu ca desi apuc sa mai citesc cate ceva, nu reusesc sa va scriu ... si in acest we voi fi pe la munci ...
Vreau sa va doresc muuulta sanatate tuturor si un we insorit alaturi de cei dragi !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Puahahahaha ce limbarita aveti frate!
Carmen,sa-ti traiasca baiatul ,o petrecere super va doresc.Eu nu i-as spune in locul tau de petrecere.Sa fie surpriza cool!Si nu stiu daca mai citesti in asta seara,exact cind Serban a implinit 6 ani,i-am cumparat doi cu albastru acele intens.o minunatie.Nu e deloc o corvoada,insa ai de grija sa pui ceva sub colivie ca nealor scuipa cojile la distanta.Si pe tavita de sub colivie un ziar,la doua zile schimbi ziarul si nu-i nevoie sa cureti de nebuna tavita.Eu i-am luat doi ca sa nu se plictiseasca.Si vreau sa-ti spun ca asa ce se pupau si ciuguleau,de drag ne uitam la ei.Si sa-i acoperi noaptea ca de cum se lumineaza incep a comenta.

Mergi la inceput

So...nu mere placinta pt moa..ca-i dulce! Eu sint petrecareata...deci de-a ta!

Mergi la inceput