Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

mada-o sa incerc si iaurtul asta .tks fetelor pt raspunsuri

feli-sa treaca cat mai repede

ripley-eu am pus in congelator dovlecel,curatat de coaja si seminte pt iarna,la fel si ardei,acum urmeaza sa fac pasta de rosi,dar nu stiu cum imi va iesi,ca nu am facut niciodata,cumnoi fol numai cumparata dar ei vreau sa-i fac in casa ca alea cump au amidon mult

miha-sanatate multa

am uitat sa va zic ,acum o sapt a facut uka primu pas singurica si la a-l doilea a cazut,insa nu prea iii place sa meraga de manute tinuta

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !
In primul rand sanatate multa multa bebicilor bolnaviori!!! -ici Rachelina, Iulia, Ilinca si tuturor bolnaviorilor!

Fetelor, eu am avut problemele alea cu febra Dariei acum o luna (ca si Miha acum) si am ajuns cu ea la urgentze ... Doamne, nu doresc nici celui mai mare dujman sa ajunga pe mana alora! Dupa ce ca, "urgentze" fiind, am asteptat 2 ore, mai mi-au chinuit fata de numa' - adica i-a facut un algocalmin + fenob injectabil, mai da' i l-a facut in asa fel incat a prins fata mea oroare de doftori !!!! A trebuit sa o tinem eu si tati si ea se zbatea saraca de numa (nici nu vreau sa-mi amintesc)! Mai, doctorii astia (cel putin astia cu care am avut eu de-a face) nu au nici un pic de tactica in ceea ce priveste copilul asa micutz!!!

Vorbea cineva de "nopti albe" din cauza de pitic mairaicios?! Eeeee, la mine a devenit obisjuintza ... nu mai rezist cu servici si cu noti dormite "pe unde scurte"!!! Zicea cineva , Addya parca, de vit B seara cu juma' de ora inainte de masa ... facut si asta si nimic!!! Azi noapte (cu vit B luata inainte de masa) a inceput trezirile la 23:30 (ea adormise la 22:15 - 22:30!) si a tinut-o langa pana dimineatza cu treziri si maraieli din ora-n ora!
Mai si nu ne tine sa mergem la ea la patutz cu mangaieri si dezmierdari pana adoarme ea (asta poate insemna si juma de ora), in conditziile in care amandoi mergem a doua zi la servici! Cea mai buna metoda e luatul in pat cu unul din noi , insa mi-e teama ca se invata asa ... ce ma fac?
Ma gandesc sa incerc intr-o seara sa-i dau alt lapte inainte de nani ...
Hai ca inchei aici , ca m-am placintit, si revin!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
A day without laughter is a day wasted! (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

fetelor vreau si eu o reteta de papica cu spanac pt bb-i,as vrea sa-i dau azi tks

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Salutare fetelor. Va multumesc mult ca v-ati interesat de noi . Acum suntem relativ bine. Mateea e cuminte, papa bine, merge de o manuta.Mami e bine si ea dar un pic necajita. Sarcina s-a oprit din evolutie la 6 saptamani din cauza sangerarilor si a trebuit sa renuntam. Dupa drumuri multe intre spital si casa acum suntem bine. Imi pare f rau ca s-a intamplat asa dar poate ca e mai bine ca nu am luat eu o decizie cumplita.Stau seara si ma gandesc la micuta viata care acum nu mai este si imi vine sa plang, dar o privesc pe Mateea care vine si face mai- mai si imi trece. Multumesc lui Dumnezeu ca o am pe Mateea, care e un bb tare cuminte si sociabila si daca vreodata va fi sa mai vina barza si pe la noi ... poate ca va fi mai bine.Acum fac tratament pt o anemie severa .. care s-a accentuat si din cauza pirderii unei cantitati f mari de sange. O sa imi revin cu siguranta.
Joy mesajul tau l-am citit cand am ajuns acasa, esti o dulce, la fel ca si ripley care a fost alaturi de mine pe mes.

