Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 26
pisik 4ever spune:
gusta, nu te mai lasa santajata de marut. eu cand ma apuca asa duiosia ca sa o iau pe langa mine prin pat ma gandesc: si daca aveam gemeni ce faceam? ca nu am loc unde sa-i pun pe amandoi! tot la ei in patut ar fi aterizat, ca nu ma apucam sa fac discriminari...
eu folosesc o pompita de tras muceii, cred ca e exact la fel ca batista bebeului, o pun in nasuc si trag aerul din nasul ei si muceii mai slabi la inima vin si ei. dar tipa ca din gura de sarpe, asa ca o fac doar atunci cand vad ca ii curg muceii din nas. stiu ca ar trebui s-o fac mai des, dar nu ma lasa inima...
si eu am reteta de antibiotic pregatita dar nu vreau sa-i dau, poate scapam fara... mie mi-au dat antibiotica la greu cand eram mica pentru orice ca asa era moda, si am avut alimente pe care nu puteam sa le suport timp de ani de zile. sunt sigura ca de la asta mi se trage.
bulz
am mancat eu facut de bunica. mai bun ca ala, cred ca nici craiasa craieselor nu-mi face! ![]()
noi am fost dimineata la cresa unde am inscris-o pe olivia la un curs de muzica-gimnastica de o jumate de ora, luni si vineri. la primul curs am stat si eu. erau vreo 8 sau 9 iezi, din grupa motatei erau inca 2. cu o singura animatoare care le-a cantat, stiti voi, cu batut din palme si minuni din astea, i-a pus sa treaca cate o esarfa printr-un cerc si apoi un balon, sa treaca printr-un tunel. si asa a trecut timpul. invata motatii sa treaca fiecare la randul lui, daca nu vor, nu insista, iar la sfarsit au primit o stampila pe manuta.
acum sa nu va inchipuiti ca stateau ca sfintii, iezii zburdau prin toata camera de zici ca era o cutie cu purici...![]()
![]()
![]()
newmami, neaparat poze...
mmmmmm
... si
albastricile lui mami 08.05.05
gusta spune:
Pisik nu o iau in pat cu mine.Dar i-am luat ei un pat mare poza e pusa in contul comun si uite asa aterizez eu in pat cu ea.Taicasu chiar a zis ca fata a primit un pat de 2 persoane cu cadou pe mami
.
Am o durere de cap de zile mari s fiicamea bate la tobe de imi vine sa imi aiu campi.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
gusta spune:
Olga nu vrei sa ne mai zici nimica.
Numai zic de mamicile care de mult nu au mai dat nici un semn de viata.
monicica spune:
buna seara
ieri seara ne-am intors acasa dupa o saptamana in creta a fost ceva de vis, robert a fost incantat de mare si plaja, a stat aproape intr-una in apa, vroiam sa pun niste poze. Imi trimite si mie cineva please parola contului comun?
In rest sunt bucuroasa ca in sfarsit avem si noi maselute, poate asa o sa inceapa sa manance mai bine, ca in ultima vreme am eliminat tot ce e mai tare ca scuipa imediat toate bucatelele.
va pupam
pisik 4ever spune:
monicica, ti-am trimis parola la contul comun ca eram p-aici...
fetele, am mai trimis si prostiute pe acolo, cand vreti sa va descretiti fruntile dati cu okiu'!
gusta, are dreptate tati! hai ca are umor olandezu asta al tau! iarta-l ca a invatat lectia. cu greu, ca prietenul lui pavlov, dar ce sa-i faci, e barbat, nu poti sa-i ceri prea mult. ![]()
... si
albastricile lui mami 08.05.05
gabitzam spune:
Monicica, daca iti activezi PM iti trimit si parola pentru contul comun
Sau da-mi mesaj si intreaba-ma pe yahoo messenger, la gabitza67.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
OlgaTarziu spune:
La multi ani, Elinor!
Voiam sa scriu la 12 dar sigur intr-o ora nu mai am cum sa intru. Sa ai parte de mult bine, fericire si frumusete si pace sufleteasca.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
andutzy spune:
Buna seara! A mea numai buna nu este....
Androix, m-am descurcat bine, desi am avut de trecut pe o ploaie cum stii ca a fost si bariera de la Gara de Est, si D-na Ghica, Stefan cel Mare, pana la Grigore.
La temutul control ortopedic am dat peste o doctorita mai luminata si mai putin superficiala care ne-a pus si am facut radiografie la sold si la gat. Pana la urma are torticolis, adica un muschi la gat mai scurt, care nu ii lasa partea de gat si in timp si fata sa i se dezvolte simetric cu partea normala. Ar trebui sa se rezolve prin fizioterapie pe care o incepem saptamana viitoare. Dupa aceea piciorul drept, prin incrucisare cu partea de cap "defecta" nu calca cu el cum trebuie si pentru asta va trebui sa faca masaje o data cu fizioterapia si poate chiar gheata ortopedica daca nu se corecteaza. Sunt speriata si cu sentimentul de"ti-am zis eu" in minte, dar nu am cui sa-l reprosez, decat doctorilor care imi radeau in nas cand ii intrebam daca nu cumva e torticolis. Si au fost 2 doctori, nu 1, amandoi mari orotpezi!!! am intrat si la pediatrie generala cu raceala, e ok, nu ne facem griji.Dragos a facut ca de obicei crize de isterie pe oriunde a fost si a fost consultat, mai ales la radiologie pe masa aia rece, nu stiu cum va face la fizioterapie si daca vom putea face fata si noi si doctorita fizioterapeut nebuniei lui....
. Dar trebuie, daca nu vrem sa se lase cu urmari grave in timp.
Va las, sunt extenuata si fi-miu mai ia de fresh, pentru ca el in masina a dormit, a picat lat dupa urletele de la spital!!!!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
Ola,
Andutzy curaj!
Noi tot mucosi si cu febra. In final am cumparat si noi pompa de aspirat muci cu aspiratorul.
Sotul si maica-mea s-au aratat oripilati de ideea de a pune aparatul la aspirator. Dar si mai si a fost dupa ce am scos productia din nasuc. Nu a facut foarte urat. Noroc ca nu face aspiratorul zgomot prea mare. Frate, dar avea nu gluma. Si fiind in plin proces de raceala acum iar a produs ceva dar nu ii mai scot decat maine. Sper sa doarma si ea un pic la noapte ca e terminata de oboseala. Iar febra a slabit-o si nici nu prea vrea mancare sau apa.
Cam atat de la noi. Sper a maine sa fie o zi mai buna si fara febra prea mare la noapte.
pup

21+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gusta spune:
Andutzy multa sanatate lui Dragosel si ai sa vezi ca o sa se rezolve cu fizioterapie.
Monu si tie o sarea cat mai linistita.
Am culcat si eu maimuta si de acuma sa strang dupa ea dar sa mor de am chef asa ca o sa ramana pana maine am de pus si o masina de rufe si restul e pentu maine.
Ma mai uit si eu pe aici ca mi-am adus niste biscuiti cu ciocolata si un pahar imens de cola.Si ma mai intreb de ce sunt grasa ,asta nu trebuie sa o mai fac.