Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
gabitzam spune:
Acum ar trebui sa se vada. Asa-i, nu le facusem publice.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
gabitzam spune:
Aici sunt poze din Bran. Am fost la Vila Bran, care e de fapt un complex de vile, cu parculet zoo (iepurasi, cerb, caprioara, caprior, ponei, magarus, capritza, oi), restaurant-stana si teren de joaca pentru copii.
Am fost si in castelul Bran, dar poze n-am prea facut ca trebuia pazit kupilu care era in extaz sa urce si sa coboare toate scarile posibile. Intr-una din sali a intrat peste linia care oprea intrarea, a declansat senzorii si s-a auzit o voce care striga sa nu atingem exponatele
Noroc ca mai vazusem castelul si alta data, ca acum n-am inteles nimic. Andrei statea in capul scarilor, mai ales cele intunecoase, si facea "bau-bau" la lume ![]()
Iar in bazar nu va zic la cate prostii s-a oprit si tragea de ele si asa s-a ales cu niste mingiuci, o numaratoare, un clop (e si in poza), niste magneti, un trenulet de lemn, si nu mai stiu ce, ca era o sacosa. Eu m-am ales cu un portofel din gramada aia.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
gabitzam spune:
Urmeaza Mama Cozonacilor. Asta este o pensiune din Simon, tot linga Bran. Am intrat in Simon intr-o doara, hai sa vedem cum e, si ne-a placut f.f. mult. Iar la pensiunea asta am oprit din curiozitate, nici nu stiu de ce, ca din drum nu se vedea mare lucru. Si am dat peste o curte minunata, plina de flori, cu loc de joaca, cu un izvor captat care ducea intr-un bazin cu pastravi, cu pavilion linga pastravarie. Plus ca nu degeaba se numeste Mama Cozonacilor, au si patiserie, am mancat niste placinte de nu-mi ajungea gura sa bag mai repede. Ma goneam cu Andrei care mananca mai mult.
Am intrat sa vedem si camerele, dragute, cu tot confortul, pret rezonabil. Ultimele doua poze sunt facute de la balconul uneia din camere. Au si site, www.branturism.ro , daca va tenteaza. Pentru Craciun, Revelion, nu mai sunt locuri ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
gabitzam spune:
Diverse peisaje de prin Moeciu. In ultimele trei poze o sa vedeti cum ne-au inconjurat niste vaci, care treceau ca vacile
, pe drum. Costi avea inima cat un purice, ca sar vacile pe masina lui noua, sau i-o zgarie daca se supara vreuna ca vaca si isi baga cornu' in farul lui.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
gabitzam spune:
Si finalul glorios, niste poze de la Cheile Gradistei, unde am fost sa mancam de vreo trei ori. Musai sa remarcati in albumul asta stalpul din mijlocul soselei, chiar inainte de Cheile Gradistei. Adica au largit soseaua, dar stalpul nu l-au mutat ![]()
Tot concediul asta n-am reusit sa mancam si noi ca oamenii la masa, tot timpul unul din noi fugarea copilul, sau copilul tragea de unul din noi.
Sau alergam eu cu lingurita sa-i bag in gura. Sau se tavalea el pe jos printre mese.
Dar tot am reusit sa maninc niste mese nesimtite de-a dreptul, cu bunatati grase si gustoase. Sau dulci. Si bune rrraaaauuuuu....
Cred ca am pus ceva pe mine in timpul asta.
Dimineata cand am iesit din bloc am dat de muncitori care asfaltau si mi-am adus aminte de aerul proaspat incredibil de la prima ora de dimineata, si cum beam cafeaua cu ochii pe dealuri impadurite. Ufff! Nu e drept!!!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
gusta spune:
Frumoase poze Gabitza.Asteptarea mea nu a fost in zadar.Si Andrei e un pare poznas si ma bucur ca nu sunt singura care fugareste copilul ca sa manance
.Vezi cum ma bucur cand mai sunt si alti in situatia mea.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
andutzy spune:
Gabitza, pentru cateva momente parca am fost cu voi acolo in locurile alea frumoase tare! Multumesc pentru excursie
.
Va anunt cu bucurie ca vom fi nasi! Prietena mea, care urmeaza sa devina mamica peste o luna si jumatate, ne-a rugat sa le botezam fetita si cand fac cununia, sa le fim si nasi de cununie! Marea mea bucurie a fost ca Razvan a fost de acord si uite asa vom fi nasi curand!!!!!
. Eu de tare multa vreme imi doream asta!!!
Mai fetelor, o fi posibil ca vaccinul Varilrix sa dea reactii ca raceala? Azi e o saptamana si doua zile de la el si cam acum ar fi trebuit sa apara reactiile....
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Andra, eu imi amintesc cand i-am facut lui Andrei Varilrix ca ne-a zis doctorita ca nu da nici un fel de reactii ulterioare, nici macar ractii locale de la intepatura.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
andutzy spune:
Gabitza, sar'na, dobitocul nostru de medic de familie ne-a zis ca ne putem astepta la putina febra si bubitze dupa o saptamana. Dragos e insa cu simptome clare de raceala...dar ma agatam si eu de speranta ca o fi de la vaccin...
- 31.05.2005
andutzy spune:
ca sa fie tacamul complet, ma ia si pe mine gripa,
nu de alta, dar daca nu o faceam toti 3, nu eram familie unita! naspa e ca eu daca sunt sanatoasa, am grija de toti, dar daca pic eu, cine se ocupa de copil????? Puii mei de viata....
- 31.05.2005