Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 23
andutzy spune:
Frumoasa cafeaua ta, Gabitza, merg sa fac si una PE BUNE, dupa care revin cu ea... Din pacate vad ca nu s-au scris prea multe. Ieri a mers prost DC-ul, dar azi merge bine, haideti gagici la scris!!!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Mooaaama, stii ce fain e sa aiba saptamana doua zile? Sa vii joi la servici si sa ai vinerea scurta, ca mine!
Eu votez sa fie saptamana de lucru de joi pana vineri!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
loreen spune:
[maroon]Buna dimineata
Gabitza io-s de-acord cu propunerea ta...chiar as subscrie numa pentru vineri ca zi de munca[
Andra lasa-ma putin sa-mi adun mintile si va scriu cate-n luna si in stele.../maroon]
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
simiena spune:
URA!!! MERGE ELIAN SINGUR!!!
Duminica seara cand aproape sa ne intoarcem acasa a luat o piatra dintr-un morman de pietris si a inceput sa mearga cu piatra in mana . 2 zile nu avrut sa mearga decat cu o piatra . Acum merge si fara si a inceput sa faca pasi singurel si prin casa.
Gabitza-foarte frumoase pozele si locurile.
Mamicul lui Elian
loreen spune:
Bravo Simona pentru Elian...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ola,
noi suntem cu febra in continuare, uneori cedeaza greu si la algocalmin fiola, cu muci, secretii cand tuseste, stare generala naspa. si a si ragusit si are cearcane rosii la ochi.
Elian, bravo!!!

20+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
hello, noi nu cu febra, dar muci pana in pamant amandoi, dureri de gat si maraiala cat cuprinde. am reusit sa-l adorm leganandu-l in brate plimbandu-ma prin casa cum faceam cand era nou nascut, dieferenta insa o faceau cele 12 kg pe care le are acum....Dupa masa mergem la Grigore cu putza, poate il vede cineva pe acolo si cu raceala, nu de alta, dar medicul nostru e plecat din tara....
- 31.05.2005
andutzy spune:
Bravo Elian!!!!!
Am uitat sa va zic, am vb ieri pe mess cu Eli, sunt aproximativ bine, o are pe mama ei la ea si nu prea mai are timp de forum. Va pupa pe toate!
Laura, pls te rog sa intri si sa spui orice vrei tu, numai sa fie lucruri frumase, ca de alea rele mi s-a luat! Cate in luna si in stele, dar frumoase sa fie!!!
- 31.05.2005

Bravo ELIAN!