Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 27
patriciaRO spune:
Simiena, felicitari pentru umblaret...
Anduty, fii curajoasa si se va rezolva... Un pic de rabdare...
Gabitza, vazut poze.. Senzationale.. am si eu amintiri frumoase de la Bran. Si tot acolo vom merge si anul urmator in concediul.
Monu, sanatate multa si tie Anduty... Si felicitari ca o sa fiti nasi..
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Eli,
LA MULTI ANI!
. Sa fii sanatoasa si fericita.. Sa ia parte de multe bucurii!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
omustata spune:
Mai ziua lui Eli nu este maine? Sau o felicitati voi inainte? Sunt derutata. dar eu maine sunt ocupata si nu am sa intru asa ca ii urez acum lui Elisor, La multi ani1, sa fii fericita si ai parte numai de lucruri frumoase in viata, la fel de frumoase ca sufletul tau.
Simiena-felicitari pentru Elian!
Andutzy si monu-sanatate multa bolnaviorilor. Eu in Romania i-am dat Mayei si Olynth pentru copii. Stiu ca zice ca-i de la 2 ani in sus, dar laura zicea ca ea i-a dat Deliei si soacra mea a zis ca este Ok. Dar i-a folosit. Insa ea niciodata nu a avut raceli asa puternice, multumesc lui Dumnezeu.
gabitza-m-au imbolnavit pozele tale. Ma uitam aseara pe la 2 noaptea la ele si ma gandeam ce concediu minunat ati avut.
oanaC-nu am mai apucat sa intru si sa-ti raspund, nu am fost inca in Philadelphia, deci nu stiu cum este. dar am auzit numai cuvinte frumoase despre orasul asta. Poate mergem maine ca ne vin niste prieteni de la Boston si vrem sa-i plimbam. Stiu ca are zone foarte periculoase, dar zonele safe cica sunt foarte frumoase, cu arhitectura veche.
Olgat-ce mai face tony cu dintii? A venit Robotzica la voi? si Maya este maraita azi de la dinti, tocmai cand am musafiri. va fi nasol daca nu va dormi la noapte pentru ca are camera exact langa camera unde vreau sa-i culc pe astia.
fran-sanatate si ai grija sa nu ia si iepuretele. Noi am fost raciti amandoi saptamana trecuta si maya a luat si ea, insa a facut forma cea mai usoara. Poate aveti noroc.
nelia-spor la invatat si nu te mai stresa atat. Ai un sot minunat si o familie atat de frumoasa, asta este ce conteaza cel mai mult.
Newmami-distractie placuta de sarbatori.
Tamar-nu mai dai nici un semn de viata? Sper ca esti ok.
Danelutza-ce-i cu tine? Pe unde te ascunzi?
saryta-iti tinem pumnii luna viitoare. Cand ai DPN-ul?
Florentina-ce-ti face burtica? Dar cretulica?
Vroiam sa va intreb daca voi le-ati dat vreodata maioneza la astia mici? Fac niste conopoda cu maioneza si maya precis va pofti ca-i place mult conopida si nu stiu daca sa-i dau.
Nu cred ca mai intru in week-end, asa ca sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
pisik 4ever spune:
La multi ani eli!!! 
multe bucurii si sanatate, ca e mai buna ca toate!!! un pahar de cola dietetica de la mine! ![]()
andutzy, va tinem pumnii sa rezolvati totul cu bine.
... si
albastricile lui mami 08.05.05
nelia spune:
LA MULTI ANI, ELISOR!
Agata se joaca cu un iepure in curte, a venit o fata cu el si e atit de incintata... e prima data cind vede un iepure viu, mititica! Imi pare rau ca Tudora doarme, ce l-ar mai fi alergat pe saracu' animal!
Andutzy, of, imi pare rau! Nu-ti vine sa le zici vreo doua de dulce... sper din tot sufletul sa se rezolve repede si bine si fara alte interventii decit cele spuse de tine. Va tinem pumnii!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
Mi-a trimis mesajul de sus de doua ori, asa ca scriu ca sa-l inlocuiesc... nu ca nu ar merita Elinor sa-i urez de doua ori la multi ani...![]()
andutzy spune:
Mai Monu, nici Dragos la inceput nu se speria de ea, dar de cand il tot chinui cu sters nas, pus picaturi, pus apa de mare + pompa asta....deja e prea mult pt el ! NU mai vorbesc ca il mai chinui si cu Spray-ul de gat cu propolis...alta plecere mare de tot! Ce ma oftica e ca la noi insa productia nu este foarte mare, ori nu reusesc eu sa scot cum trebuie, dar dupa ce termin de aspirat, nasul ramane curat, dar spre gat tot e plin de muci, nu ii trage cum a zis Androix...
.
Si cum nici o belea nu vine fara sa aduca dupa ea inca multe altele, sotul meu m-a sunat ca l-a lovit unul in spate, acum sunt la politie unde e posibil sa stea si pana dimineata, ca cica e super aglomerat! Bine ca s-a intamplat cu el la volan, pe tura lui, cand o ducea pe maica-sa acasa, daca o pateam eu, nu mai pupam masina!!!E vina aluia, dar tot ne vom chinui cu ea prin service-uri...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gusta spune:
La multi ani Elisor.Sa ti se indeplineasca toate dorintele si tot ce iti doresti tu sa ai in viata.
Dupa cum v-ati dat seama Mara mea e treaza si eu am avut o insomnie de zile mari asa ca sa vedem ce o sa facem azi cand mie o sa inceapa sa imi cada ochi in gura de somn.
Ma duc sa imi fac o cafea si in dimineata asta fac eu cinste la toata lumea cu cafea si ma reintorc sa vad cine mai are copii asa matinali.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI Elisor ...sa fii mamica sanatoasa si sa ai ceea ce-ti doresti pentru ca meriti...
Nu-mi vine sa cred si nici sa va zic mai ales ca Delia s-a trezit la 9 si noi odata cu ea.Evenimentul asta sigur nu se va mai repeta pentru ca nu am musafiri zilnic.S-a trezit pe la 11 si nu a mai adormit pana pe la 1 cand a plecat cumnate-miu venit din Hawaii,plus ca miorlaia si pisica care o castrasem ...dar mie mi-a prins bine somnul ei...
A inceput fii-mea sa vorbeasca pupa-ia-s eu gurita ei...zice papa,apa,mama,tata,bi de la Bianca,tei-co de la telefon si pis cand vede toate felinele pamantului prin fata ochilor...ma si mir cum face diferenta... daca vede un leu sau un tigru zice pis,iar daca vede maimuta zice ham...Da io nu mai pot dupa ea,ca s anu va zic de barbate-miu care-i topit...parca as mai face unu' mic![]()
Gusta baiat bun olandoiu asta...parca si laptopul meu da semne de boala...
Andra la fizioterapie sunt alte conditii,asa ca curaj mamico capul sus si ai sa vezi ca Dragoselu' va fi alt copil peste putin timp...
A....si felicitari pentru soferitul prin Bucuresti...eu una nu as fi in stare...
Cuscra sa stii ca te invidiez pentru ca o sa ai doi copii mici...mai ales ca-s asa dragalasi cand dau semne ca ar intelege ce se intampla desi nu pricep nimic...
Olguta din America eu i-am dat Deliei maioneza,dar de usturoi cu smantana ca-i place usturoiul,si mai ales ar eo boala cand ma vede cu lingura in oala vrea sa bage si ea degetul...si nu a avut nimic
Gata mi-am baut cafeaua si ma apuc de treaba,spalat,calcat,dus pisica la control,piata plus de rezolvat hartiile aduse acasa de la munca...si fiind asa de putine activitati pe ziua de azi chiar nu stiu cu ce sa ma indeletnicesc...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"