Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 26
miha2006 spune:
ANDA, acu am vazut mesajul tau... am fost la dr ieri...ne-a trimis acasa cu nurofen si sumetrolim 2.5 ml de 2/zi si cand ne-am intors aseara a facut febra mare... ce sa mai zic...
Acum doarme dar cand se trezeste daca nu are sub 38.5 am spus ca ma duc in urgenta...
una peste alta ai dreptate... ce mai astept?
MIHA SI IULIA BUBULINA
Morgano spune:
Miha, ia fata si mergi odata cu ea la un medic pediatru oriunde: policlinica, clinica, nu sta cu ea acasa cu asa febra mare. E riscant si e doar pranz, dc acum e asa mare febra.... stii ca seara creste :(
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Morgano spune:
[quote]Originally posted by anda77
miha, de ce nu te duci tu la doctor cu fata? noi ne dam aici cu parerea pentru situatii "de criza", cand nu e dr. in preajma, are febra mare, e noapte, in fine, situatii in care nu dispui instant de ajutor specializat, dar parerea mea este sa te duci chiar acum, imediat, cu ea, la dr., orice spital, e a doua zi cu peste 39, ce Dumnezeu, astepti 40?
plus ca nu e vreo floare la ureche a doua zi de peste 39 grade, trebuie depistata cauza si administrate medicamente pentru cauza respectiva, indiferent dk e rujeola, faringita, bronsolita etc. Tu o tii doar pe antitermice si nu e bine, vezi ca nu-i scade febra, cauza persista.
mami de poet(09.12.2005)Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
miha2006 spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Miha, ia fata si mergi odata cu ea la un medic pediatru oriunde: policlinica, clinica, nu sta cu ea acasa cu asa febra mare. E riscant si e doar pranz, dc acum e asa mare febra.... stii ca seara creste :(
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
cand se trezesta asta o sa fac... acum mi-e mila s-o trezesc
MIHA SI IULIA BUBULINA
anda77 spune:
ce pierde o bruneta la o petrecere?
R: invitatia
cum arata o bruneta intr-o camera plina de blonde?
R: invizibila
cine face soutiene pentru brunete?
R: Fisher Price (firma de jucarii)
ce intreaba o bruneta la telefon, inainte de intalnire?
R: a plecat blonda?
de ce sunt brunetele asa mandre de parul lor?
R: se asorteaza cu mustata
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Ca sa va mai descretiti fruntile:
La poarta Raiului
Moare Stefan cel Mare si ajunge la poarta Raiului. Bate incetisor, nu-i raspunde nimeni. Bate cu pumnul, cu picioarele, nimic! Bate cu sabia si, intr-un final, iese Sf. Petru.
- Eu is Stefan.
- Aoleu, zice Sf. Petru, pe tine nu te putem primi in Rai.
- Cum asa, nene? Pai eu, care am aparat tara, treburi, chestii?
- Pai da, tu. I-ai batut pe turci, pe tatari, pe polonezi? Nu merge, nene. Prea multe batai, prea multa violenta..
Ofteaza Stefan si se asaza pe un bolovan de pe langa poarta Raiului.
Trece o vreme, apare Mihai Viteazul. Bate la poarta Raiului, bate cu pumnul, da cu picioarele, nimic. Pana la urma, bate cu bardita lui.
Iese Sf. Petru si ii explica si lui Misu Bravu cum sta treaba:
- I-ai batut pe turci, pe aia, pe aia, prea multe batai, nene! Prea multa violenta! N-am ce sa-ti fac, stai pe afara.
Intristat, Mihai Viteazul il vede pe Stefan pe bolovan, se asaza si el si incep sa stea de vorba.
Mai trece ceva vreme, trece alta vreme, Misu Bravu si Fane Babanu deapana amintiri si hop, dintr-o data, la poarta Raiului apare o
gasca de tinerei, tatuati, unu' cu droguri, altu' cu tigara-n gura,vreo doi cu femei, altii cu motociclete si X5-uri si cu amenzi in buzunar, treburi serioase? Portile Raiului se deschid si toti intra.
