Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

GABITACO...dA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noi! papam numai maruntit si numai borcanele de 4-6 luni. Cele de 8 luni tb sa le trec prin blender, altfel nu le vrea. asa ca uite asa isi amortizeaza si blenderul valoarea, altfel ne parea rau de investitie!

Ma bucur ca ne-ai dat vesti. Te

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

anda 77
hai ca esti tare cu "brunetele"chiar am ras...sa presupun ca esti blonda?
Nici fii-mea nu prea agreaza mancarea cu bucatele in ea ,doar ca am incercat sa nu bag la blendar tot,mai pisez cu furculita ,alea alea ptr. ca am o cunostinta care si acum face totul pasta si plodu are un an jumate.Culmea..ciocolata o mesteca de numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda noi am avut de ales intre Medsana si Synevo (al Medicoverului). Am ales Synevo deoarece ii este mai la indemana lui Doru.
Gabitaco nici Ilinca nu a mancat blendaruit decat recent (saptamana trecuta). Si ce? Asta sa fie problema. O sa descopere "placerea asta" mai incolo, cand or avea mai multi dinti.

Acum nu te supara pe mine, dar demult eu am observat ca iti faci probleme acolo unde nu sunt. Fii si tu mai relaxata si nu mai plange, ca este si o sa fie bine Mateea

Cu ceaiul de tei, m-a lamurit Doru - nu i-a dat niciodata, am inteles eu gresit.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

da, da, gabitaco, si noi vomitam dk nu e mancarea facuta crema de fatza. isi face singur greata, face din gat asa: bleah, bleah. de cateva ori nu m-am prins, adik nu i-am dat importanta, am zis ca se rasfata (ceea ce si face, de altfel) iar la a 2-a lingurita a vomat tot. si s-a terminat cu pranzul in ziua aia. acum dk il vad ca incepe cu bleah-bleah, ma opresc imediat, gata ce-a inghitit e bun inghitit, mai mult nu mai vrea.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Mara helloooo! Ai mai trecut pe aici
Ancatrana noi nu avem nimic cu tine, dar asa e atmosfera aici, fiecare isi spune parerea. Insa sa stii ca se combat idei, nu persoane.

Gata, fug la Cora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai fata mea nu are decat 2 dinti.Eu nu is panicata, ca daca trebuie ii dau la blender si la nunta , da ma freaca lumea la melodie, de aia am intrebat. Oricum multumesc Domnului ca Mateea e sanatoasa si voioasa, ca vb ta Feli, o avea ea timp sa pape si bucatele. Acum papa fff bine mancare blenderuita. Ea ar papa si bucatele da nu prea stie cum si se ineaca cu ele.Cred ca mai asteptam cu bucatelele.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mii de scuze, am citit pe mega diagonala, multumim de incurajari cu pufoasa care este mai binisor, a dormit asta-noapte bine, ieri am insistat cu sucul de portocale - ca ce altceva, picaturile o fac super agitata, antibiotice se dau numai in cazuri disperate pe aici-

Sanatate multa bebeilor bolnaviori, mamicilor stiu ce greu trebuie sa va fie.

Gabitico imi pare rau ca a trebuit sa ai o asemenea experienta neplacuta.

Pentru bebelasii care nu pot respira pe nasuc recomand sa le puneti o carte mai groasa sub salteluta, sa stea mai ridicata, eu asa am facut aseara si a mers, a respirat mult mai bine.

Fetelor esu sint suparata rau, de aseara am inceput sa pierd sange roscat-maroniu, astazi o tin tot asa cu niste scurgeri maronii, nu am dormit toata noaptea, m-am tinut cu mana de burta si m-am rugat de bebe sa nu plece de la mine. Imi vine sa pling. Dra de familie m-a "imbarbatat" si mi-a spus ca mai mult nu are ce face, daca e' sa se intimple, se intimpla oricum. Astia de aici nu te ajuta cu absolut nimic. La fel a fost si in cazul rachelutei si atunci am stat in pat zile intregi si mi-am revenit insa tin minte ca am luat si progesteron.
Am incercat sa stau in pat dar vad ca nu este nicio schimbare.

Voi ce ma sfatuiti? Sa ma duc peste dra sa-i cer niste progesteron? Oare ma ajuta cu sarcina? Ea mi-a spus ca nu am nevoie, dar daca trebuie, ma duc la cabinetul ei si nu plec de-acolo pina nu-mi da.

Sint tare trista.

la toate.

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Felicia, mai intru si eu cnad am timp, de citit incerc sa citesc mai des, cu scrisul stau mai prost

Gabitaco, noua ne-au iesit vreo 3 dinti in ultimile 3 saptamani pentru ca luna asta am incercat sa nu mai uitam sa-i dam calciul.Din a 4 luna nu i-am mai dat deloc pana acum si ii iesisera doar 2 dinti pe la 5 luni si 3 saptamani.Doctorita ne recomandase in fiecare luna, dar am fost noi cam comozi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

please, sa traga cineva mesajul prin quotare:

ina, du-te la dr. care ti-a dat progesteron la sarcina cu rachie! unde o fi el, in noua guinee, in orasul vecin etc!!! si stai in pat in orice moment in care iti permite nora-mea. da-i cu cititul ca sa nu te plictisesti. plus o rugaciune, stii tu.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Inutza imi pare tare rau sa aud despre scurgerile alea. Stiu ca eu a trebuit sa iau Utrogestan pana hat, in luna a 8-a. Daca te mai linisteste, inceraca si varianta asta, macar stii ca ai facut tot e este posibil. ma rog si eu pt tine sa stea bebe cuminte, sa nu faca prostii, ca e dorit cum nu se poate.

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput