Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 25
Morgano spune:
quote:
Originally posted by ancatrana
imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu voi. nu o sa se mai repete.
Sincer n-am inteles ce-ti veni sa scrii asta
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
ela27oana spune:
gabi- ce bine ac avem vesti de la tine,imi pare rau pt sarcina dar daca d-zeu asa a vrut inseamna ca asa e mai bine,sa va bucurati de mateea
Ela si Oana-Daria
anda77 spune:
miha, sa nu uiti sa spui la dr. de cand are febra, ce i-ai dat si mai ales ca te-au trimis acasa degeaba aseara, ca uite facu iar nasol. nu stiu cum e la deva, dar poate trebuie sa insisti, sa nu te mai trimita aia acasa! adik musca din ei, dk e nevoie!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ela27oana spune:
quote:
de ce???????
Ela si Oana-Daria
anda77 spune:
camelia,

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
quote:
De ce ? Ce s-a intamplat????
Gabi, imi pare rau de bb mic ! Asa a vrut Dumnezeu! Sanatate multa si
-ici din partea noastra pentru Mateea si ptr. voi! Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)A day without laughter is a day wasted! (Charlie Chaplin)
Morgano spune:
Primit sms de la Noki, vin spre Cluj, ne vedem mai dupa-amiaza.
miha2006 spune:
FETELE, nu mai stiu ce sa fac, iar are 39.2, i-am bagat un sup acu la 12.30 daca nu-i scade sub 38.5 ma duc la urgenta. Sta cu batista uda pe frunte...
Pediatra noastra si-a inchis tel... daca as vedeau acum as impusca-o. Cea care ii tinea locul a plecat din cab la 12, si avand in vedere ca vazut-o ieri... se pare ca atat stie... mergem la altul..
Gabita, fruntea sus... o sa mai vina barza si pe la Bacau. Pupici la Mateea cea cuminte.
Nu s-a mai suparat nimeni demult... ce s-o fii intamplat?ANCATRANA hai zi-ne...
sper din noi sa va dau vesti bune... e a 2 zi cu febra peste 38 si inca nu are nimic pe piele
NU MI-ATI SPUS NIMIC DE SUMETROLIMU" ASTA ati dat careva la bbi asa ceva? PLEASEEEE...
MIHA SI IULIA BUBULINA
miha2006 spune:
ELA , uita aici:
Crema de spanac
100gr spanac 100gr brinza de vaci, ½ galbenus fiert
Frunzele de spanac se spala bine in apa cu otet si se clatesc din abundenta. Se scot tijele.
Intr-o craticioara cu apa clocotita se fierb frunzele de spanac, 15 minute.
Se scot si se mixeaza impreuna cu brinza de vaci si cu galbenusul.
Aceasta crema este foarte buna calduta.
Eu i-am facut-o Iuliei si nu i-a placut, poate tu ai mai mult noroc...
Daca nu, fa-l ca pt voi insa fara faina si cu lapte praf, eventual cu putin ulei de masline sau unt si un catel de usturoi.
MIHA SI IULIA BUBULINA
Morgano spune:
quote:
Originally posted by anda77
ancatrana probabil s-a suparat ca ati tavalit pe jos cu sfaturile referitoare la impachetarile umede si referitoare la fenobarbital. Anca, nu te supara, si io am zis de cearceaf ud si s-au rasculat niste fete pe-aici, dar noi nu ne supram asa repede, asta-i forumul, fiecare cu parerile lui, fiecare triaza sfaturile primite etc.
sa ne inveselim putin:
stiti cine face bancurile cu blonde?
R: brunetele, in noptile de singuratate
un inginer, un chimist si un calculatorist incercau sa repare o masina: se uita inginerul, da jos carburatorul, da jos radiatorul, etc, nimic, nu-si da seama, renunta, incearca chimistul, inspecteaza transmisiile, face proba la calitatea benzinei, nimic, isi recunoaste neputinta. Calculatoristul: baieti, eu propun sa iesim din ea si sa mai intram o data, sigur va merge.
mami de poet(09.12.2005)