Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 30
szivarvany spune:
Am intrat sa urez 

lui Ionut, sa-ti traiasca feciorul Carmen !!! Asteptam pozici de la petrecere !!! Si eu votez cu cadoul cantator 
WE fain tuturor !!! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
biluta28 spune:
Si eu repede pe aici caci cu francofonia acum bantui sambata la serv. am o perioada full asa ca intru mai rar si adorm pana citesc tot romanul, apoi ma trezesc razand, la poante si ma apuca visarea pa poze le-am vazut pe toate;
Bun venit la Gama si Norica
Vad ca vb. de soti si bucatarie , al meu e ok, gateste cina aproape zilnic
, si in rest cand nu am eu timp. e as
la clatite el le face si eu cu copii le halim
;
Mai face el cam detoate asa ca sunt mare mai
am comoara de barbat si in casa si la pat
Di ciclul copil atomic: Edi plange la culcare sa nu-i pun pempi si trage de el jos asa ca nu mai folosim decat in masina in rest
ura am scapat de pempi 
de tuse am scapat cu paxeladin in 3 zile acum e Ok
si daca uni pe aici citesc inainte de a vb. noi scriem inainte de a vb.![]()
cine zicea ca plateste bine pentru un somn bun pana dim.??? sa vina la noi ![]()
burticutele fiti cuminti pe ultima suta de metri
ciocolata "iam-iam" cum ar spune Edi
vreau si eu la Edenia, cine e pe acolo da si la mine detalii??
mai nou zilnic vrea cu "amea" la plimbare fie ploaie fie soare

