Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 28
monu spune:
LA MULTI ANI ELISOR!!!!! Sa ai parte de iubire, multe bucurii si sanatate.

21+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gusta spune:
Revenit.
Loreen ma bucur ca Delia te-a lasat sa dormi mai mult.Trebuie si eu sa iti urmez exemplu,dar am asa o lene,dar trebuie.
Pauza mea e gata de mult.Am plecat.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
Eu am fost in bucatarie, v-am pregatit niste muffinsuri cu ciocolata si migdale. Ca sa mearga la cafea, ce ziceti?
uitati aici: MUFFINSURI si aici: MUFFINSURI2
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Omustata, de ce nu faci conopida cu smantana? Eu nu pun maioneze in niciun tip de mancare... Il feresc pe Alex de din astea... El nu stie macar nici ce sunt alea chips-uri...Ca nu-i dam si nici noi nu cumparam!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Androix spune:
Filip a ramas cu o raguseala nasoala si un harait in gat. I-am pus sare calda pe piept dar n-a vrut sa stea asa. I-am cumparat mucosin, ii dau jumatate din doza minima ca mi-e frica fiind recomandat de la 2 ani in sus. Vroiam sa va intreb daca ceaiul ala de ceapa ajuta si la expectorat, si sa va rog sa mai puneti o data reteta.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
monu spune:
Ola,
noi suntem muciosi dar fara febra. S-a simtit mult mai bine azi noapte cu nasul curat asa ca a dormit si ea. In schimb e ragusita si tuseste cu secretii si haraie absolut ingrozitor ca o moara stricata. Nu imi vine sa cred in ce hal poate fi. Nici sa planga nu are voce.
Androix eu ii dau Eurespal si frectii cu pulmex baby. Ceai de ceapa parca nu as incerca ca m-il scuipa intre ochi.

21+ si
ioanailincam spune:
Of, tocmai scrisesem un msesaj lung si a venit Ana cu nervi ca nu o bag in seama si l-a sters
. Sa reiau deci:
LA MULTI ANI, ELISOR! Tot ce iti doresti sa se indeplineasca alturi de cei dragi. Intra macar 5 minute sa ne zici cum petreci.
N-am mai intrat de o vesnicie sa scriu, dar nici chiar sa citesc. Au fost ultimele zile la birou cu o nebunie de nedescri: preda dosare, invata prostii de toate, ce sa mai zic. Totul a culminat cu aseara, cand am stat pana la 12, dar macar plec linistita: am lasat ordine si dsciplina la locul de munca. Spre seara ma apucasera si remuscarile, dar gata, de azi incepe un nou capitol. Bineinteles ca seara ma intorceam la casa de nebuni, dar nu puteam face nimic pentru ca invatam. Nu mai pot, invatatul asta imi mananca ficatii, cred ca am si slabit vreo 2 kg; cel mai prost e ca nu se lipeste nimic de mine, nu am fost nicodata genul care ingrasa porcul in sesiune, iar acum exact asta vreau sa fac. Pe de o parte astept data de 17 noiembrie (atunci incepe examenul), pe de alta ma gandesc cu groaza ca nu stiu daca apuc sa termin materia pana atunci si nu stiu cum sa mai fac rost de timp.
Una peste alta, au fost zile intregi cand nu am apucat sa intru pe DC si ma intreb in fiecare zi pentru ce traim viata asta trepidanta, ca aveam unele zile in care simteam ca imi cedeaza inima (nu va zic ca seara am intarziat mereu si mi-era o jena de femeie, iar dimineata plecam tarziu la munca ca sa mai apuc sa fac una alta prin casa). Oare chiar se justifica nebunia asta, mereu pe fuga, mereu sa incerci sa le rezolvi pe toate si sa iti dai seama ca oricum nu reusesti. Nici nu vreau sa ma gandesc ca de luni incepem in principiu renovarea la apartament, imi inchipui cati nervi si pentru treaba asta.
Iar acum citind la voi constat ca o duceti in acelasi ritm nebun, indiferent daca stati acasa sau v-ati intors la munca. Oare merita? Ca eu una nu stiu daca apuc 40 de ani in ritmul asta.
Dar destul cu intrebarile retorice, ca s-ar putea ca la intrebarea de ce s-a intors raceala ANei chiar sa am raspuns si sa nu-mi placa. Numai ce ii trecuse si evident ca in nebunia de saptamana asta nu am apucat sa chem dr sa ii faca vaccinul cu care ramasese restanta, si de aseara iar stranuta si ii curge nasul ca la robinet. Ce e mai prost e ca de data asta am gresit eu: acum 2 zile cand a fost cald mai ceva ca vara i-am dat dupa baita bidy cu maneca scurtam fara nimic pe deasupra si asa a dormit toata noaptea. Iar acum trag ponoasele, bine macar ca nu are febra, dar mucii astia ma scot din minti. Noroc ca stie sa sufle nasul, ii dai ei servetelul si-i sufla (ma rog, de cele mai multe ori pe alaturi
, dar ce mai conteaza).
Evident ca nici afara nu poate fi scoasa, nu mai stiu care intreba.
CAm astea ar fi vestile, mai voiam sa scriu, dar s-a plictisit plodul si urla langa mine; poate intrebati cum de scriu, ei bine, barbatul s-a dus sa ia un pachet de la gara si eu am ramas de jurna. Inutil sa zic ca nu am invatat nimic pentru ca de dimineata am fost la Cora, asa ca probnbabil dupa ce vine el nu mai scot nasul din carti. Si ca sa fie totul perfect, desi urasc sa invat, cand nu o fac ma simt vinovata ca naiba si tot rau e
.
Simiena - felicitari pentru Elian!
Andutzy - multa putere pentru terapie, nu va fi usor, dar se va rezolva; o idee ca sa scape de teroarea de spital ar fi sa vina terapeutul acasa, dar e scump...
Loreen - bine te-ai intors, te inteleg perfect cu disperarea ca nu iti ajunge timpul.
Androix - habar nu am de ceaiul de ceapa, dar sunt sigura ca Ana nu ar bea pentru ca ea nu bea nimic in afara de apa.
Chiara asa: Florentina, Daniela, pe unde sunteti?
Gata, acum chiart plec, ca face ca sirena...
Multa sanatate la bolnaviori, ca sunt o gramada am vazut si cam toti cu guturaiul asta de toamna
. Sanatate si puteri si la mamici, ca nici nu stiu cum mai rezistam...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
andutzy spune:
Hello, Eurespal-ul ala, Monu este pentru tuse expectoranta, productiva? Ca mie mi-a dat doct. Paxeladine si m-am trezit acasa ca e pt tuse uscata si Dragos nu are de-aia...i-am dat o lingurita, dar cu mari indoieli... Si eu as incerca ceaiul de capa, soacra-mea a zis sa fierb 4 cepe intr-un ibric cu apa pana ramane apa jumatate si sa-i dau cu miere. Acum nu stiu daca e baubil, dar cred ca il voi incerca.
Sanatate tuturor!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
Andutzy, nici nu m-am uitat pentru ce tip de tuse este Eurespal. Dr a zis ca e bun asa ca eu ii dau din asta. Ce mi-e ciuda e ca abia am scapat de diaree si acum iar are de la antibiotice.

21+ si