Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 18
camelia_daniela spune:
Offfffffff,Ioana, si voi?
Ce sa-ti zic, sanatate multa, sa scapati repede de muci si de toate cele!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
A day without laughter is a day wasted! (Charlie Chaplin)
ioana_77 spune:
Pai, na, Cami, si noi in ton cu lumea :)
Joy, tu esti comoara la casa omului, pe langa atata maraiala, mai ai timp si de congelat legume?
SI eu mi-am propus ca saptamana asta sa pun gogo cruzi taiati la congelator.
Miha, acu' nu vreau sa te sperii, dar cica sunt si boli ale copilariei care debuteaza cu febra, sa speram ca e e cazul la voi.
.
Ina, tin minte cum citeam anul trecut postarile tale aproximativ din perioada asta, cand tot strangeai frunze de prin curte. Si cat de insomiaca erai si atunci, apropos de simptomele sarcinii.
Ripley, si Maria se trezeste noaptea, la fel ca celelalte fete, o ignor daca maraie sau plange 1 min (deci face de-amandoua), daca se "agraveaza" problema ma duc la ea.
Dordia, sa-ti traiasca combina!!!!! SI sa inghete bine.
Noki, pupici la puiul intelept si destept, la fel si pt Ilenutza
LMA sarbatoritilor zilei!!!!!!!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
lavi02 spune:
Cititi si va minunati aici de ultima noastra patanie:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=85301
Joy
cum sa ma fu suparat?! 
madau si eu cred ca-i candida de la antibiotic. In timpul tratam cu antibiotic trebuie bagat iaurt la greu. Plus Bioticsul o sa-i ajute.
bb_alinus spune:
Ola si de la noi!
Ancatrana, Joy, Lavi, merci pt urari, sunt ceva mai bine ....insa tot tusesc ca un magar. Sper sa nu o fi molipsit si pe missa, pana acum vad ca nu are nimic.
Ce mai fac copiii muciosi: Rianna, Nichita, Miruna, Stefanel de Tania, Alexutza lui Pischi ?
Lavi sper ca Natilici e mai bine acuma cu kklica.
Madutza, Ancatrana, felicitari pt dintosi!
Silvia d, wowwwwwwwww, faceti pasi deja???? Pai bravoooooooo! pai noi cred ca nici la 1 an jumate nu o sa reusim sa pasim ca nu ne strofocam deloc!
Ripley, desi am citit de sapt trecuta despre ochisorul lui Anutache nu am reusit sa zic nimic! Sper ca e mai bine acuma si ca tu nu mai esti nervoasa pe tati...desi te inteleg. Oricum nu a fost intentionat. Si eu sunt tare stresata de cartuliile astea cu coperti tari si ascutite.
Tania, i-ai luat premergator? Sa nu te astepti insa sa scapi de griji daca il pui acolo, ba sa vezi ce alergi dupa el sa nu se rastoarne sau sa nu itit sparga niscai portobliduri....Noi am fost sambata la nunta si am pus-o pemis in premergator si, cu o viteza de m-a lasat masca, a trecut peste papucii tuturor, in avantul ei a pus mana si pe fundul miresei de credeam ca pleaca cu rochie cu tot si...direct afara din sala cu ea, unde auzea ea glas de copii....Dupa 5 min aluat-o din premergator si...am tinut-o in brate ca era in stare sa strice si coafura miresei lace elan avea...
Noki, nu am reusit sa iti raspund la intrebarea referitoare la tranzitia la scaunul de masina: s-a facut aproape insesizabil, am fost de cateva ori la niste prieteni care aveau doar scaun de masina, am pus-o pe miss si...no problem, desi era tare micuta. Dar ei ii place in masina, nu zice nimic, doarme de la un capat la altul,sau sta cu ochii pe peisaj. Nici de mancare nu cere, aseara am calatorit 4 ore si n-a zis nici pis, a dormit vreo 3 ore si in ultimaora s-a trezit sma asteptam sa ceara de papa, ei bine nimik, a stat cuminte si s-a uitat pe geam:)
Sa ne laudam: avem inca 2 dinti, sus, deci in total 4!Cei de sus au iesit demult cred ca sunt maricei, eu credeam ca e gingia umflata dar de fapt e dintisor in toata regula. Mi se par cam labartati...sper sa nu ii aiba urati ca mine!
Acum cateva zile ne-a lasat paf: are o jucarie care ii place, o chesti ca un bat pe care bagi cercuri in ordinea marimii, de la mare la mic. Si daca pana atunci mai mult arunca peste tot cu cercurile alea, nu asculta deloc cand ii aratam cum se face, ei bine incepe missa - care era intr-o forma de zile mari- ca la alba neagra, baga cercul, il scoate ca nu era cel bun, baga altul nici ala nu era bun, si tot asa pana cand il gaseste pe cel bun. Noi sa cadem pe spate, nu mai respiram....si in final miss victorioasa ca pusese cele 5 cercuri in ordinea marimii ne priveste tare de sus....Noi nu ne mai dezmeticeam...ca daca as fi fost singura nu povesteam la nimeni ca cine ma credea, dar asa il am martor pe sotu-meu, care nu se abtine de la un comentariu: fata asta e fata tatii....de m-am uitat crucis la el si i-am zis multam de atata consideratie ![]()
Gata m-am placintit, imi merge netul tare prost si nu reusesc sa citesc din urma. Asa ca daca am sarit bebelaci muciosi sau bolnaviori imi cer scuze.