Va pupic pe toate si pe luni 
AAAAAAAA LAM Ionut 
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
diana21 spune:
Buna ziua la toata lumea! Vazut poze cu Luca al Mariei, foarte dragalas. Mi se pare ca nu prea seamana cu mami...
Mai, io tot vreau sa va intreb, da' mereu uit. Voi ati facut varilixul (pt. varicela)? Ca pe noi ne tot imbie doamna doctor si nu stiu daca sa-l fac sau nu. Are reactii nasoale?
Marcelina, pe unde esti? Cum e la gradi? Cum e educatoarea aia, mai face "figuri"?
Roller, tu l-ai dus pana urma la gradi la "Sf Andrei"? Impresii, te rog!
Noi vrem sa mergem azi la Kids Planet. Se baga cineva? La teatrul de papusi sarim saptamana asta, ca am fost la Capra cu trei iezi sapt. trecuta si, desi ne-a placut atmosfera si cum s-a distrat piticul, io nu ma mai incumet. V-am zis cum s-a dus capra sa cante la nunta si cum lupul a mancat un cocos, o gaina si pe fierar (care era un tigan manelist, hi, hi, hi!)?. Ce-a ajuns si teatrul asta de papusi, ceva de groaza! A, si pe capra a trimis-o preotul satul sa presteze ca prea statea saraca inchisa in casa cu plozii si n-avea pe nimeni, si, citez: "Oricne ar fi fericit sa ia de nevasta o capra ca tine."
Vad ca bagati retete, sa-mi notez si io aia cu iaurt a Norei, ca suna bine. Ma gandeam sa bag niste clatite azi.
Si una draguta de-a Iancai. Mai nou saluta pe toata lumea, inclusiv pe administrator, care a venit azi sa ia citirile, cu: "Ciao, bambina!" Si ieri seara se uita cam mirata la tati si ma intreba cine e! Sau ma intreaba pe mine: "Une e mami?" Poftim, raspundeti si voi ceva destept la asta!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
carmenp spune:
`neata si multumim muult pentru urarile voastre! petrecerea a decurs bine, ionu` super multumit si rasfat, cadouri berechet astfel ca ieri nu i-am auzit trilu toata ziulica atit de ocupat fu... veni si coco, care coco de simbata si pina ieri fu taare amarit, nu mincare, nu cintare, nada, desi faceam toti ture pe linga el si-l strigam care mai de care mieros. aseara minca ceva si a scos si ceva sunete, sper sa fie mai bine azi. ilinca de vreo saptamina repeta intr-una "meg a iasi, atuma" hehehe ... in rest e vesela si vioaie, sta mai mult pe linga tat`su si pe linga ionu`. repeta mai toate cuvintele ca un papagal... poze nu am reusit sa pun din lipsa de timp, sper sa ma invrednicesc azi sau miine. pup iu ol, o saptamina buna la toata lumea!
edit, dana ma bucur tare mult ca ti-e bine soacra
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Neata!
La noi e in serial "mucii se intoarce; episodul III"...E asa simpatica Maria cand vorbeste pe nas...dar m-as lipsi ca pe la 5 dimineata nu poate sa mai respire si da trezirea la toata casa...:)
Mitzule, pupam burtica...O sa te descurci de minune, sunt convinsa....:)
Diana, noi am facut Varilrix...absolut nici o reactie.
Maria il cauta pe taica-su prin casa plangand cu lacrimi de crocodil si strigand "mama!" Parca e ratzusca din desene animate care striga "mami" la motan...hehehe
Io mai nou sunt Ana...nu ma duce capul sa-mi dau seama de unde a scos-o....
Schimbul III, vad ca ati avut spor dar formatia a fost incompleta...Asteptam toata lumea la raport...![]()
Ciocolata...
...Orice fel. Aaaa....nu ma prea dau in vant dupa aia amara...
Carmen...![]()
...Acu', tu vrei si friptura...si friptura...!? Prea mult!
Asteptam poze!
Mihaela, va felicit pen' ca ati scapat de pempi...:)
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roxanaz spune:
buna dimineatza
eu am avut un week end cu mari peripetii, adica domnu' Patrick s-a aruncat pe spate din cosul de cumparaturi sambata dimineatza in selgros....am crezut ca mor....a cazut cu ceafa de partea de jos a carutului...a urlat, in 5 minute ii trecuse....eu am tremurat toata ziua. uite asa se duce de rapa taria mea de caracter. nu are absolut nimic, vroiam sa-l duc la spital da' n-am avut de ce. in rest nimic...joaca, mancare, somn...si cam atat.
Carmencito imi pare bine ca v-ati distrat de ziua pasaroiului mic...asteptam poze!
Dana, n-am avut timp de poze.....sper sa remediez problema. imi pare bine ca e frumos la scoala....succese multe!
Olivia colectia de cauciuc hihihihihi.
Anca, Andreea, restul de schimbul III...cam slabut la semnat condica!
Cristal "Ana" sanatate multa si sa ii treaca mucii rapid Mariei.
gata, ma intorc la muncile mele....sa aveti o saptamana cum nu se poate mai buna!
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Repede sa scriu si io pin ce nu se inchide capitolul !![]()
Roxi, mama, bine ca Pat e ok si nu a patit nimik, stiu cum te simti tu ca parinte cind iti vezi copilul cazind, eu si acum am in ochi imaginea lui Andrei cazind in baie si dind cu ceafa de cada ... nashpa rau de tot ! Pupici voua si aveti grija !
Cristalina, heheee, sa te iei de mina cu Deea (Roxi), ca vad ca iti schimbasi si tu numele ! Apoi asa sa ramina, Ana ! Sanatate multa Mariucai !
Schimbul III, pupi multi !
Dana-Emma, ma bucur ca soacra ta este acasa si ii urez inca o data sanatate maxima si refacere rapida !
O saptamina linistita va doresc si munci cit mai usoare !
PS - Am terminat cu faianta, mai avem de suspendat corpurile de la mobila de bucatarie ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Neata fetele si de la noi!
Azi sunt ocupata tare, e zi de mancare si in plus am scos hainutele de bebelus ale lui Tudor (pe care le-am pastrat) si vreau sa le spal si sa le calc sa fie gata, ca cine stie cand vine marele eveniment. Ma felicit ca am fost foarte inspirata atunci si nu i-am luat numai haine albastre.
Intrebare, desi le-am pus la pastrare curate si in pungi, unele din ele au pete galbene. Petele acelea care se fac in timp pe unele haine deschise la culoare. Aveti idee daca mai pot sa le scot cu ceva? macar sa incerc, daca nu ies, le dau sau le arunc.
Am reusit sa vorbesc cu un medic anestezist, foarte ok tipul, dar oricum testul final va fi la nastere..."vine sau nu vine"
Azi merg si la ginecolog, dupa/masa.
Va pupez pe toate si va doresc o saptamana faina. Pupici si pe cucuiul lui Patrick!

&andreea