Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 17
lavi02 spune:
Miha, mai precis: ii dai cele de mai sus, doar daca ARE FEBRA. Daca nu, nu scrie nicaieri ca trebuie sa-i dai de 3 ori pe zi. Atata doar ca nu ai voie sa-i dai mai mult de 3 doze de norofen, 3 de algocalmin si 4 de paracetamol intr-o zi, si nu mai repede de 8 orea alg si nur, resp 6 ore paracetamolul. Asa ca daca la 4 ore dupa antitermic face iar febra, ii dai altceva.
Vezi ca isi fac efectul dupa 1/2 - 1 ora; supozitoarele mai repede decat siropurile.
sanatate si 
madau spune:
Buna fetele!!!
Cam slaba activitatea in we..se vede ca a fost vreme frumoasa si ati profitat de ea![]()
![]()
Miruna e mai bine, nu mai are febra, nu mai tuseste, au ramas doar mucii cu care ne luptam din greu, deja au devenit mult mai compacti, nu mai curg si parca s-au mai redus. Sper sa ne treaca mai repejor, ca deja am capiat toti vecinii

Insa avem alta problema ..dimineata cand m-am uitat la ea in guritza am vazut ca are pe varful limbii si pe buza de jos in interior niste bubitze albe, ca niste basicutze mici mici, dar albe, initial am crezut ca e vreo afta care a trecut (arata cam la fel cea de pe buza) insa cand am vazut si pe limba m-am speriat nitel. Stie cineva ce poate fi???????? Ca sa stiu incotro ma indrept cu ea, i-am dat preventiv cu niste glicerina cu nystatin, dar atat ca nu stiu ce e. 

Fug sa-i fac papa si revin inainte de a pleca afara

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
ancatrana spune:

salutare
LMA
Noki_Lara pt Sarah
catutza pt Bianca Maria
teo_banu pt Stefania Iulia
melku pt Daria Virginia
sanatate muuuulta bbilor si mamicilor bolnavioare
se pare ca mucisorii se iau prin net pt ca de vreo 4 zile avem si noi. nu prea multi, dar atat cat sa ne deranjeze la somnic. am incercat cu pompita si au iesit ceva, ceva, incolori parca putin albiciosi, dar tot nu i-am scos pe toti asa ca am recurs la metoda spitaliceasca de desfundare a nasucului cu seringa si ser fiziologic. si a functionat. cat de tare a plans bbtza nu mai tb sa va spun. oricum , nu avem alte simptome de raceala si sper sa nu apara, doar sa treaca mucusorii si gata
de mancat am inceput sa mancam incet, incet la pranz cateva lgritze asa ca sunt tare fericita. m-au ajutat f mult incurajarile voastre
![]()
miha, s-ar putea sa fie o viroza pe care sa o fi luat-o de la cineva.sper din tot sufletul sa nu fie asa!!!! carla a avut cam acum o luna viroza care nu s-a manifestat decat prin febra. intr-o noapte mi-a facut 39.7 si am zis ca innebunesc. i-am facut impachetari, 5 pic de algocalmin scad febra f repede si are voie la varsta ei, sosete cu o parte apa si una otet, i-am dat si fenobarbital ca sa nu faca convulsii pt ca nu aveam disitin. am inteles ca e mai bun, dar decat deloc, mai bine fenobarbital. nurofen si eferalgan alternativ din 4 in 4 ore, vit c. ea a facut o forma de viroza de la care a avut si o eruptie pe piele care i-a trecut in 24 h, febra a tinut-o 3 zile. cam atat. referitor la parintii bbilor bolnaviori care lasa alti copii sa se apropie de ai lor in parc, rusine lor.
madau, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun cu tusea, febra. las ca trec si mucusorii. despre bubitze nu stiu ce sa spun, dar cred ca e ok glicerina cu nistatin
fetelor, spuneti-mi si mie ce fel de tricicleta sa-i iau
cat despre party si turta, mai avem timp sa ne gandim si mai furam idei de la voi
pupici pt mamici si bbeii lor
Anka & Carla (12 nov 05)
ancatrana spune:
am uitat sa va spun ca nu mai suntem constipate. kk e ok de cand ii amestec la masa de la 19.30 formula cu para si piersica alternativ
pupici
Anka & Carla
joy04 spune:
NEATA.
MIHA imi pare rau sa aud de nora-mea, exact ce a zis LAVI si CAMELIA zic si eu.
fata bolnavioara si sa ne zici cum merge.
LAVI, sa nu te fi suparat pe mine, ca "disperata" nu era tocmai cuvantul potrivit. adica nu vroiam sa zic ca esti disparata, ci sa nu disperi.
bine ca-i NATALICIUL mic bine cu burtica si ca ai scapat de trezitul noaptea. (ceea ce nu pot spune despre mine
)
MADAU, nu stiu ce pot fi bubitele alea, suna pediatra.
vladutu' a facut si el niste bubite pe limbuta, dar rosii si i-au trecut cu glicerina.
MANDY spor la treaba.
MEEMS cu siguranta de la mucisorii aia face asa. asa a facut si vlad si pana s-a vindecat, am tooot tinut-o intr-o maraiala, plangaceala.....
sper sa-i treaca repede.
brotacelul meu e bine, nu a mai facut febra, mananca...baleste la greu si roate absolut TOTUL si ORICE.
VA PUP ACUM, fug la bucatarie.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
ela27oana spune:
JOYYY mai lasa bucatareala si hai afara ca nu te mai vede omul cu zilele
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
Intru scurt ca am o graoza de treaba:
Madau cand a facut Miruna tratamentul cu Augmentin a luat ceva ptr stomac? Gen Biotics. Ca antibioticul ii distruge flora (de aceea are Ilinca stomacul sensibil).
Sa nu fie cumva candida - cauzata de Augmentin. Mai era o fata care a avut aceiasi problema cu bebe - Ioana parca.
Fug sa blendaruiesc piureul.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
madau spune:
Feli am vorbit pe mess cu SILVIA si mi-a spus ca dupa ce terminam tratamentul cu antibiotic sa-i dau cateva zile Biotics Baby.
La candida ma gandeam si eu ca ar putea fi, de la antibiotic, numai ca mai vroiam inca o parere, inainte de a suna doctoritza. Multam, pupicei
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
joy04 spune:
ELAAAAAA....i-am facut ciorbita lui pitic si mai am de spalat storcatroul de fructe si o gramada de alte vase.
plus ca am pus la congelator morcov ras cu ardei.
deci vedeti ce
sunt.
te
si o sa oes dupa ce-i dau sa pape si o sa stau afara destul de mult, ca-miiau si lapte si iaurt dupa mine....acum doarme si este usa deschisa la dormitor si deci la buc ramane treaba nefacuta.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
ioana_77 spune:
Hello si de la noi!!
Iaca si noi simpatizam cu mucioshii, doar nu puteam rata un asa eveniment monden.
Maria mea e f maraita, ii curg muci cand plange, a facut ceva febra, dimineata avea 38 si i-am mai bagat un sopozi cu paracetamol. Totul a debutat dupa ce a mancat ca sparta vineri seara, nu-sh ce era cu ea, s-a foit toata noaptea din cauza burticii + se inneca cu muci; sambata dimineata febra aproape 39 si cu toate ca am mai patit-o o data exact la fel, i-am dat nurofen sirop scarbos de dulce si a vomat tot ce-a mancat peste noapte si decuseara (exista asemenea cuvant??!!!). Am bagat supozi de paracetamol si s-a linistit.
Asta noapte am dormit cu ea in camera, ca imi era frica ca nu o aud din cauza oboselii - eram treaza de la 2 din noaptea trecuta.
Ieri am alaptat-o toata ziua, de frica sa nu faca ceva la burta, m-a cam sleit de energie.
Sper sa fie o raceala sau dintii. O tin azi sub supraveghere.
Meems, imi dau seama cum te simti, nici Maria mea nu era plangacioasa, dar de cand cu simptomele astea maraie toata ziulica si o adorm destul de des pe pieptul meu, leganata, numai asa se linisteste.
Feli, Madau- Maria mea a facut candida de la mainile bagate in gura, ca ea nu a luat antibiotic, inca.
La cantareala de la dr au iesit in jur de 9.700 kg, ca era imbracata si cifrele bateau spre 9.820. Asa ca suntem la categoria miss, cu cei 81 cm din dotare. Pa, deh, nu are cu cine semana, la cei 1.81 am mei si 1.93 ai lui taica-sau?
Gata, s-a trezit maraici, pup si revin cand e liniste in casa.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze