Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Miha, fa-i o impachetare: uda un cearceaf in apa calaie, si infasoar-o ptr maxim un minut jumate!Apoi imbrac-o repede!I-am facut asa lui Simon cind avea 39.3 si i-a mai scazut!
Sanatate! inteleg perfect ce simti!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lasa Anda, ca noi n-am obosit sa dam in sus sa vedem daca n-a mai scris nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

FETELEEEEE plEASEEEEE daca sunteti online am anevoie urgent de ajutor

IULIA ARE TEMP 39.5

i-am dat 2.5 ml de nurofen sa-i bag si un supozitor tot acuma e voie ? sau cum sa-i scad febra ca morrrr de frica sa nu faca vreo convulsie pleese repede am nevoie de un sfat....HELP

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna fetelor
multumim de urari,si spunem si noi LA MULTE LUNISOARE sarbatoritilor din zilele acestea

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

miha stai calma, convulsiile se fac dupa 40-41, nu la 39.5! Nurofenul e cam slab pt febra asta, dar nu stiu cat e de bine sa bagi acum si un supozitor. Ia incearca tu cu niste comprese cu apa calaie (nu rece-rece!) pe maini, picioruse si frunte. Nu alcool, nu otet, pt ca se absorb in piele si poate sa se intoxice copilul (mai ales nu alcool!!!) Cum se incalzeste compresa, o schimbi. Dupa jumatate de ora ia-i din nou temperatura. Daca nu scade, pune-i algocalmin dar va scadea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MIHA, dr. mea mi-a spus ca, in cazuri de febra mare, pot da si Novocalmin 1/2 supozitor chiar daca am dat Nurofen sau Panadol inainte. Dr. ta nu raspunde pe mobil? Sun-o, nu trebuie sa-ti fie jena, doar e vorba de un copil! Multa sanatate

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

LAN\VI multam , i-am pus comprese pe frunte, i-am mai luat odata temp, defapt e 39.6

DAR e foarte ciudat ca mainile si piciorusele sunt reci, reci numai fruntea si ochisorii ii ard...

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Ooof, draguta de ea!
Auzi ce zice Tania, ca poti sa-i pui si Novocalmin, 1/2 de sup.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

miha, baga si supozitor si pune sosete ude (cu apa rece) si tamponeaza-i fatza cu apa rece (unii zic sa o scufunzi intr-o cadita cu apa rece, de vreo 2 ori)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Buluci

Miha, fa-i o impachetare: uda un cearceaf in apa calaie, si infasoar-o ptr maxim un minut jumate!Apoi imbrac-o repede!I-am facut asa lui Simon cind avea 39.3 si i-a mai scazut!
Sanatate! inteleg perfect ce simti!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput