Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 20
Buluci spune:
Miha, fa-i o impachetare: uda un cearceaf in apa calaie, si infasoar-o ptr maxim un minut jumate!Apoi imbrac-o repede!I-am facut asa lui Simon cind avea 39.3 si i-a mai scazut!
Sanatate! inteleg perfect ce simti!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
miha2006 spune:
FETELEEEEE plEASEEEEE daca sunteti online am anevoie urgent de ajutor
IULIA ARE TEMP 39.5
i-am dat 2.5 ml de nurofen sa-i bag si un supozitor tot acuma e voie ? sau cum sa-i scad febra ca morrrr de frica sa nu faca vreo convulsie pleese repede am nevoie de un sfat....HELP
MIHA SI IULIA BUBULINA
ela27oana spune:
buna fetelor
multumim de urari,si spunem si noi LA MULTE LUNISOARE sarbatoritilor din zilele acestea
Ela si Oana-Daria
lavi02 spune:
miha stai calma, convulsiile se fac dupa 40-41, nu la 39.5! Nurofenul e cam slab pt febra asta, dar nu stiu cat e de bine sa bagi acum si un supozitor. Ia incearca tu cu niste comprese cu apa calaie (nu rece-rece!) pe maini, picioruse si frunte. Nu alcool, nu otet, pt ca se absorb in piele si poate sa se intoxice copilul (mai ales nu alcool!!!) Cum se incalzeste compresa, o schimbi. Dupa jumatate de ora ia-i din nou temperatura. Daca nu scade, pune-i algocalmin dar va scadea.
tania-z spune:
MIHA, dr. mea mi-a spus ca, in cazuri de febra mare, pot da si Novocalmin 1/2 supozitor chiar daca am dat Nurofen sau Panadol inainte. Dr. ta nu raspunde pe mobil? Sun-o, nu trebuie sa-ti fie jena, doar e vorba de un copil! Multa sanatate 
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
miha2006 spune:
LAN\VI multam , i-am pus comprese pe frunte, i-am mai luat odata temp, defapt e 39.6
DAR e foarte ciudat ca mainile si piciorusele sunt reci, reci numai fruntea si ochisorii ii ard...
MIHA SI IULIA BUBULINA
tania-z spune:
quote:
Originally posted by anda77
miha, baga si supozitor si pune sosete ude (cu apa rece) si tamponeaza-i fatza cu apa rece (unii zic sa o scufunzi intr-o cadita cu apa rece, de vreo 2 ori)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
quote:
Originally posted by Buluci
Miha, fa-i o impachetare: uda un cearceaf in apa calaie, si infasoar-o ptr maxim un minut jumate!Apoi imbrac-o repede!I-am facut asa lui Simon cind avea 39.3 si i-a mai scazut!
Sanatate! inteleg perfect ce simti!
Cristina Baku &Simon(26.12.2005)
Poze