Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Tdi spune:
Andutzy - sanatate lui Dragos! pentru raceala nu prea ai ce tratament sa-i dai, trebuie curatat bine nasul de cate ori e necesar (ser fiziologic sau apa de mare) si dat antitermic in caz de febra. afara poti sa-l scoti daca nu e frig/vant puternic si doar daca nu are febra.
Saryta - ce fete frumoase ai! nastere rapida si fara probleme iti doresc!
mai voiam sa scriu ceva dar a venit Alyssa mea cu iaurtul in mana si cere sa-i dau...revin
Album Alyssa
andutzy spune:
Monu, singurul motiv pentru care nu as chema mediul este ca Dragos ramane traumatizat dupa fiecare intalnire cu el, ii e o frica de el sora cu moartea...La bani nu ma mai uit in astefel de situatii, i-am dat eu 700/consultatie la controale de rutina, d-apai la astfel de momente... Daca face febra, chem si eu medicul, pana atunci l-am bagat pe tratamente clasice; panadol, nurofen, vit C si Propol Pur in gat. A, si Vibrocil si apa de mare in nasuc. Sanatate multa si voua!!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
patriciaRO spune:
Mai fetelor cate probleme...
Monu, sanatate Alexiei
Gusta, la fel Marei...
Andutzy si tie ca racirati...
Nelia, lasa mamama nu te mai necaji cu notele.. Noi sa fim sanatosi ca le facem pe toate.. O sa faci mai bine data viitoare... E si maine o zi.. Fruntea sus ca esti o fata desteapta... si de admirat!
Oana, cheltuie, cheltuie ca Bucurestiul are haine frumoase... Ai grija sa prinzi oferte, altfel te usuca de bani dupa cum vazusi..
Eu i-am luat lui Alex 3 body la 100 kr. Adica 500.000 lei... Si asta la oferta, ca asa este 79 kr unul...
Gusta, zau ca imi pare rau cu olandeza asta si ca sotior nu te ajuta... Eu as sta de vorba cu el, in sesnul ca nu trebuie sa faca pe grozavul ca nimeni nu-i perfect si sa incerce sa-ti explice frumos, normal.. Daca era profesor la o scoala ce-ar fi facut? Radea de elevi? Cat despre invatat copilul sa faca ca animalele mai bine explica-i tu Marei. Du-o afara, arata-i animale, lasa-l pe olandez ca probabil asa ii explica mama lui...
Alex e inebunit dupa carti, se uita dupa fluturi, dupa flori, este mare gospodina.. Ca ma ajuta la intins rufe.. Imi dadea una cate una si ieri cand adunam frunzele dupa balcon, le culegea si mi le punea in foras...
Apoi dimineata se scoala si fuga la baie la spalat pe dinti.. Stie copilul ce stie.. E atras mult de apa ca numai acolo s-ar duce...
pupam
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
andutzy spune:
SI maine trebuie sa mergem la control cu putza la Grigore Alexandrescu, va fi piatra de rezistenta a mea ca soferitza, deoarece nu am incotro si trebuie sa merg singura cu el, si la ora de maxim trafic in nenorocitul asta de Bucuresti, va trebui sa traversez chiar centrul catre spital. De pe acum am emotii!
Fetele, ce ceai ajuta la raceala si gat? Sa-i fac lui pitic, ca vad ca doar lichide vrea sa consume!!!!
- 31.05.2005
denisa73 spune:
Eu am fost ieri la eco si mai e extrauterina acolo dar e foarte mica.A zis ca nu mai e nici o problema si sa ma duc la laparascopie in ianuarie,sa-mi faca trompa.Asa ca ma mai gandesc poate pana atunci fac totusi un ET la sfarsitul lui noiembrie.
Ieri am fost la curs Cristian,a plans la ingrijitoare si m-a chemat de vreo 2 ori de la curs,noroc ca stiam ceea ce se discuta.Sper sa se acomodeze pana la urma.
Va pupic pe toate!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
blackpanterro spune:
Buna fetele,
sanatate multa copilasilor bolnaviori si multa putere mamicilor!!!
Si noi ne confruntam cu maraiala maxima, ii mai tot dau Tylenol si medicament homeopat - Osanit - pt dinti dar e tot marait..parca vad ca ii iasa 5 dinti odata.Are 15 luni si nu are decat 6 dinti.
Uitati ce am citit....ma apuca plansul cand vad asemenea lucruri, ce nasol ca cei din vest ne cunosc mai mult dupa asa ceva... :(
http://www.itv.com/news/romania.html
Aceeasi emisiune am vazut-o acum cateva zile pe BBC
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
gusta spune:
Buna.
Acuma am ajuns de la scoala si daca va spun ce fac nu ma credeti mancarea o am in farfurie mai scriu un pic mai iau o gura copilul mi-a adormit in carut deci boiereala pe mine,sa vedem acuma si cat tine.
Tdi diseara cand vine acasa am sa-l intreb si eu la alte animale dar stiu ca la fel la pisica face mau dar cocosul face super frumos la ei.Am sa-l intreb si iti zic
Andutzy multa sanatate lui Dragosel si sa treaca repede raceala.
Monu la fel si pentru Alexia.
Gabitza eu tot astept poze.
Beatrice olandezului meu i-a murit mama deci aici nu are ce comenta .
Denisa multa sanatate.
Adriana eu innebunesc cand vad cate miserie arata si aici din romania,parca numai in asta ar sta tara noastra.Asta e nu avem ce face.
Iar cu Olandezu am eu ac de cojocul lui ,se poate el crede profesor dar intai sa imi arate diploma si dupa discutam si i-am promis ca il paresc lui taicasu ca nu vrea sa ma ajute asa sa nu ma mai bata la cap nimeni ca nu vreau sa invat.
Va pup si numai bine
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
gabitzam spune:
Gusta, acusica vin si pozele. N-am avut timp pana acum, dar ca tine, mai iau o gura de sandwich, mai pun o poza...
Pina cand se incarca, pot sa va zic ca a fost foarte frumos si foarte scurt
Am dus meciuri cu Andrei care n-a prea vrut sa manince. Adica nu voia sa manince cu noi la masa, altfel toata ziua ar fi mancat covrigi, biscuiti, placinte si alte chestii di astea. Vremea a fost excelenta, mai mult de bluza de trening n-am pus pe noi sau pe Andrei. Camera la pensiune era asa mare de puteai juca fotbal in ea.
Am dormit in Moeciu, dar in timpul zilei am fost prin Bran, Sinaia, Brasov, Poiana Brasov. M-a uitmit cat de aglomerat era in weekend si cum s-a pustiit dupa aceea. Luni dadeai cu tunul dupa turisti. Cred ca luni erasm singuri in toata pensiunea, era super liniste.
A frecat Andrei toate scarile pe care le-a gasit, a alergat matzele si gainile pe acolo, a vazut oi, vacutze, un magarus galagios. Si s-a indragostit de niste pitici de gradina ![]()
Niste peisaje de-mi venea sa pozez la fiecare pas, inca verde crud. Putin s-au impestritzat padurile, incep culorile acelea colosale de toamna.
Brasovul mi s-a parut foarte frumos, n-am stat foarte mult, ne-am invartit putin prin centru, Piata Sfatului. Elisor, m-am gandit la tine dar era prea din scurt sa-ti mai dau telefon sa ne vedem. Andrei a alergat cu spor porumbeii pe acolo si era suparat ca nu stau sa-i prinda.
Am gasit o pensiune numita "Mama Cozonacilor" unde musai vreau sa merg data viitoare cind o sa ne mai putem rupe cateva zile de concediu (la iarna? primavara??).
O sa puteti vedea daca vreti o multime de poze. Tot descarc la ele de la o vreme, nu mai dureaza mult.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
gabitzam spune:
Deci incepem ![]()
Aici vedeti poze de la pensiunea unde am stat, Craiasa Muntilor, si imediata apropiere.
Mai departe, poze de la Brasov
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
andutzy spune:
Gabitza, nu se vad, cred ca nu le-ai facut publice ![]()
- 31.05.2005