Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cu intarziere - La multi ani pentru sarbatoritii de 1: Alexandra Maria si Vlad Andrei

La fel si pentru piticii de 2- Sarah, Bianca, Stefania, Daria, Oana Daria, Sergiu-Stefan si Alexandra Daria- sa crestei mari, frumosi si sanatosi!!!

De asemenea, multa sanatate "muciosilor"

Eu azi am facut toate treburile nefacute saptamana trecuta (cand m-am tinut dupa Ilinca prin casa). Deoarece a venit bunicul s-o duca in parc, am, reusit sa sterg praful, sa aspir, sa spal gresia, bagat 2 masini la spalat, facut mancare ptr chiti+ noi, insa acum sunt franta.

Gata, plec la plimbare sau la piata (sa vedem ce zice Doru). Nu am citit decat pe mega-diagonala, insa am vazut ca nu mi-e adresata vreo intrebare.

A, dar e un sondaj:
Ripley Ilinca nu plange cand se trezeste decat ca sa ma anunte ceva - ca i-e foame, s-a speriat sau a facut kk.

Pe maine!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, intru pe fuga ca tre' sa plec la lucru... Va multumesc de raspunsuri si de incurajari, sunteti niste dragute. M-am mai linistit cand am aflat ca si alti bebei au fost/sunt super maraiti din cauza de raceala. Sper din suflet sa treaca repede si sa ne revenim.
Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

N-am rezistat tentatiei si am fost la dr sa vedem ce zice... avem rosu in gat dar cica nu tare...la cabinet avea 38 acasa 38.5, i-am bagat un sup de novocalmin, am vrut s-o culc dar n-a vrut ea (ii sarise ora ei de somn) a mancat la 5 si am reusit s-o culc.
Ne-a dat sa luam sumetrolim si nurofen 2.5 ml de 2 ori pe zi.

Tocmai s-a trezit... a dormit 20 min

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

SA NE LAUDAM: NU avem inca niciun dinte!
Dar avem urmatoarele: muci sau nas infundat, depinde dc plange sau nu, diaree, cur rosu, flatulatii, voma de la papa de pranz.
Plangem non-stop, unde ne pune acolo nu ne convine si refuzam bibe! AGAIN!
viata este frumoasa si io ma...pe ea de treaba! ma scuzati, sunt cu nervii la pamant.

asta-noapte am crezut ca mi-a schimbat bona copilul in parc: nu era copilul meu! ma simteam ca atunci cand avea o luna si nu stiam ce sa-i mai fac sa taca. urlete si urlete si urlete. asta in brate! of, greu e cand e bolnav. dk nu-l fac bine repede, vom avea urmatoarele efecte: io intru la balamuc si ta-su ramane cu un copil invatat doar in brate!
azi, dupa smecta, ceai de menta, orez, banana, karvol, parca a fost mai bine (cel putin asa zice bona). cand am venit de la serv. iar nu statea niciunde il puneam (patut, tarc, scaun masa, cu jucarele pline toate). Acum e la plimbare, o sa vad ce seara va fi si asta...cand se intoarce...

tania, te inteleg f. bine cu da-i borcanul, ia borcanul, da-i gatita, ia gatita, da-i pe ma-sa...io am disperat si p-orma am abandonat. cand vrea sa manance, mananca succesiv si una si alta, cand nu vrea, pot sa ma tavalesc pe jos, degeaba.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angi75 spune:

Salut!

Lavi, o salata foarte usor de facut de avocado:
Decojesti 2-3 avocado coapte bine(adica sa fie aproape negre, se vor decoji foarte usor, atunci cand sunt coapte),scoti samburele, adaugi putina sare, ceapa taiata marunt si pasezi cu blenderul. Adaugi la pasta formata ceva zeama de lamaie si rosii micute. Daca nu, banuiesc ca ar merge si cu rosii normale taiate cubuletze mici.
Este super truper!Healthy si usor de facut!Poti folosi usturoi in loc de ceapa.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola!
A adormit copilul marait plangand. Parca nu-i fata mea.
Mi se rupe sufletul sa o las asa, dar nu se mai putea, am leganat-o in toate pozitiile, am lasat-o sa planga, am vrut sa-i dau iaurt si si-a bagat mainile in el (premiera) f incantata, dar nu prea a vrut sa manance. Am spalat-o, am pus-o in pat si iar a inceput concertul. Am lasat-o si a adormit.

Daca as fi avut un copil marait in permanenta, demult eram la balamuc. Sau ma adaptam, dar acum simt ca cedez la fazele astea, dupa 10 luni de liniste. Sper sa-i treaca.

Va pup pana maine

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

test
forumul asta nu se mai face bine odata?! am obosit rau sa-mi apara mesajele inaintea celor deja postate, cu o ora mai devreme...

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumim tuturor pentru urari!

Miha, urmareste-o pe printzesa mica sa nu cumva sa aiba vreo boala a copilariei, cum zicea Ioana ! Ca si la Dariuca tot asa a inceput rubeola (de sambata febra 38.5, duminica iar 39.5; 38.5 ii dadeam antitermice , scadea si febra revenea pana luni seara, marti n-a mai avut nimic si miercuri a erupt)! Sa speram ca nu e, tinem pumnii si -ici !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
A day without laughter is a day wasted! (Charlie Chaplin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nati, in afara de faptul ca arata ca un martian, cu burtica face mai bine. Si, miracol, desi eu cu Silvia suntem cam racite si mucioase, Nati (inca) n-a luat.

Angi multumesc frumos pt reteta! Am salvat-o!

bianca_mo care nu a mancat, sunteti la fix! De acum incolo cam 250 g / luna trebuie sa ia.

Anda si Tania va sunteti niste dragute amandoua.
Verificat si pe pielea mea: degeaba te dai peste cap sa manance kupilu', atunci cand el dintr-un motiv sau altul nu vrea sa manance, aia e! Si mai apoi te surprinde placut ca mananca!

Biata de tine, Tania, sa experimentezi acum prima noapte de copil cuminte! De voi va fi bine dupa ce va merge singurel, ceea ce probabil se va intampla in scurt timp!

Andache, nu dispera fata draga, nu vezi ca juma din copiii de aici sunt muciosi sau cu stomacul stricat? Stiu ca e nasol si-ti vine sa-ti iei campii, dar situatiunea nu e grava si o sa-i treaca!

alinus bravo Amaliei , dupa ce ca e miss e si super desteapta!

Mergi la inceput

miha, baga si supozitor si pune sosete ude (cu apa rece) si tamponeaza-i fatza cu apa rece (unii zic sa o scufunzi intr-o cadita cu apa rece, de vreo 2 ori)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput