Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ina of ce belea..intai Rachelutza bolnavioara apoi sangerarea asta . Din cate stiu eu ptr fixarea sarcinii cand apar sangerari se da Grabivinon. Totusi daca va asteptati la probleme de ce nu ai facut un tratament ptr sustinere? E ok progesteronul, numai sa fie de ajutor in cazul tau. Acum trebuie si bb sa lupte, nu e de ajuns ca doar mami sa faca asta. Pupici si tin pumnii sa fie bine si bb din burtica puternic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by migabo

Buna mamici de bebici!

Of Miha Nu stiu de ce, dar prevad si eu precum Madau: boala copilariei. Dar mai e de asteptat putin pana se va lamuri daca avem dreptate. Si Bianca mea a patit cam tot asa acum vreo 2 luni: a inceput cu febra mare, apoi diaree si dupa vreo 4 zile de-astea... surpriza... pete rosii intai pe fata, seara, apoi dimineata si pe gat, pe umeri, spre brate. M-am speriat, am studiat Capraru si am dat verdictul cu sotul : rubeola. Dar concluzia medicilor a fost mai optimista: atat pediatra fetei cat si o drita de la Centrul medical Unirea ne-au dat acelasi diagnostic: rosa infantum, o boala a copilariei mai noua, am citit de ea doar in DR Spock. E si mai usoara decat rubeola, a trecut in 2 zile. dar sperietura a fost mare.

Din cate ne-a spus pediatra sezonul acestei boli este toamna/primavara, deci n-ar fi exclus sa fie si in cazul bubulinei. oricum febra din senin si asa mare, care sa nu cedeze, arata ca e ceva... o infectioe virala. oricum pana nu apar bubite, diagnosticul va fi probabil de infectie virala in gat.

Gabitaco imi pare rau pt sarcina, sa prinzi puteri, sa scapi de anemie si sa ai grija de Mateea cea frumoasa si cuminte.

Camelia te inteleg cu noptile nedormite si zilele cu ochi incercanati de oboseala la servici. Speram sa treaca si sa fie totul bine. Trebuie sa fim puternice

Ela, Madau felicitari fetitelor curajoase, care stau si merg singurele in picioare. Si noi nu mai avem mult pana atunci...

Ela eu iaurt i-am dat Biancai intai cu fructe (banana, piersica), apoi cu cereale Milupa si mai nou simplu, baut direct din canuta (fara cioc). E perseverenta si ii place mult. de spanac, eu ii dau destul de rar, fiert cu galbenus de ou sau cu branzica. Nu e pe lista de mancaruri favorite, dar din cand in cand nu strica.

sanatate multa la bebei, rabdare la mamici.
Pupici.

pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

Mergi la inceput

Mare bucurie mare, a papat Miruna ficatzel de pui
Nu fiert bineinteles ci calit in unt, cu putina ceapa si rosii..adica la fel cum il fac ptr noi astia mari. N-are gusturi rele zgriptzuroaica

pozici la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dragelor, multumesc pentru timpul pe care l-ati consumat sa-mi rapsundeti.

Mada, am discutat cu dra de familie de aceasta problema a sustinerii sarcinii si ea nu este de acord sa iau nimic atita timp cat nivelul progesteronului este bun. Este o vietnameza tare incapatinata, mi-e frica sa-i spun " am citit, am auzit, etc" ca sa nu-i ranesc feelingul, imi taie macaroana repede asa ca trebuie sa tac si sa inghit daca vreau sa am dr. de familie.

Am sunat la cabinetul drei, am explicat situatia,acum astept sa ma sune ei sa vad daca o sa mi se acorde progesteronul, am rugat sa sune farmacia si sa merg doar sa-mi ridic prescriptia, sa nu mai merg pina la dr. doar sa ma vada la fata ca nu are rost, pierd timp pretios de pomana.

Rachelina este maraita, vrea numai in brate, casa mi-este in constructii, ehe, sa tot traiesti.
Am facut un zid al nepasarii in jurul meu, altfel nu ma vad bine cu sarcina.
Inca mai sint optimista, nu stiu de ce, nu am nicio siguranta ca sarcina nu-i compromisa, dar speranta este singura care mi-a mai ramas si atita timp cat inca mai am asta nu cedez.

si o sa va tin la curent.

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Ina eu am pierdut tot asa sange maroniu la inceput si apoi sange curat, pana nu am mai avut ce face. Mie dr mi-a prescris pregnil pt fixarea sarcinii dar din pacate a fost prea tarziu. Eu zic sa te duci de urgenta la medic sa faci tot ce se poate face acum, in clipa asta. Am invatat din acesta experienta ca fiecare secunda este importanta.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Fetele din bucuresti, pe data de 28 oct tre sa venim la cununia civila a finilor nostri care stau in Drumul Taberei. As vrea sa-mi spuneti pe unde se poate ajunge dinspre Bacau ( Ploiesti )mai usor in zona Primariei sect 6. Daca puteti sa-mi dati un traseu . Noi venim cu masina si nu am vrea sa unblam ca nebunii prin capitala.Please!!!! Poate reusim sa ne si vedem cu ac ocazie.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

tot eu... am venit de la dr... "putin rosu in gat "s-a transf peste noapte in angina acuta eritem...bla bla
febra nu mai are acum... 37.4
ne-a prescris Augmentin de 642.9 mg ceva nou aparut+ panadol+novocalmin+nurofen astea alternativ la 5 ore , Tania stiai tu ceva cred ca prin telepatie

fetele ,multam inca o data pt sprijin
acu tr sa plec
revin pe seara sa va spun daca mai face febra

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ancaloredana, nu sunt blonda, sunt satena:)) Sunt prea multe bancuri cu blonde si, dupa parerea mea, total nejustificate, asa ca m-am hotarat sa popularizez bancurile cu brunete.

miha, slava Domnului!

alinus, merci de compliment si ti-l intorc sincer: a stii ca ai slabit! M-am uitat in pozele cu firmele sprijinite de perete si io asa vad acolo.

ina, ti-am trimis mail

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

maduta, pai ce i-a dat dr. pt. iulia a lui miha: panadol+novocalmin+nurofen, alternativ la 5 ore
trimite pe tati la farmacie dupa novocalmin supozitoare.
plus comprese reci macar pe frunte, eu as zice si impachetat o data, 10 de secunde, cu un cearceaf ud cu apa CALAIE. acuma iar intra ripley si face scndal:)) ca fara cearceaf:))

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

felicia, schimba scutecul fara grija, io pot sa postez si-n scutecul de acum 5 zile daca vreau:))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput