Copiluti de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fran, noi am luat adresa de pe net, de pe site-ul lor http://www.craiasa-muntilor.ro/
Cind am sunat am cerut camera mare, ca avem copil, si ne-a dat camera in cladirea unde e restaurantul, se vede in poze ca e mare. A costat 100RON/noapte. In camera mai era si o canapea.

Androix, n-am mancat bulz acolo, am mancat bulz la Vila Bran, copt pe jar.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ce e ala bulz!?! Ca eu n-am mincat niciodata, nici nu am auzit pina acum...

Am intrat sa vad ce ati mai scris, nu am timp si nici ce (???) sa spun, m-am servit un pic din cafeluta Gabitzei (stralucita idee, bravo!) si acum ma duc sa scap de copii pe la scoli si pe la gradinite... apoi mi-am propus citeva ore de curatenie generala, dar mai pe deasupra, adica nu rascolesc chiar tot-tot. Ca de miine pina miercuri, invatat scrie pe mine.

Sanatate la toti bolnaviorii!

Bravo, Elian mergaretul!

Va pup si va doresc un weekend minunat!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, nu se poate sa nu stii ce e bulz, poate il stii sub alt nume. Este ca un bulgare de mamaliga, cu brinza de burduf la mijloc. Unde am mancat eu era si copt in jar si cu lapte batut deasupra.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Mi-ati mai lasat si mie niste cafea?...nu?!...nu-i bai ca oricum io nu beau...intrebam asa de chestie! sunt nervoasa ca bietul tati e plecat de azi dimineata la sora-sa sa-i zugraveasca, trebuia sa vina de la pranz si nu-i nici acum acasa! pe langa ca i-a cumparat el toate materialele ca aia n-are niciodata bani (naiba stie cum!) a trebuit sa-i si elibereze el camera de zugravit ca ea nu-i in stare sa scoata niste tzoale din dulap si covoare si altele! of, m-am saturat!
Alyssa e tare capricioasa si m-a terminat azi...Gusta, suntem cam in aceeasi situatie naspa doar ca io n-am facut mancare si nici la scoala nu merg.
Felicitari ELIAN pentru primii pasi!
Bolnaviorilor le urez multa sanatate!
Noi la capitolul asta stam binisor, pitik nu prea manca si-si baga mainile pe gat toata ziua pana aproape vomita desi gatul pare ok si nu e deloc rosu, caninii nu se vad, noaptea inca transpira nasol si-i scade temperatura (pana cand???) dar e foarte vioaie si pare ok. mai astept pana luni si daca tot asa o tinem il sun pe doctor sa vad ce zice, daca as suna acum mi-ar zice ca organismul are nevoie de timp sa se refaca dupa boala deci e normal sa mai transpire, sa nu mamance, etc...asa o fi dar parca tot ma roade un viermisor.
Ma duc sa adun rufele de la uscat si sa mai trebaluiesc ceva pe aici ca sa vada tati ce harnica am fost!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Intru acum pe fuga de la munca ca de acasa n-am nici o sanasa weekend-ul asta. Mi-am luat azi 1/2 vacanta asa ca intr-o ora ma car si de la munca. Insa pe Patrick il iau de la daycare tot la 5:15. Ideea e sa termin cate ceva pana il aduc pe el acasa.
De dimineata am dat o fuga la unul din office-urile noastre care e la 45 minute. E oz i superba de doamna si asa se anunta tot weekendul. Padurea e dementiala in culori, mi-a parut rau ca n-ama vut aparatul foto cu mine. Dar lasa ca recuperam in weekend.

Elisor, unde esti? Sper ca sunteti bine, doar lipsa de timp. A venit mami a ta? Sper sa ne auzim luni ca sunt acasa. Dar ca sa fiu sigura, daca nu apuc maine sa te sun (stii tu cum e cu casa plina de musafiri), vreau sa-ti urez de astazi "La Multi Ani !" si la cat mai multi fericiti alaturi de toti cei dragi tie. Bucurii, sanatate si toate dorintele tale sa devina realitate. Te pup de n ori ptr. fiecare anisor pe care l-ai implinit. Nu uita sa-mi trimiti si mie o portie de tort ca de bautura ma ocup eu aici .

OlgaT, multumesc de link-ul cu vitamine. Deocamdata sunt in stand by sa vad cum mai evolueaze lucrurile. nazdravanului Tony si sa-i iasa dintisorii cat mai repede.

Happy Thnaksgiving tuturor fetelor de peste ocean (Canada) ca celor din State dar ele mai au de asteptat o luna

Un weekend cat mai placut tuturor.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am uitat sa va zic ca am cumparat un balsam de rufe demential, se numeste Vernel Aromatherapy, asa de bine miroase de m-as da eu cu el!
si aici e o vreme superba, inca e totul verde si plin de flori (si de viespi!)dar se simte adierea toamnei...
va pupam!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Sanatate multa bebeilor bolnavior si putere mamicilor sa reziste zilelor grele cand micutii nu se simt bine. Monu, Androix, Andutzy.

BRAVO, Elian ptr. marele progres.

Elisor, aha am banuit eu bine.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabitza, suna bine ce ai mancat tu. De fapt care era faza: Mihai e fan bulz si peste tot pe unde mergem se risca si mananca. Ideea este ca nu peste tot se face la fel si cel mai bun mancat vreodata e cel de la craiasa muntilor. Are pe langa branza si bucatele de carne de porc trase in tigaie si costita afumata tot la tigaie. Amestecate toate, bagate in mamaliga si mamaliga probabil coapta pe gratar. Imi ploua in gura si mie care de regula gasesc acest fel de mancare destul de satios ca sa nu zic greu de-a dreptul

Azi m-a pupat si pe mine fi-miu!!! Pentru prima data in viata lui... si a mea. I-am zis sa-mi dea pupu si a venit si si-a lipit boticul de obrazul meu. Sunt in culmea fericirii ca el nu stia ce sunt tandreturile.
Si tot azi a facut o kestie haioasa. V-am zis ca ii tot zic ca e bebe in burtica si azi stateam cu tati in pat si el la mijlocul nostru si ii zic: uite filip aici e bebe mic, si creste la mami in burtica, fa-i mai-mai. Si i-am luat manuta si i-am pus-o pe burta mea. PEste cateva minute il intreb Filip unde e bebe? Si Filip triumfator pune mana pe burta lu tac-so si zice BEBE!
Vad ca n-a mai facut febra, a mancat aproape un iaurt cu fructe si cu cereale, astept sa apara Mihai ca i-a luat niste banane sa-i dau una. E vioi, cred ca a fost de la dintisori desi nu se vede nici un coltisor la orizont.
Andutzy, sa ne povestesti cum te-ai descurcat. Eu sunt sigura ca bine!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gabitzam, aha, pai bineinteles ca stiu ce e, dar eu il cunosc sub numele de... bulgare de mamaliga, cu brinza de burduf sau de oi la mijloc.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Seara buna si de la noi.

Fran l-am primit cu nici o ocazie dar se cerea ca ma saturasem de cel normal si acuma ma pot plimba toata casa cu el.Cu ocazia asta am facut din nou un gol in bughet dar asta .Mai bine imi iau mie ceva decat sa fiu mana larga si sa dau la alti(a se citi ficiorusu).

Tdi mancare nu am facut ca nu m-am simtit in stare.Aici e o vreme nasoala ploua si bate un vant de mama mama.Numai buna vremea de o raceala care cu siguranta ma paste.

Gabitza si Androix asa faceti-mi pofta sa balesc pe tastatura

Androix stie baiatul ce stie.

NewMamy petrecere frumoasa maine.

Eu il astept pe socrumiu care e plecat intr-o excursie de luni in Austria nu ca mi-ar aduce ceva dar in ultima perioada avem cam multe neplaceri cu el cam uita,plateste de 2 acelasi facturi si lista ar continua si ajutor nu vrea si uite asa noi stam ca prosti si speram sa nu se intample ceva nasol.

E a 2 zi de cand nu vorbesc cu olandezu .Deloc.Si deja e un mielusel m-a si intrebat daca am teme si daca vreau sa ma ajute iar eu nici macar nu l-am bagat in seama si el nu stie ce sa faca sa imi intre in voie.Asta e .Pana maine nu ii zic nimic.

Andutzy astept si eu sa ii spui cum a fost.

Poate facem un chat ceva daca vreti ,daca aveti timp.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput