Copiluti de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna!
Sanatate multa la puiutii bolnaviori. Se pare ca a inceput primul val de viroze...eu stranut intr-o veselie, imi curg continuu ochii si nasul. Fara febra. Astept sa vad ce "zice" si Iepu' peste cateva zile.
Andutzy-eu am gasit de la Fares un ceai care se numeste "Hapciu" pentru raceala-gripa. Iepuretelui ii place fara zahar-i-am facut si ei ca murea de pofta

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna!
Sanatate multa la puiutii bolnaviori. Se pare ca a inceput primul val de viroze...eu stranut intr-o veselie, imi curg continuu ochii si nasul. Fara febra. Astept sa vad ce "zice" si Iepu' peste cateva zile.
Andutzy-eu am gasit de la Fares un ceai care se numeste "Hapciu" pentru raceala-gripa. Iepuretelui ii place fara zahar-i-am facut si ei ca murea de pofta

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

ca sa fie tacamul complet, ma ia si pe mine gripa, nu de alta, dar daca nu o faceam toti 3, nu eram familie unita! naspa e ca eu daca sunt sanatoasa, am grija de toti, dar daca pic eu, cine se ocupa de copil????? Puii mei de viata....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

A venit si randul meu sa ma intreb cum aveti frate timp pentru de toate ca eu nu stiu cum sa le mai impart pe toate ca sa apuc si eu o secunda de respiro,adica de net...
La munca este o nebunie totala,nu am sef,suntem putini,hartiile ne coplesesc,si de multe ori nu ma ridic de pe scaun timp de 8 ore...

In schimb Delia ma uimeste de la o zi la alta...se tranforma intr-una si desi stiu de la Bianca aspetul asta totusi nu ma pot abtine sa ma minunez.Mai nou stie unde-i nasul,la care-i zice ti-ti,adica de la tit-tit cum ii faceam eu,apoi stie unde-s ochii si gura,si pis adica numele uneia dintre pisici...Poate sunt bagatele pentru multi dintre copii vostrii,dar la Delia care era zvapaiala in persoana mi se par minuni...

Gabitza desi am fost si eu tot pe-acolo mi se par peisaje noi...frumos tare...iar aia cu cozonacii s-a notat si s-a bagat la cap pentru urmatoarea escala la munte...

Gusta deocamdata multumeste-te cu pozele lui Gabitza ca io inca nu le-am descarcat pe ale mele...

In rest printre picatele ce-am citit,am retinut ca sunt copii bolnaviori si le dorsc sanatate multa,inclusiv mamicilor care se lupta cu primele simptome ale racelilor,Nelia tie iti doresc spor in toate si lasa supararile pentru note deoparte...de la mine ai un 10 mare petru curaj,Cuscra bafta la scoala,Andra curaj la sofat prin nebunia aia de oras...eu mi-as da demisia din functia de sofer in Bucuresti...

Si cam atat am retinut pe scurt cat am frunzarit acuma printre stropi...
Nu va suparati pe mine ca nu am timp pe indelete insa promit ca voi revenii in forta(...nu stiu cand dar o voi face)...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

nelia, ce povest de groaza ne scrii tu acolo? de halloween? curaj, vezi si tu ca si vorbitorii de francofonie au rezultate proaste la testul asta, deci e clar ca e greu, noi iti tinem toate pumnii asa ca mergi cu curaj si sunt sigura ca o sa ai rezultate bune la test.

gusta, si la noi animalele fac altfel. ce conteaza? prind ei spilul, ca sunt copii destepti, nu uita ca jumatate din gene sunt romanesti.

andutzy, te inteleg, la noi muceii cu tuse dureaza de vrei 2 sapt. nici eu nu vreau s-o trec pe antibiotic si ii dau de 2 zile un calmant de tuse. sa vedem ce efect are.

denisa, ce povestesti tu acolo de extrauterina???

vad ca merge tare greu DC azi. dau un enter sa nu pierd mesajul...

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

blackpanterro, ce orori...mi se rupe inima. nu credeam ca mai exista atata mizerie mai ales in institutii publice!

gabitzam, ce frumos, ce frumos!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Ma bucur ca si in alta parte animalele fac altfel ca la inceput am crezut ca nu aud eu bine.

Andutzy mami niciodata nu poate sa ie racita si chiar daca este ea tot trebuie sa aiba grija de toti.bafta maine la sofat.Si felicitari pentru nasit.

Loreen am sa ma multumesc cu ale lui Gabitza dar le astept si pe ale tale.

Pisik eu am crezut ca are ceva laptopul meu de fapt ca i-am facut eu ceva de merge asa greu dar cand am citit ca si la tine ma bucur ca e de la site si nu de butoneala mea.

Cadou am primit un laptop si ma laud cu el parca as fi un copil mic si nu va zic ce incantata e si maimuta de el .In seara asta a venit olandezu cu flori da ce crede el ca e ca sf.Valentin cu zambiluta a trecut tataie sa vada el cine o sa mai vorbeasca cu el ca eu una i-am declarat ca 3 zile nu discut nimic cu el sa vedem daca se mai da asa mare profesor.Sunt rea nu-i asa ?Dar trebuie educat frate ca si-a cat luat lumea in cap.Ma duc si eu sa vad ce mai am de facut ca ar fi multe dar macar un stric necesar si dupa sa incerc si eu sa ma intind ca maine iar scoala

Pupici dulci la copilasi.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Am venit si noi de pe coclaurile pe care le batem de o sapt.Nu puteam sa pierdem ultimele zile calde si frumoase.Sunt epuizata,franta,dar ne-a prins bine.Am iesit cu Ema dimineata,am iesit si dupa masa de pranz.Impreuna cu o prietena si baietelul ei, megeam in fiecare dimineata in parculetul din apropiere,iar tura 2 era in Herastrau.Ema si Razvan au fost atat de fericiti.Sa-i vedeti cum vorbesc la telefon,cum se tin de mana in parc.Cand coboram sa-i intalnim,Ema merge direct la scara lor si stiga.Nu pe nume pt ca nu reuseste ea sa spuna "Razvan",dar striga.Razvan iese in balcon si se bucura amandoi.Sunt atata de dragalasi!Isi dau unul altuia pufuleti,fac schimb de canute,azi eu il hraneam pe Razvan,iar Sorana o invata pe Ema sa bea din sticla.In masina se apasa pe nas si rad de numa'.Chiar vorbeam azi cu mamica lui despre perioada asta.Au crescut si in sfarsit ne putem aseza din cand in cand pe banca supraveghindu-i cu privirea.

Azi am intalnit in parc o familie cu 3 copii.La inceput am crezut ca mama este vreo bona bine platita de familia de diplomati,dar ea era chiar mama.Incredibil,dar mi se parea imposibil ca o femeie cu 3 copii mici, care alergau in toate directiile, sa fie atat de senina,calda si blanda.Deci se poate..Emana fericire,vorbea ca din povesti.

Maine plec la Paraul Rece.Ne auzim sapt.viitoare.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc pentru incurajari. Pe cuvint ca am nevoie. Sotul meu a fost foarte dragut cu mine aseara, a luat un film dragut cu Hugh Grant, About a Boy si o sticla de vin, m-a servit la pat (ma rog, la canapea) cu toate alea si m-a remontat cit a putut saracu'. Ca si el e stresat cu munca si cu banii, care nu ajung pentru toate si numai el stie cum trage de ei. Merg mai departe, chiar daca nu voi avea rezultate foarte bune sesiunea asta, incet-incet voi ajunge si la astea. Bine ca sintem sanatosi si ne iubim, pentru mine nu e deloc o slaba consolare, ci una care ma face sa ma ridic zilnic din pat cu zimbetul pe buze.

Am citit ce ati mai scris, nu am apucat sa vad pozele Gabitzei, ma delectez la noapte cu ele, ca acum trebuie sa plec la patinaj cu Agata, sper sa pot face si niste poze pe la activitatile ei, ca de vreo doua saptamini tot imi propun si tot uit ba sa incarc bateriile, ba aparatul acasa...

Cit despre animale, stati linistite... Agata, la 5 ani, ii explica senina Tudorei cum face catelul in romaneste, in engleza si in franceza si i-a promis solemn ca va afla cum face si in spaniola si in chineza, ca sigur au si ei catei. Si pisica, si porcul, si calul (cred ca e singurul care face cam la fel in toate limbile pomenite).

Gata, va las, trebuie sa ne pregatim, abia astept sa le vad in pat, adormite, ca astazi am frecat-o cu diverse treburi pe la banca, prin oras, nici nu am invatat, nici nu am facut nimic in casa. Trebuie sa recuperez macar pe unul din planuri.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele, nu mai dormitati, haideti la o cafea fierbinte, tocmai am facut-o!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput