Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Ioana...daca tot esti in Iasi...daca platesti bine,ti-l inchiriez pt ciorba de burta si pizzaSi apoi ai si motiv sa scoti ochiu' sotzului din dotare ca ..."ete,vezi cum altii fac?Ia pune si tu mana".Spune-i ca te oferi sa cumperi tu burta

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

poienita e aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71541&whichpage=5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

e poiana cu ciuperci? sa nu gresesc cumva;))

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Fetele dau de baut!!! Sunt tare fericita ca si-a gasit job sora mea, despre care va povesteam candva ca e tare necajita, are 40 de ani, e divortata, are doi copii mari si pentru ca a trebuit sa-si inchida propria afacere (din lipsa de capital), de peste 6 luni traia din ce-i strecura printre degete fostul...
Am pus umarul si eu, o vecina de-a ei, chiar si fostul barbat si iata ca ne-a iesit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Fetelor,m-ati defectat de tot...dau cu dejtu' pe butonul de refresh din doo in doo minute,sa vad ce mai scrieti.Daca ma cearta sefa ca nu fac nik,io dau vina pe voi

Edit: roberta...felicitari si la mai mare!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Aaaa, multumesc, Roxi, ca ma chinuiam sa gasesc reteta in memoria mea (care baidauei e varzaaa !!) si prin capitolele vechi !!
Robi, ma bucur pentru sora ta ! Succes la noul job si sa ii fie bine !
Mei, barbatul meu se descurca trez bien in bucatarie, ba spala si vasele dupa ce minca, are doar o chichitza - le spala pe toate mai putin citeva tacimuri pe care le lasa in urma ... adica, daca este chiuveta plina cu de toate, le spala cuminte si le aranjeaza, dar lasa mereu in urma cite ceva, ba doua furculite, ba o lingurita ... pe cuvint daca pricep de ce !! Dar ma declar multumita overall, ca face o varza a la cluj de te lingi pe degete !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Nora cum e cu chiria? dai cu ora? sau cu ziua? cred ca mai gasesc ceva doritoare pe aici...macar pe email..da' da-ni-l si noua!! hihihi

dana (ai mai plimbat rolele? hihihi) n-am bona ca n-am gasit. si l-am trimis pe luca la ai mei. sapt. viitoare se anunta crunta..asa ca fetele sugestii de bona, pls!

robi, felicitari! asta e chiar motiv de veselie!

hai ca-mi place la voi cand sunteti in verva! si la mai mare, tine-ti-o tot asa!
mariana, niste vraji de facut bine copii bolnaviori ceva? sa fim toate vesele macar:)

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Copilul meu s-a trezit din somn, a spus ca azi e ziua lui, si-a facut "tort" din cuburi si canta "Mutzi ani taiasca" de rasuna blocul!
Si sa va intreb ceva: copilul meu e foarte sensibil, ne uitam la un film si un catel a cazut intr-o groapa, a inceput brusc sa planga ca a facut catelul "buba". Sau sambata seara eu eram la bucatarie si el se uita la "Urmasul mastii", l-am gasit cu botul pus pana in barba si cu ochii plini de lacrimi ca l-a luat monstrul pe bebe si nu l-am linistit pana ce nu am batut televizorul sa plece monstrul. Fac si ai vostri asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by roberta04

Copilul meu s-a trezit din somn, a spus ca azi e ziua lui, si-a facut "tort" din cuburi si canta "Mutzi ani taiasca" de rasuna blocul!

Ce simpaaaatic e Matei ! Atunci La Multi ani sa fieeee !!
Robi, Andrei inca nu are asemenea manifestari vizavi de ce vede la televizor, eu incerc sa nu il las prea mult sa vada filme si emisiuni dale noastre, ii mai pun desene animate, ca Minimax si cele clasice mi se par mai accesibile unui copil de doi ani, numa mama se uita impreuna cu gizmoul zilele trecute la HBO la Constantine !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice, in mod normal, nu-l las nici eu, dar sambata el era deja spre somn si a ramas televizorul deschis in dormitor. Noi de uitam mai mult pe Animal Planet de cand avea Matei cam 1 an (am invatat documentare pe de rost si am plans cand a murit Steve Irwin, ca ne era prieten bun de atata vizionat) sau, mai nou, pe Minimax.
Edit .. La Constantine mi-a fost si mie frica sa ma uit

Mergi la inceput