Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Roberta, sotul meu aseara ,ca sa nu mai zic ca nu-si baga copilu in seama, l-a luat in brate bineinteles ca la TV unde era un film ro in care niste femei erau batute(eu auzeam din buc), sonorul destul de tare, asa ca am venit la ei sa vad ce se intampla, copilu mai avea 20 secunde si izbucnea in plans zicand ca de ce o bate pe fata....explicatie sotului ca sa nu schimbe canalul:nu tati ca se joaca cu batul nu se bat...I-am atras atentia dar degeaba, asa ca sunt in pragul divortului!!!Si nici macar nu face mancare...

POZE MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am incercat si eu cu animal planet, dar nu a fost prea interesat ! Mai nou are drag de tweety, am facut si un cd cu citeva filmulete si se uita la dvd ! Cit despre constantine, mama nu a avut ce face, si cum nu il mai putea struni, l-a dus la televizor si se uitau impreuna cuminti la filme de groaza !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aia e Alice, am gasit-o io mai repede. din pacate azi merge teribil de greu forumul....sper sa nu ramana asa e naspa.
Robi multe felicitari pentru sora ta, sa ii fie bine la noul job si cu succes! iar despre Matei....e tare cu tortul! Pat face ceva asemanator, adica la orice poze ne-am uita cu petreceri de copii el zice ca sunt de la ziua lui si imi arata cum a suflat in tort si alte alea.
a, din seria "ulat", Patrick nu spune cuvantul asta.... ci face "bleaaah" (mai nou taica-miu l-a invatat sa faca asa cand vede o dacie...ca sa vedeti ce invata copilu' )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

quote:
Originally posted by g_ioana

Edit ca sunt uimita:Nora mama, cred ca ai unicat acasa,nu cred ca mai exista sotz in dotare care sa presteze ciorba de burta(care are, sa ma contrazica!)

Io te contrazic!
Mi-a spus insa de cand l-am luat ca el nu face prajituri!...Si nu a facut!...:))))

Roberta, felicitari surorii tale! Si la multi ani lui Matei

Multumesc doamnelor pentru retete! Sa vedem cine le face, ca acum sunt cu burta plina...hehehe

Roxana, asa trebuie, sa stie baiatu' cum devine cu masinile de mic!:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumim, dragelor de urari!!!Pana la urma, poate fac si o petrecere, doar e ziua copilului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Deci forumul merge greu ... si eu care "multumeam" in gind celor de la serviciul meu de internet !!
Sper sa se remedieze curind, ca pin se deschide o fereastra aici la mine, trec o mie de ani !
Asa face si al meu sotz cu Andrei, Roxi, apropos de dacie !! Asa ca nu ma mira !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bei, dupa sporovaiala care e aici, cred ca se lasa cu chef si beute deseara! O asteptam pe papadie cu tuica sa dea tonul.

Io va ziceam acu cateva zile, ca daca s-ar trezi copilu meu la sase dimineata, cred ca as muri. Ete ca n-am murit. S-a trezit azi la sase jumate si n-a mai vrut sa adoarma. Uraaat! Noroc cu tati, care pe la 8 l-a luat in primire si am mai motait si eu pana la 9. Asa ca abia acum, cand am reusit sa-l culc din nou, savurez o cafea neagra cum n-am mai baut demult (oricum e decof)
partea mai nasoala e ca Tudor nu mai vrea sa stea cu soacra-mea. Azi, de cum a deschis usa a inceput sa urle la ea "sa pece buni", si o mai si pleznea, si ii spunea ca vrea sa stea cu mami. Asa ca am stat amandoi, frumos ce sa zic, am colorat, ne-am jucat, copil exemplar....dar eu ce ma fac cand vine si Mara? Cum ma impart?

Nu mai stiu cine zicea de facut noaptea pipi la olita. Eu nu stiu peste cati ani se va intmpla asta si la noi, in conditiile in care, mai nou, ma trezeste noaptea pe la 5-6 si ma pune sa-i schimb pampersul ca e plin de pisi si are "buba la putzica". Si intr/adevar e atat de plin, cred ca are juma de kil. Il enerveaza ca din cauza lui nu poate sa doarma pe burta.

iar la caca, dana parca tu ziceai, pe voi va scoate afara din camera. Tudor ma pune sa-l tin de manute. Asa l-a invatat buna-sa, asa ca acum nu pot sa ma dezlipesc de el pana face caca, ca trebuie sa-l tin de manute. Aaa si mai are un fix cand sta pe olita (asta e invatat de la tati), se uita in reviste cu masini.

In alta ordine de idei, m-ati omorat cu retetele. Pe ordinea de prioritati e placinta cu iaurt a norei (nu se poate face si din 5 oua ca n-am zece in casa si nu ies afara pe ploaia asta...) si poienita cu ciuperci. Eu am facut ieri varza calita din care a papat si Tudor cu pulpe prajite in fulgi de porumb (da nu mai fac din astea ca nu sunt prea sanatoase).

Alice, apropos de nenea urat, si al nostru copil a inceput sa spuna chestii asa fara cenzura (ca doar e copil). Intr-o zi eram in parcare amandoi cu Tudor, tocmai ieseam din masina. Si trece pe langa noi un tip cam netuns si cu barba mare. Si Tudor tare: "nenea asta e ulat!". Bineinteles ca omul a auzit si ne-a tras o privire....mama, mama!

Olivia, DPN-ul meu e pe 17 noiembrie, dar feelingul meu imi spune ca o sa nasc pe la sfarsitul lui octombrie. Am o burta superlasata si mare si contractii intruna.

Andreea (philip), dar ati tras ceva cu bubele alea, saracul copil...si ii dai cu ceva in gurita? lasa ca vine we si stai cu el acasa...

Roxi, cosmin l-a invatat pe tudor sa zica "dacie veche". I-a contrariat pana acum pe cativa proprietari de dacii vechi...

Si inca o chestie: doamnelor cu soti exemplari, sa va traiasca sotii!! (da sa ne traiasca si nou, la celelalte) Nici eu n-am avut noroc de asa sot, duc lupte seculare cu el sa isi stranga masa dupa ce mananca, atat.cand reusesc, va anunt!

Si acum ma duc la lucru (desi am si eu creierii in ceata)

Aaa, si intrebarea zilei (daca mai e cine sa raspunda la ea): ce ciocolata preferati?

Mergi la inceput

l-am trimis de doua ori

Mergi la inceput

Nora, daca mai esti pe aici...tu ce fel de iaurt cumperi pentru placinta sau cat de gras? Si ce esente pui de obicei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Hello,
Am fost ieri la dr, ne-a dat hidrasec si espumisan, dar deja cupilu e spre bine, azi nopate am dormit cu totii bine.
Lumi-sa va traiasca apartamentul si sa va traiasca si angajatorii, sa aveti cu ce-l plati
LMA lui Ionut, sa primeasca multe cadouri si sa aveti petrecere frumoasa.
Andreea Mironeanu-cum mai esti cu serviciul, ti-a mai trecut supararea?
Vad ca se vorbeste despre soti si bucatareli. Al meu e paralel cu domeniul dar are (multe)alte calitati. A...si spala asa frumos vasele
Ciocolata preferata? Alba Ritter cu alune; Kinder, Milka alba...si ma mai gandesc

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput