Copiluti de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

noi dormim f prost. motata are mucei si tuseste toata noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu nu am ce sa va spun despre fete, decit ca... aparent par bine! Si ieri si astazi am stat numai la biblioteca si am invatat, si miine la fel, ca are sotul liber. Si tati s-a ocupat foarte bine de casa (a spalat vasele, a facut cumparaturile, le-a dat sa manince, a aspirat...) si de fete (a dus-o pe Agata la inot si chineza ieri, la dans si la patinaj liber astazi, le-a plimbat, au fost un pic si in parc, dar a inceput din nou sa ploua si s-au intors in casa) si nici nu pare obosit sau plictisit si nici fetele nu au sarit pe mine cum o faceau cind mai plecam. Deci... se poate si fara mami! Iar eu atit de mult am avut de invatat incit [pe cuvintul meu] daca m-am gindit vreun pic la famelie! Doar cind am simtit ca ma dor sinii, mi-am miscat fundu' de pe scaun si am dat un telefon de control acasa... dar erau bine-mersi.

Numai ca acum trebuie sa intru in priza si sa le hranesc, spal si culc repede, apoi sa fac ceva de mincare pentru ele pentru ziua de miine si sa le pregatesc hainutele, din cauza ploii nu e nimic uscat, nici nu stiu cu ce le imbrac. Si mai sper ca apuc sa mai vad si un film cu tati, pentru ca pentru urmatoarele doua saptamini banuiesc ca e cam singura seara cind pot sa-mi permit luxul acesta.

Andutzy, pupam Dragoselul sa-i treaca repede si de tot. Felicitari pentru mergaret!
Pisik, speram ca veti avea o noapte mai linistita.
Mygirl, dar unde pleaca sotul... ca mie mi-a scapat. Iti doresc sa petreci frumos la intilnirea cu bucurestencile.
Simona, tot de bicarbonat stiam si eu. Sau de apa cu sare... numai ca e nasoala la gust pentru ei. Totusi, daca nu-i trece, eu cred ca are nevoie totusi de un antibiotic usor, infectiile in git trebuie tratate ca orice alta infectie.
TDI, voi cum mai sinteti?

Mai erau citeva raspunsuri de dat la niste mesaje anterioare, dar nu mai am timp, ca trebuie sa fug la treaba. Poate miine, intr-o pauza, sa intru sa va mai citesc si sa va mai raspund. Era vorba de Blackpanterro, am cite ceva de spus la mesajul ei pentru ca am trecut si eu printr-o perioada asemanatoare cind era Agata de aceasta virsta, de Ioanailincam la mesajul cu invatatul si de Androix, cu terasa... Acum ca stiti ca v-am citit, chiar daca nu apuc sa va scriu, va las, pupindu-va cu drag si urindu-va o saptamina buna-buna. Paaa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata .Hai trezirea ca am cafea numai buna pentru toata lumea.Dorm pe mine de somn iar Mara e fresh si nu are nici o problema.Aici este o vreme nasoala ploua ,frig si un vant care te aeriseste peste tot.Azi noapte am avut destule treziri de am ajuns in pat cu ea dar cred ca ii era frica de la fulgere si tunete si asa sunt eu zombi iar de somn iar dupa amiaza iar servesc scoala.

Cloreta si eu am niste jucarii de a lui Mara cu care m-as juca si eu.

Olga am vazut celalalt mesaj al tau si eu vreau sa iti zic ca mara mea e de o agresivitate rar inchipuita.La muscat sunt preferata ei o cearta taicasu si isi infinge colti in piciorul meu sau mai frumos imi da cu bata unde apuca si asa din senin.Si degeaba imi bat gura ca ea e turc frate nimic nu intelege.Cica pe la 2 ani ar fi mai constienti.Om vedea.

Trebuie sa ma duc urgent ca tipa de pe hol.revin

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit.

Vad multi copilasi cu mucisori si bolnaviori un pupic mare si sper sa se faca repede bine.

Nelia spor la invatat la fel si lui Ioana.

Bea frumoase pozele si tunsoarea si ea e super.

Androix te inteleg ca am si eu un specimen aici in casa care nu vrea si pace .

Elisor te astept sa ne spui ce mai faci.

Andutzy sanatate lui Dragos.

Loreen si de la tine astept vesti.

Vroiam sa va mai zic ca asambata am primit cadou ceva ce imi doream de foarte mult timp .STiu ca am intrat si in datorii mai mari dar asta e noi sa fim sanatosi ca o sa vina timpul sa le platim pe toate.Acuma chiar ca ma duc sa strang dupa ea ca pe hol se urcase pe treapta si nu stia cum sa coboare si uite asa trebuie sa apare mami sa o salveze.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

'Neatza!
am dormit mult si prost si-mi bubuie capul cine stie din ce motive, mai sunt cutzu skiop de-un picior si semi-blocata de spate...in rest toate bune! astept sa se trezeasca Aly sa mergem afara poate imi mai revin...
Beatrice - vizionat filmuletz si poze, iti sta bine noua frizura, si culoarea e interesanta. Alex e tare frumusel...si prefera clar florile!
Gusta - sa stapanesti sanatoasa cadoul!...si sa-l vedem si noi!
...s-a trezit si da cu alarma antiaeriana...revin.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Va multumesc!Ieri a mers de manuta in oras pana a cazut frant.Cred ca numai are mult si o sa cotrobaie toata casa singur,poate apuc sa termin totul de asejat ca sa aibe ce aranja el.Ne-a dat creditul,dar tot nu l-am acoperit pe cel pe care il facusem,caci a luat mai mult ca sa-l acopere si pe asta,dar ne-a venit plata masuratorii 4000 de euro si nu ne asteptam,caci ne zisesera ca va fi maxim 2000.Bine macar ca ia dat pana la urma la 5 luni de la semnarea contractului.Mai e de inscris in cartea funciara(cine stie cat o mai fi de plata si la aia)si suntem proprietari dupa asta stres.
Andutzi,in Germania nu se decaloteaza copii,spune ca pana la 6 ani se va face singura.Eu nu i-am facut.
Miercuri incep cursul de germana de la nivenul 2(dupa testare) si tot miercuri ma duc la dr sa vad ceo mai fi pe acolo.
Va pupic pe toate!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dau si eu un semn de viata. Sunt pe aici, va citesc printre picaturi.

Noi suntem bine. Stefan e tare obraznic si alintat, dar i se iarta multe, ca e "blondul" nostru . A inceput sa fie interesat de carti si imi arata o groaza de obiecte/animale in carti. Spune da-mi si da-te, la revedere, noapte buna (e, ceva care seamana cu asta). "Bebe", adica Stefan e buricul pamantului. "bebe batze", "bebe papa", "bebe la baie", "bebe pa-pa brum-brum" etc (adica, nu poate Maria sa spuna ceva, ca hop si el). Este umbra Mariei, spre exasperarea ei, se duce sa o pupe din senin, cearta locul/obiectul in care se loveste ea, dar Doamne fereste sa o dragaleasca pe ea cineva, ca face crize de gelozie.

Asta a fost raportul saptamanal .