Va pup,
A
Alina si Amalia 17.11.2005
Pozici noi de weekend
Botez Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
tania-z spune:
E musai sa scriu si io azi ca am o veste super: ieri seara copilul meu a fost CUMINTE!!!. Doamne, fetelor, ce binecuvantare pe voi, cele care aveti copii mai linistiti!
ce a facut? Pai a stat in premergator (in picioare, pozitia lui favorita, pentru care am si imprumutat premergatorul) si a luat la studiat jucariile dintr-un cos, pe rand, timp de aproape 2 ore, cat ne-am uitat noi la un film. Nu a zis nici pas, nimic. Dupa care a stat frumos la baitza, la schimbat (!) si a adormit imediat dupa papa. N-am avut o asemenea seara de cand am nascut!

Alinush premergatorul l-am imprumutat pe termen scurt
si am expeirmentat deja, in weekend, vitezele se star trek pe care le prinde Stefan-Nazdravan cu aparatura aia. Ce e bine e ca i satisface pofta de mers prin casa la greu, ca eram amandoi tot cocosati si el marait ca nu-si consuma energia. Iar in patru labe era deja fumata chestia. 
Joy multumim de urari!
. Cunosc bine de tot senzatia de "coloana nelalocul ei"
Lavi ma bucur ca si-a revenit Natilici!
. Noi stam prost cu imitatul borcanelor. Adik degeaba imi iese mie ceva bun, ca nu vrea in ruptul capului si - mai rau - ii refuza inca vreo trei zile dupa aia si borcanele normale. Asa ca am facut un compromis: ii mai iau borcane numai cu legume mixate la care adaug eu: pui, peste, ficat, ou si asa papa. A mai papat gris cu lapte facut de mine. Vad ca mai nou papa si el painica, margini de pizza
- ca a poftiti - bucati de portocala, struguri etc. Deci bucatelele nu ar fi o problema decat intalnite in borcanel
. Acum ce sa-i fac? Doar nu va pap anumai borcanel pana le liceu, nu? Il las in ritmul lui si cu asta basta!
Inutza felicitari pentru anuntul oficial! Am admirat=o pe Rachelina in poze. ce domnisoara frumoasa s-a facut! 

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
bb_alinus spune:
Roxi acuma citesc de Alexia ca merge singurica, si inca cativa metri....brovo fetelor, ce precoce sunteti! Sa ne spui cum reusesti sa te tii de ea de acum incolo:))
Alina si Amalia 17.11.2005
Pozici noi de weekend
Botez Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bianca_mo spune:
bb_alinus, felicitari Amaliei! jucariile de care zici tu sunt foarte bune, se vede ca miss e maaare...
Lavi, si eu cred ca e o intepatura de insecta...
sa ii treaca repede...
fetelor, m-am saturat de muci!!! fara febra, fara maraiala, doar mucisori, acum parca ar trece, da Doamne!
avem la 9 luni si 20 de zile 73 cm si 9.5 kg... n-am prea mancat, ca la 8 luni avea 9,250... dar asta e , sa fim sanatosi cu totii!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
bianca_mo spune:
TANIA, felicitari lui stefan! astept si eu cu interes sa ma lase piciul sa vad macar jumatate dintr-un film... ehe...
cred ca mai dureaza...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ilenutza spune:
Buna ziua si de la noi!
ramasesem datoare cu siteul pentru otrava: www. agrovet.ro, otrava este k-othrine.O recomand, noi o fol. de cativa ani si este super ok, nu miroase, o dai pe pereti si nu raman urme,este eficienta pt. orice fel de ganganie mai putin furnici.este cam scumpa dar f. concentrata.Daca mai doriti si alte detalii, va astept.Noi am luat-o direct de la sediul firmei.
Ioana, pupice- am vazut ca ai citit!
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ancaloredana spune:
Puuuup fetele si bebeii
Noi santem binisor,nasucu mai curge dar e spre bine.Sper ca de azi sa manance si ea normal,am facut pireu de cartof si am amestecat un galbenus fiert.#Faza cu "fetita mamoasa" e si la noi.Nu se mai deslipeste de mine si se tine agatata de gatul meu cand vrea sa o ia mami sau altcineva in brate.Dau si eu vina pe dinti sau raceala cu toate ca sat incantata cand vad cat ma iubeste
Si pe aici sa nasolit vremea,ploua si e urat deci stam in casa ca si voi si cred ca ma pun sa fac niste gogosi sau langosi .Imi e pofta de ceva ,nu stiu nici eu ce exact.Va pup dulce !