Mihai Viteazul vede toata treaba, se supara si bate cu barda-n poarta Raiului. Iese Sf. Petru si Mihai il ia la intrebari:
- Pai cum, nene? Noi, care am facut atatea pentru tarisoara asta, stam pe-afara, iar bagabontii, derbedeii astia, intra?
Calm, Sf. Petru ii raspunde:
- Dupa cum ti-am zis, Misule, la voi e vorba de prea multa violenta.
- Bine, si derbedeii astia? ce-i cu ei?
- Ei, astia-s nationala de fotbal a Romaniei. Ei nu bat pe nimeni niciodata!"
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
A day without laughter is a day wasted! (Charlie Chaplin)
ioana_77 spune:
Hello si de la noi!!!
Iaca, noi suntem bine azi, multumim lui D-zeu. Noaptea ne-a fost sfetnic bun si am nanit amandoua de am rupt paturile si ne-am revenit.
Ina, sanatate la pufoasa si tie multa rabdare si putere. Ai grija sa te odihnesti si tu cat poti!!
Gabitaco, nu mai plange si nu te mai gandi la lucruri triste. Bucura-te de Mateea si cand o sa fi evrema o sa vina si bb2, daca va doriti.
Ripley, saru' mana de incurajari, noi nu aveam probleme cu somnul de noapte, ci cu ala de zi, dar vad ca a trecut criza. Adevarul e ca si eu ma incapatanez cateodata sa o pun la nani cand e trecuta de punctul critic si da in oboseala aia cu urlete si eu ma enervez, ea se enerveaza si tot asa.
Miha, eu zic sa nu mai pierzi timpul si sa mergeti la spital, trebuie sa afli ce e cu fata, a trecut cam multisor de cand o tot tine in febra si nu-i bine. Pupicei!!
Anca, io zic sa nu te superi, daca ne-ai fi urmarit mai demult ai fi vazut cate dispute au fost aici. Tu ai dat niste sugestii, celelalte si-au dat cu parerea, asta-i forumul, daca am fi toate de acord in toate privintele ar deveni monoton.![]()
Dordia, cum merge combina?
Anda, sanatate la poet!!!
Feli, ati fost la dr?
Ma duc sa ma harnicesc, ca am luat gogo de taiat pt congelator si de pus niscai muraturi.
Revin cand ma plictisesc de treaba.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
anda77 spune:
felicia, cand termini tu de cautat laboratorul, sa mi-l spui si mie:)) si lui nichita ii trebuie.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Miha Sumetrolimul e Biseptol. Il stim din copilaria noastra. Si eu zic la fel, suna sotul, fa-l sa alerge prin oras dupa ceva bani din vreun bancomat, asta ca sa poti ajunge la dr ca asa merge treaba.
Du-te la policlinica, la spital la urgenta, undeva sa gasesti un pediatru ca lumea. Si curaj, si eu am fost in buda cu moralul de n ori; dar pe rand,ai sa vezi, se rezolva toate. 
Ripley de la dra mea citire: mai bine iei mazare congelata din Metro&co, decat la conserva. Sau alte legume, ofcorz. Ca o fierbi tu sanatos in apa putina iar apa poti sa o folosesti la un pilaf, ceva, ca aduna minerale in ea. Mie Casa Taraneasca nu-mi prea plac, fasolea verde era cam batrana la ei si am luat o data vinete...
; dar sunt alti producatori; eu iau frecvent legume congelate in diverse combinatii pt ca ii lac si Silviei.
Ina si Feli si voi Brutusilor??? Multa sanatate!!!
Camelia si Anda
multumim de bancuri!
Gabitaco ai grija cu anemia aia si ai grija de Mateea! Va
-am.
miha2006 spune:
Am fost la ea, inca doarme, i-am pus mana pe frunte si nu mai e fierbinte, se pare ca i-a fost bun supozitorul.
LAVI asa o sa fac, sun sotu, vine cu banutii si via urgenta... mi-e frica sa nu creasca din nou...si sigur va creste...vorba lu' RYPLEI vine seara...
Mi-e ciuda numa de tuta asta de dr... ca doar ieri a vazut-o... si ea imi da biseptol? si doar i-am zis ca a facut 38.9 febra ...aaaa si sup le-am cumparat eu fara sa-mi recomande ea... ce dr mai e si asta?
MIHA SI IULIA BUBULINA