Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 24
carmenp spune:
ntzzz, fimeile astea
.... nu caut brei nica aparte,iar de sarmale n-am de gind sa ma apuc prefer sa mai dau luciu la cratita aia speciala luata de la cucuteni (maare pacat ca ne le-mpacheteaza singura, astept viitoarele inventii in materie de oale
) asa, ce ziceam?!a, caut ceva rapid, bun si sa dea ghini, atita tot, cer mult?
quote:
Originally posted by alice2004
Atentieee, intra Carmen in bucatarieee !!In caz ca extinctoarele s-au golit si au plecat si pompierii pe la cashile lor, un numar de telefon de la o firma de catering zic io ca ar merge !
Hai, mei Cermencita, ca stim noi ca totul o sa iasa superfain ! Spor la trebi ! Cauti ceva aparte ca meniu, apropos ?
Magda, hehee, ce spui tu acolo ? Cum sa il faci pe om sa inteleaga ce si cum cu copilul mik ? Pai de ce ar fi nevoie cind esti tu acolo ?
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
mey, as face si io pui cu sticla, da` nu-mi vine sa-i bag sticla-n kur la sarmana gaina...
gabi, invidie scrie pe fruntea mea... sejur placut, sper sa ai parte de vreme frumoasa
auzi, norico, ierea vorba de ceva simplu nu de sporturi de performanta, hehe
Carmen, Ilinca, Ionut
alice2004 spune:
Apoi de ce nu incerci reteta aia de poienitza a lui Papa ? Ca iese taaaare aratoasa !!
Alice si Andrei
Nora__ spune:
Pai Carmen...ete,poti inaugura oala aia cu varza a la cluj,care iese la gust cam ca sarmalele si fara impachetari.Deci e simpla,daca vrei,dau reteta (a mea...pe care o fac io,nu stiu sanda marin ce parere are).
Iar cu pastele...se fierb singure,tai niste sunca si o pui in sos din ala la plic si le amesteci....ntzz ntzz....tu ai vrea sa se faca singure![]()
Puiul la sticla e cel mai rapid ca pregatire,dar stai mai bine de 2 ore pana se face.Dar e buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn....moamaaaaa
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roxanaz spune:
Carmen exista scula de impachetat sarmale, stai sa o caut sa vezi
. iar oala aia de cucuteni trimite-o incoa, pls!
si eu am operat ostropel de pui si ciorba de vita acu doua zile. diseara la cina clatite, sarate si dulci. maine nu stiu, dar daca e week end fripturi, peste, din astea. ce zici de o musaca? nu ia prea mult timp si nu stai dupa ea, doar tre sa pui ceasu sa sune sa nu o uiti in cuptor ![]()
Gabi succes sa se termine rapid santieru'! si vreme frumoasa la predeal, cu toate ca nu o sa iesi tu prea mult afara
(nu daa!!! ![]()
Danule lasa depresiile, baga niste ciocolata ca tu poti in cantitati nelimitate ![]()
gama spune:
Carmen, spaghete cu sos rosu sau ...alb/smantana!(si carne si cascaval, si usturoi si busuioc....)
Roleer, Alice, merci pentru "incurajari" vis-a-vis de sotz, Nora,niste cumnati celibatari nu mai ai???
al meu sot nu stie in bucatarie decat sa-si puna in farfurie, ceea ce dupa spusele lui e ceva!!!!si uneori, dar uneori, o mai duce si in chiuveta!In rest, eu prepar si unde pui ca are.....120 kg si spre 2 m
POZE MATEI
alice2004 spune:
Scula de impachetat sarmaleeeee ??? Ezista asa ceva ? Sau eu am trait pe Marte pina acum ?![]()
Alice si Andrei
cristalina spune:
Bei...voi vreti sa ma omoratzi!?...Mi-e foameee...![]()
Nora, te rog trimite si la mine reteta de pui pe sticla. Zice omu' meu ca i-am facut io bunatati d;astea cand ne luaram...si tin minte ca se lingea pe degete, dar uitai cum le-am facut...:)
Si vreau si varza d'aia scmechera...
Si vreau si clatite, da' d'astea nu ma apuc, poate ajung la tata ca lui ii place sa invarta cate 50 o dta...drept e ca de obicei le mananca pe toate tot el...hehehe
Magda, numai daca il lasi singur cu copilul ai vreo sansa...dar din experienta proprie iti spun ca atunci cand te intorci o iei de la capat...:)
Ma duc sa vaz cand ducem suedezu' la masa ca imi facuratzi o foameee...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
apelind la amabilitatea dvs. as vrea asa: reteta de la poienita lui papa, reteta de la varza lu` nora. saru`mina de tot
Carmen, Ilinca, Ionut
Nora__ spune:
Magda.....n-am cumnati...am doar o cumnata mai tanara care nu se pricepe la bucatarie,deci nu-ti trebuie.
Faza 'faina' a fost ca in sarcina,primele 2 luni n-am calcat in bucatarie deloc,doar sa iau ceva doar si doar cand nu se facea mancare,din cauza de gretzuri.A prestat dumnealui non stop.Hmmmmmm...poate de aia m-am ingrasat in sarcina asa mlt si bebele la fel,ca a iesit de 4.200 kg.Culmea...imi era rau,dar mancam de spargeam.Deci n-a avut si el noroc de nevasta cu greturi care sa nu manance
Dar sa comentez si io ceva....ce nu-mi place e ca dupa ce face curat in bucatarie,adica spala vasele si matura,nu le pune,dom'le la loc...sa nu vad urma de farfurie sau cratita pe afara.Le spala si le lasa acolo.
Si io vin din urma si le ascund![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!