Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 24
monu spune:
A adormit si fata mea in final. era asa e agitata incat am culcat-p la ea in patutz, ceea ce a dus iar la urlete. dar la a 10-a melodie (ii pun un cd cu muzica clasica) a adormit. mor de ciuda si de neri cando vad in ce hal e racita! mai ales ca am facut tot posibilul sa nu o imbolnavesc. ceea ce ma intriga este faptul ca desi ia ospamox si nurofen are febra. si nu cedeaza. asta imi intareste si mai mult convingerea ca e racita rau de tot. bine ca imi pleaca azi soacra! ca cine stie ce mai facea!
am si uitat ca incep sapt 22

21+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
loreen spune:
Monu dar poate antibioticul nu-i cel bun pentru raceala ei...
Nu te mai supara ca boala ei...se poate intampla si pe "tura ta".Zic asa ca si eu luasem foc cand cu ochiul si cucuiu Deliei pe tura lui tac-su...nu au in sange rutina ca si noi
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Loreen si eu m-am gandit la varianta asta. Sa vad cum evolueaza situatia si meg iar la dr cu ea. Cat de gra e daca nu ii scot mucii din nas? Ii pun ser sa se inmoaie si astept sa curga ca nu ma lasa sa umblu cu pompa. Nu e mai grav ca sta cu ei si ii inghite sau ca respira din cauza asta pe gura?

21+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
loreen spune:
Monu cu mucii nu-i de gluma ca poate face otita sau rinita purulenta...asa ca mai bine o chinui vorba aia scotandu-i decat sa o lasi cu ei...Incearca si cu rynathiol sirop pentru mucisori .Da-i cu bai fierbinti si frectii apoi ca-i face bine de tot...ceai de macese cu miere si lamaie
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Eu il killaresc pe Dragos cu BATISTA BEBELUSULUI, imprumutata de la nasa lui, e mai eficienta ca trage deodata tot ce e in momentul respectiv in nasul lui. Mai nasol este ca dupa maxim o ora nasul lui este la fel de mucos!!!! Cat de des trebuie sa-l curat? si cu aia care sunt prin gat de haraie din cauza lor ce sa fac?????
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gusta spune:
Buna si de la noi
Acuma am aterizat acasa si am culcat copilul si la fel ca ieri cu mancarea in fata calc sa va scriu repede ceva.
Bravo Elian .
Aud numai de copii bolnaviori of si tare ma mai doare inima cand aud asta.Multa sanatate lui Dragos si lui Alexia.
Pot sa va zic ca am dat un pic de mancare pe mine asa de adormita sunt.Sunt la limita puterilor imi e ca clachez.Mara azi noapte de fapt ce face in ultima saptamana se trezeste de n ori si ajung sa dorm in pat cu ea si sa mor de aia e odihna.Spinarea mea deja iar sta in pioneze ,nici nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa ajung la medic .Mananca odata in zi si atunci de post ,cred ca ii ies canini ca toata ziua e cu deghetele prin gura.In schimb ea e fresh in rest nu ca toata noaptea s-ar foi sau ca mai sa si treaza ,are o energie de ma omoara.Si azi am de facut si de mancare si inca multe altele si sa mor de stiu de unde sa ma apuc.dar cred ca termin mancatul,beau o cafea mai citesc cate ceva si dupa o sa vad eu.Gabitza ma pot servi din cafeaua de dimineata
.
Loreen pot sa scrii ce vrei ca eu vreau sa citesc ca sa am o scuza ca nu fac treaba.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
Androix spune:
Gabitza, v-ati plimbat o gramada! Super misto! Acum ma uit la poze si-mi aduc aminte cu nostalgie de concediul din 2004 prin aceleasi locuri. Tot asa rau e drumul de la izvorul rece pana in moeciu sau l-au mai reparat si ei? Noi am mancat la Craiasa muntilor, dar vis-a vis de unde ati stat voi, Mihai ma tot pistoneaza sa va intreb daca ati mancat bulz la ei, ca el a ramas cu gandul la ce a mancat acolo
Foarte frumoase pozele.
Simiena, felicitari pentru Elian! A luat o piatra ca sa fei de bine ![]()
Andutzy, batista trage si mucii din gat. Trebuie insistat putin mai mult. Iar referitor la cat de des, eu o folosesc de cate ori ii vad mucii cu okiu liber.
In rest sanatate la copilasii bolnavi, printre care se numara si Filip care de ieri face febra. Azinoapte s-a trezit de nenumarate ori, nu prea mananca, suspectez si eu niste canini ca nu ne-a lasat nici cu calgel sa-i dam. Il tin pe antitermice si supozitoare daca se ingroasa gluma, dar in rest nu am ce sa-i fac. La medic nu ma duc pentru ca stiu deja ce are de opinat: antibiotic. Altceva nu prea stie. Si mie mi s-a luat de atata antibiotic dat la plezneala.
Va las acum ca plange
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
fran spune:
Buna !
Eu sunt tot mucioasa dar deocamdata Iepu' nu are nimic.
Monu-
.Macar de doua ori pe zi ne-a zis noua sa curatam nasul bine-bine cand e racita. Ar putea sa dea in otita de la mucisorii ramasi in nas...Nurofen la cate ore ii dai? Noua ne zisese sa alternam panadol/eferalgan cu nurofen la 4 ore ca sa tinem temperatura scazuta...
Eu fac urat rau daca se intampla ceva cu copilul "pe tura" altcuiva si am de gand sa fac mereu. Pe ai mei i-am invatat sa fie cu ochii-n paispe, desi mi-a luat ceva timp
, la tat'su inca mai lucrez...
Gabitza-super-poze,pot sa-ti cer si eu adresa/tel de la pensiune?
Gusta-sa stapanesti sanatoasa laptopul, da' cu ce ocazie ca noi nu ne-am sesizat?
Mey cu OANA s-a intalnit cineva?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Androix mai ai greturi tot asa rau?
?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
andutzy spune:
Iubitele, va rog sa ne tineti pumnii ca intr-o ora plecam la spital. Si sa ne tineti pumnii de doua ori: o data la doctor
, o data ca mami conduce pana acolo
, singura, fara tati. DOAMNE AJUTA! ![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)