Piticlontzi de iulie-august 2004 (198)
Raspunsuri - Pagina 23
Nora__ spune:
Roxana...saru' mana,bogdaproste de cafea,ca taaaaree e buna cand ti-o face altul si ti-o pune sub nas.
alice...apropo de podoaba capilara,husbandul n-are fire albe si nici n-a chelit,in schimb io....hmmm...noroc ca s-a inventat vopseaua.Dar intr-o zi,pe drum,vad un firisor alb la tampla la el...si-i zic:gataaaaaaaa....albesti dragule,intri si tu in rand cu lumea
"....el:unde?Unde?...si se tot pipaia,de parca avea ochi in varful degetelor.Si cand ajungem acasa,s-a dus glontz la oglinda si se tot uita si cica:nuuuuuu...nu e alb...e blond...
...deci era marcat![]()
In alta ordine de idei,maine sotzul intra la bucatarie.Mi-a zis ca we asta face el mancare,ce vreau io
...deci am dat comanda de ciorba de burta si pizza
.Adevarul e ca face o ciorba si o pizza...o nebunie.Si alt adevar e ca numai el le face,io nu pun mana la facut asa ceva.(nu vreau sa-si piarda dexteritatea
)
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
carmenp spune:
uau, ce-mi place mie cind mai raspund si intrebata![]()
danule, sa jtii ca si io m-am gindit la faza asta, ca se poate intimpal la fel?
a mai postat ceva marina p`in urma?
perusii ie un fel de papagal io-te aici http://www.eva.ro/familie/articol122.html , am vazut io ca-i plac si sper sa-i dau in felu` asta si ocupatie, daca nu mi-oi da chiar mie, vorba lui roxa
pe ilinca o aduce tat-so acasa in seara asta, cind trece de la tib, asa ca va fi prezenta la chef. Toata distractia va fi la RoMagic Family Care Center cu vreo 10 cupii, sper sa fie fain. Faza e ca nu i-am spus inca de toata tarasenia pentru ca n-am gasit un moment propice, adica n-a fost zi lasata de la d-zeu sa nu fie pedepsit.deh, baietu` mamii
... ieri cind imi propusesem sa-l instiintez tuma` sparsese din greseala capu` la un baiat, invitat si el la petrecerea in cauza. sper sa-i pot zice macar azi
...
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roller025 spune:
Roxane, is in butoaie cu melancolie... si in depresii majore. Care se accentueaza in ilele astea "frumoase"..
Da' imi trece, ca's tare ocupata... Cat despre adormit copilu': Victor si-a intins orarul de somn de la 12,30 la un an spre ora 3 acum vreo luna jumate. Da' la 3 adormea. In schimb in perioada asta in care a fost la bunici cu tac'su n-a prea avut cine sa stea de capul lui si n-a prea dormit la pranz. Bona incearca maxim o juma de ora, ca asta e limita impusa. Se incepe pe la 1.30-2... Eu inclin sa cred ca mersul la gradi il va face sa revina la somnul de pranz...
Alice, nici Vicu nu zicea, da' la noi trebuia sa ai nasul infundat ca sa nu-ti dai seama.
La inceputul aventurii olita facea doar pishu la ea. cand venea vorba de treburi serioase se ascundea in sufragerie dupa fotoliu. L-am lasat, dar i-am explicat ca nu e frumos. Incet, incet nu i-a mai placut lui... Acum cere la wc pentru pishu (intr-o vreme facea in picioare, era o adevarata distractie
) si la olita pentru altele. aaa, si la altele ne da afara din camera/baie, ca vrea omu mik intimitate
.
gama spune:
Alice,"ulat" e un cuvant frumos, al nostru zise"tati e plost ca melge la selvici"Si mai avem o problema, se uita in cartea cu 'Jack si vrejul de fasole' unde este la un mom dat un capcaun, ceva mare si urat, si mereu cand e tac-su acasa cauta capcaunu si-i arata:"tatiiii ulat si maleeee...si cu bulta".
Apropo, mai fetelor, tema:cum sa-mi fac barbatu sa nu se mai uite seara "exclusiv"la tv in special la dezbateri????El zice ca nu face nimic rau dar nu e atent la copil care-l striga de vreo 5 ori la rand pana-l aude si care probabil a acumulat frustrari deja, aseara iar m-am suparat ,eram in baie auzeam:ii zice "tati pipi" de vreo 4 ori, pana la urma copilu se aseaza pe oala cu tot ce-avea in dotare, facut pipi prin /pe toate, apucat dracii pe mine, tipat, concluzia:asta-s eu, nu sunt ca ceilalti...."
Ma intreb, oare cum va fi cu 2, ca-si doreste cu ardoare!!!Seara,eu scot copilu, eu spal copil, hranesc copilu, culc copilu, fac mancare si curat...iar cel mic sta numai dupa mine!!!
POZE MATEI
carmenp spune:
auuu, azi intru in bucatarie si nu stiu ce sa gatesc, gospodinele, idei, pliz. care ziceati ca-i nr la pompieri?![]()
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Vic, baiet cu personalitateee !!
Dana, si eu am tooot explicat, in toate felurile posibile care mi-au venit in minte, ce si cum e cu kk asta, dar vaz ca pina acu nu a prins nici una din smecherii ! Mai astept ... Io zic ca inceputul e bun, ca daca il pun pe olita si ii spun sa faca, face, bine, sa il prind si la momentul propice, nu sa chinui copilu sa execute o operatiune atunci cind nu-i cazul !
Si uite o floricica de la mine, sa treaca depresiile si melancoliile ... sau mai bine mai multe !

Carmen, pai bafta atunci cu dezvaluirea surprizei si sa fie petrecerea frumoasa ! Pupi multi si LA MULTI ANI Ionului mik, sa fie sanatos !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Carmen...io am facut pui pe sticla si varza a la cluj,ultima data.
Alte idee: paste cu sos,cartofi frantzuzesti,supa cu galuste,ardei umpluti,sarmale,ostropel de pui....si gata,ca e de ajuns.Sa nu uiti stingatorul,dar sa nu pui spuma aia in loc de condiment![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roller025 spune:
Carmen, ma uitai in urma... Inca n-a postat
Aaa, ca am uitat: LA MULTI ANI! (si cred ca perushu va fi in grija ta. io imi aduca minte ca voiam pisica, da' numa sa ma joc cu ea, nu si altele...)
Magda, nu-l schimbi. Al meu e cam la fel... Cum rezolvi? Pai eu ma enervez la culme, pufnesc, il trimit la tac'su pachet urland de departe ca e si copilu lui (cred ca vecinii deja stiu seria de replici). Dureaza fix 3 minute pana se intoarce iar la TV. cred ca singura varianta este ascunderea TV-ului ![]()
Gata, ca m-am lungit extraordinar de mult...
alice2004 spune:
Atentieee, intra Carmen in bucatarieee !!
In caz ca extinctoarele s-au golit si au plecat si pompierii pe la cashile lor, un numar de telefon de la o firma de catering zic io ca ar merge !
Hai, mei Cermencita, ca stim noi ca totul o sa iasa superfain ! Spor la trebi ! Cauti ceva aparte ca meniu, apropos ?
Magda, hehee, ce spui tu acolo ? Cum sa il faci pe om sa inteleaga ce si cum cu copilul mik ? Pai de ce ar fi nevoie cind esti tu acolo ?![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Revin de pe baricade...unde parca incepe sa se profileze si un oarecare sfirsit...
Cel mai fericit dintre noi este Stefan, care ar sta numai dupa muncitori, cu mina prin ipsos si alte alea...pina se face ca purcelul! Eu sunt de asemenea fericita pentru ca a re-inceput sa manince binisor, inclusiv fructe care nu prea erau specialitatea lui - maninca macar o banana pe zi (uneori chiar doua), pere, struguri si mere.
Aseara am fost la banca sa aplicam pentru credit. Am dus o groaza de acte, dar tot mai trebuie citeva. In plus, in cel mai fericit caz, avem creditul cam peste 3 saptamini...Noi am vrea constructorul sa se apuce de saptamina viitoare, insa vad ca prognoza meteo nu prea e in avantajul nostru...
Mai, o sa-mi fie dor de voi ca plec la Predeal la un training de duminica seara pina miercuri seara...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.