Copiluti de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ne-am intors de la Moeciu. A fost superrrr! Descarc pozele si fac putina ordine in ele si va povestesc cum a fost.

Pina una-alta, am uitat la pensiune biberonul cu care bea apa noaptea.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara si de la noi.

Se pare ca a mea numai buna nu este .Am deja nervi de la olandez care se da mare profesor el crede ca eu stiu sa scriu toate cacaturile in olandezu.Mama ce nervi ma apucat pe el.Am teme de la scoala il intreb cum se fac si el de acuma se crede buricu pamantului.

Hai ca ma duc ca fierb de nervi .Sper ca maine sa gasesc mai multa activitate.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sint su-pa-ra-taaaaa!!! Pe mine! Imi vine sa ma dau cu capul de pereti! Am luat 5 din 10 la cel de-al doilea test, si nu pentru ca nu am stiut, doar o intrebare nu am avut habar de ea, ar fi trebuit sa am 9 din 10... dar am uitat sa pun accentele! E un punct greseala cum va spuneam si pe linga cea pe care nu o stiusem, am avut 4 accente uitate, astain conditiile in care aveam in intrebare infinitivul cu accent cu tot. Atit de concentrata am fost pe analiza gramaticala, pe timpuri si pe terminatiile verbelor, incit am uitat cu desavirsire de accente. Mi se pare exagerat sa-ti scada un punct pentru un kk-at de accent, cind se vede clar ca e din neatentie, nu din nestiinta. Nu ca as sti, ca cu cit intru mai adinc cu atit ma pierd mai tare in gramatica lor plina de exceptii. Dar pe astea chiar le-am stiut si puteam sa iau o nota atit de mare, daca as fi fost un pic atenta! Unde mi-o fi fost capu'!?! Offf! Mi-e ciuda rau! La testul de astazi nici macar nu stiu ce am facut, pentru ca au fost atitea lucruri la care trebuia sa raspund si sa fiu atenta... si in capul meu e asa o varza cu tot ce am citit in ultimul timp, suprapus peste ceea ce stiam (sau nu stiam inainte)... incit nici nu ma mai gindesc, ca o iau razna si nu ma mai duc nicaieri. Sint tare demoralizata! In casa e ca la nebuni, fetele se cearta dincolo pe jucarii, Tudora i-a dat cu un cal in cap Agatei, Agata striga la mine ca o bate sora-sa (Pisik, dar 11/2 si 51/2 se pune!?!), nu am mincare pentru miine si va trebui sa o fac la noapte, dupa ce vin de la curs, curs la care se vorbeste mult si eu trebuie sa scriu tot si sa dau si examen scris din ce scriu, afara ploua cu galeata... Mai vreti!?! Ah, si ma doare spatele de-mi vine sa ma tirii! Gata, v-am deprimat si pe voi...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

gusta, daca olandezu ar da examen in romana cred ca ar rade ceva mai ... manzeste!

nelia, curaj! e nedrept faptul ca depuncteaza atat de grav treaba asta cu accentele, cum spui si tu, mai scapi cate unul din graba sau neatentie si nu e normal sa scada notele asa de mult...mai ales ca si francezii fac o multime de greseli, trust me!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

Nelia, vrei sa le faci pe toate perfect? Sunteti, tu si Androix, de admirat pentru cum incercati sa faceti scoala avand copii mici, respectiv in burtica. Tot respectul pentru voi!
Gusta, bine zice Pisicuta, daca era invers? Hai ca nu te darama pe tine olandezu

Ieri am uitat sa felicit pe Aurasa pentru baiatel!
OlgaT, e bine Tony? Adica nu mai are scaune moi si mananca? Imi cer scuze daca ai scris pe undeva si nu am vazut, mesajele oricum sunt aiurite rau, apar cu mult in urma
Loreen, bine ai revenit! Uite cum te scoate Delia din momente dificile, draga de ea Adevarul e ca, oricat ai fi de suparat, un copil te face sa mai uiti de rele cu dragalasenia lui.
Gabitza si Loreen, poze, poze! Sa ma mai delectez putin ca ma asteapta vremri grele si nu stiu cat timp voi ai avea
Monu, pup Alexia cuminte, sa se faca bine repede! Am vrut sa te sun dar am realizat ca nu aveai cum sa mergi in parc.

Noi am fost, cu mici exceptii, aproape zilnic in parc, am profitat de zilele frumoase care se pare ca se vor termina incepand cu maine:((
Iar stat in casa daca ploua saupe langa casa oricum, in parc s-ar duce in toate baltile sau pe pamant ud.
Cu dintisorii e tare rau, dimineata s-a trezit la cinci si a plans, s-a foit mult dupa aia si tit striga mama, mama! Greu ies caninii astia

Am uitat! Aseara cand am venit din parc, in tramvai, i-am dat o carte cu animale si pasari. A inceput Teodora sa imite la ele, ma umfla rasul, era tare simpatica. A imitat porcul, gaina, curcanul, catelul,pisica, calul, gasca, vaca, e mortala! Calul cred ca i-a placut ceva mai mult aseara pentru ca am coborat din tramvai - ne ajunsese tati cu masina din urma si ne-a adunat - si ea tot pe ala il imita de zor.

Va pupam, o zi buna!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pisik, pai stiu! Ca am vazut notele pustimii quebecoase... au luat si 0 din 10. Cursul e pe care l-am luat eu este de gramatica francezii scrise pentru francofoni... m-am bagat si eu... Si nu te depuncteaza neaparat pentru accent, ci e un punct greseala,nu conteaza de ce natura e, adica ai uitat un accent, ai pierdut un punct, ai mincat o litera la fel, ai scris un timp sau un pronume gresit la fel... Mie mi se pare o timpenie acest sistem de notare, nu e peste tot asa, ci doar la aceste cursuri de gramatica pentru franconfoni, sint vreo patru in total si as vrea sa le iau pe toate anul asta, inainte sa ma bag serios in programa de la travail social. Deocamdata nu ma pot gindi mai departe de testul de miercuri, Revision din 15 capitole, din care 4 abia date cu suta de exercitii dupa ele, plus alea suplimentare si la testul de pe 15 octombrie, cel de franceza scrisa. Ca dupa aia mai am inca nu stiu cite teste si vreo trei revizii, ca am un interviu de 10-12 pagini de predat pe 1 noiembrie si multe altele... astea-s deja de ordinul fantasticului. Curaj, gaina, ca te tai!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata .

Pentru nervi facuti aseara va plati ca stie ca sunt dusa un pic cu capul si imi lipseste si o doaga.Sa mor de il inteleg stie ca imi este greu cu scoala ca debea fac fata si el se mai da si profesor.-au bagat anul asta intr-o grupa de avansati care au 3 sau 4 ani la scoala si eu am un an si ala facut pe bucati si sincer mi se pare asa de greu.Aseara trebuia sa fac 2 scrisori la asigurare si sa explic ca am din vina mea s-a intamplat ceva si eu ii intreb daca asigurarea plateste asta.Va dati seama ca sunt forme specifice de adresare si eu il rugasem numai sa vada daca am scris corect si ce mare se dadea de imi venea sa ii dau in cap si pentru ca in loc de t am scris d gata a luat foc ca trebuie sa fac mai mult studiu.Sa-l mai intreb cand ca eu numai stiu cum sa imi aranjez timpul ca sa le pot face pe toate.Hai ca m-am plans voua ca nu am cui sa ii zic.

Nelia lasa ca o sa fie bine .Si mie mi se pare tampit modul de punctare dar nici astea nu sunt mai prejos.

Poate va intrebati ce fac treaza la ora asta .Mara de la 6 nu a mai vrut nani si uite asa eu stau sef de trib pe langa ea.Sa va mai zic ca ii venise sa bata la tobe si sa mor de nu as fi lasat-o dar saraci vecini nu au nici o vina ca ea nu are chef de somn.Si asa acusi plecam ea la femeia care are grija de ea eu la scoala.

Si hai poate va descretez fetele azi.Pai cum copilul meu sa stie cum face animale cand acum vreo 2 serii ii zic olandezului hai sa o invatam si noi pe mara cum face cainele ,cocosul pisica si altele.Bun zis si facut el ii pune intrebarea in olandeza cum face cainele fiicamea se uita asa la el ii zic si eu in romaneste si ea la fel se uita ca la masini straine si el ii raspunde cainele face uf uf.Sa mor de ras nu alta cum ma cainele face uf uf cand cainele face ham ham.Ce vreau sa invete fiicamea cand la el animalele fac altfel.

Va urez o zi buna in continuare.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor eu cred ca imi pun un cearsaf alb in cap si o iau incet catre spitalul 9.....Dupa ce ca m-am chinuit atat cu el cu putza, acum a luat de la ta-su raceala si e cu mucii pana in pamant, nu a dormit toata noaptea din cauza asta si cred ca la mine este a 5-a noapte de nesomn, de atata oboseala plang intr-una. Ce sa-i dau pt muci si parca o haraiala,asa? Nu are (inca) febra....Sa chem medicul pt asta???? E prima lui raceala, a mai avut doar amigdalita aia in iunie, dar eu cred ca pentru asta nu trebuie sa-i dau antibiotic cum i-am dat atunci,nu? AFARA nu il pot scoate, nu-i asa???

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andutzy imi pare rau ca si voi sunteti raciti. De ce sa nu chemi medicul? Macar sa se uite in gat si sa il asculte. Noi am dus-o la dr desi avea doar muci si ce e drept si febra. Si pana la urma febra era de la gatutz ca e toata umflata. Si uite asa suntem pe antibiotice.

20+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

quote:
Originally posted by gusta
cainele face uf uf...

mortali cainii olandezi! ha ha!
las ca nici cu patrupezii italieni nu mi-e rusine...cica fac BAU BAU! (l-am sunat special pe sotz la birou sa-mi confirme!)
stai ca asta-i si mai si: cum face porcul in italia? OINC OINC!
pisica - mau mau
gaina - coccode'
cocosul - chichi richi

Album Alyssa

Mergi la inceput