Multa sanatate la bb bolnaviori si multa putere si rabdare mamicilor lor.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Hello !
Fetelor, eu am avut problemele alea cu febra Dariei acum o luna (ca si Miha acum) si am ajuns cu ea la urgentze ... Doamne, nu doresc nici celui mai mare dujman sa ajunga pe mana alora! Dupa ce ca, "urgentze" fiind, am asteptat 2 ore, mai mi-au chinuit fata de numa' - adica i-a facut un algocalmin + fenob injectabil, mai da' i l-a facut in asa fel incat a prins fata mea oroare de doftori !!!! A trebuit sa o tinem eu si tati si ea se zbatea saraca de numa (nici nu vreau sa-mi amintesc)! Mai, doctorii astia (cel putin astia cu care am avut eu de-a face) nu au nici un pic de tactica in ceea ce priveste copilul asa micutz!!!

Cami mami & Daria

Oho, si sa vezi cum tipa o asistenta de la Budimex la fii-mea de 3 luni: "Taci, nu mai plange, ca ma doare capul". Saracul copil plangea ca i se facuse antibioticul ala dureros
Slava Domnului ca restul personalului a fost f.f.dragutz, ca altfel cred ca o luam razna in spital.

Miha bine ca te-ai gandit sa te duci la spital ca se vede treaba ca totusi febra nu apare asa din senin. Incearca sa te linistesti , nu de alta dar nu ai ce face!

Miere ah, d-abia astept "sa se deschida sezonul". Tocmai ce mi-a adus socrul de la tzara miere din sursa sigura. Poate asa mananca si Ilinca iaurtzel. Plus ca ii voi pune in sucul de fructe... Doru a mancat kg de miere pana la 1 an (la sfatul unei pediatre tare pricepute) si tare bine i-a prins. Dar medicina din ziua de azi... no comment!

Multa-multa sanatate tuturor si sa veniti cu vesti bune!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ancatrana probabil s-a suparat ca ati tavalit pe jos cu sfaturile referitoare la impachetarile umede si referitoare la fenobarbital. Anca, nu te supara, si io am zis de cearceaf ud si s-au rasculat niste fete pe-aici, dar noi nu ne supram asa repede, asta-i forumul, fiecare cu parerile lui, fiecare triaza sfaturile primite etc.

sa ne inveselim putin:

stiti cine face bancurile cu blonde?
R: brunetele, in noptile de singuratate

un inginer, un chimist si un calculatorist incercau sa repare o masina: se uita inginerul, da jos carburatorul, da jos radiatorul, etc, nimic, nu-si da seama, renunta, incearca chimistul, inspecteaza transmisiile, face proba la calitatea benzinei, nimic, isi recunoaste neputinta. Calculatoristul: baieti, eu propun sa iesim din ea si sa mai intram o data, sigur va merge.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gabita, bine ai revenit. Multa sanatate. Imi pare rau pt. bb mic, cred ca nu a fost sa fie....

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

miha, de ce nu te duci tu la doctor cu fata? noi ne dam aici cu parerea pentru situatii "de criza", cand nu e dr. in preajma, are febra mare, e noapte, in fine, situatii in care nu dispui instant de ajutor specializat, dar parerea mea este sa te duci chiar acum, imediat, cu ea, la dr., orice spital, e a doua zi cu peste 39, ce Dumnezeu, astepti 40?
plus ca nu e vreo floare la ureche a doua zi de peste 39 grade, trebuie depistata cauza si administrate medicamente pentru cauza respectiva, indiferent dk e rujeola, faringita, bronsolita etc. Tu o tii doar pe antitermice si nu e bine, vezi ca nu-i scade febra, cauza persista.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Aaaa, mi-am amintit !
Si mie, cand a avut Daria rubeola, mi-a zis dr. initial ca are rosu in gat, cred ca inainte sa erupa pe piele incepuse sa se inroseasca mucoasa faringiana ... nu stiu daca am zis bine! Mie imi spusese sa-i dau antibiotic ... si i-am dat 2 zile !

Feli, ai dreptate si tu cu doctorii astia! Numa' buni de!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu voi. nu o sa se mai repete.

Mergi la inceput