Va dorim multa sanatate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

OanaC,imi pare nespus de rau k te kinuie parintii atat.multa sanatate Evei,of stiu cum e cu un copilash bolnavicios din pacate.cand am venit in Ro,ne-am imbolnavit amandoua si am ajuns de cateva ori la urgenta.si eu ma kinui destul cu mama,soacra,etc-parca sunt toti impotriva mea.si ma gandesc k e mai bine singura cu fata chit k ma kinui.dar fac numai cum vreau eu fara sa imi bat gura de pomana.ma uit la pozele voastre noi sa va mai vad
Adriana,am si eu o dra in dotare care e supermofturici la mancare.si eu ii gatesc fel de fel mancaruri si de multe ori tot la san ajungem.cand papa 1 sau 2 linguri de mancare sunt in extaz.a mea vrea numai bucatele.incearca sa ii distragi atentia,sa ii dai furculita cu bucatele de mancare in tava de la scaun,Oani papa ea cu furculita k ii place sa pape cu furca.infige in painica,paste.vezi si tu dk ii place ceva si da-i.am descoperit k fetei mele ii plac stafidele si ii dau din alea mari si moi rupte sa nu se inece.ia de la farmacie pliculete Humana cu electroliti si da-i pt k sa nu se deshidrateze de la diaree.sa bea multe lichide,apa plata sau fiarta si racita,branza si iaurt,nu ii da dulciuri,fructe,legume.ultimele 2 mai ales crude.merg banane,dar stii.si noi am patit-o cu Oani,a avut diaree o sapt de la antibiotic.multa sanatate.
Nelia,de cand i-am dat formula noaptea doarme mai bine,cu mai putine treziri.cam 2-5 treziri.depinde de nervili.nu prea ii mai place sa morfole de guma de la biberon cred si de aia a last-o mai moale cu trezirile,depasea si 10/noapte.kiar si mai mult.ajunsesem sa nu o mai pun in patutuz k nu mai puteam sa ma ridic de chiauna
felicitari noilor gravidute,va doresc sarcina usoara
va pupic.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc mult fetelor pt cuvintele de imbarbatare...sincer mi-e rusine de mine cand imi fac tot felul de ganduri din astea...sunt atatea mame care se descurca cu 2 sau mai multi copii si eu nu reusesc cu unul...

Nelia, te invidiez din toate incheieturile, de bine nu de rau :)
Ai doua fetite destepte foc si tu mergi la scoala...as vrea sa am putin din taria ta!!

Aidan, e putin mai bine, diareea sper sa ii treaca ca i-am luat un praf de la farmacie si ii dau in fiecare zi.I-am mai luat si niste medicamente homeopate pt dureri de dinti care se pare ca functioneaza de minune.Nu mai e atat de smiorcait toata ziua.

Ema, mananca si el cu furculita si e foarte fericit ca o face dar putin...Am tot citit ca bebeii stiu de cata mancare au nevoie dar cand ma uit la el ca are 10.2 kg la 85cm!!! mi se pare atat de slab.Duce mai mult spre familia mea.Lung si slab.

Androix, parerea mea e sa il lasi pe sot in ale lui si sa incerci sa faci tu ce e de facut....aduci oameni calificati si faceti.Asa a fost si cazul mamei. ea a trebui sa faca tot ce era legat de casa inclusiv reparatii minore si majore.Daca nu facea ea sincer, am fi trait intr-o cutie pe marginea drumului(tot ea a cumparat apartamentul cand s-au dat de la stat la oameni)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Adriana-Iepu' are aceleasi dimensiuni:10,1-10,2 la 85-86cm lungime. Noua ni se pare foarte bine acum, la un an avea aproape 9kg la 83-84cm. Daca ia constant in greutate eu zic sa nu-ti faci griji. Eu am fost slaba mereu si imi amintesc ce cosmar erau unele mese in copilarie cand simteam ca pur si simplu nu pot sa mai inghit nimic iar cei din jur insistau...

Cloreta da, a fost un vis, inca n-am inscris-o pe Iepu' la daycare la Androix. Da' zau ca as face-o...
Apropo de cat si ce vorbesc copiii...Iepu' zice tot felul de chestii da' destul de stalcit...ma omoara cu "chi e?"-(adica "ce e?"-), tot ce gaseste prin casa si nu stie cum functioneaza imi arunca mie in brate si..."chi e?". Si chiar sta sa asculte explicatiile...daca nu e si ceva demonstrativ o taie... In fine, ieri a fost taica'su de serviciu la dus Iepu' in parc. Dimineata a fost ok. Dupa-amiaza a venit in extaz, se mai intalnise si cu un coleg care se plimba cu sotia, ca au ramas aia uimiti ca Iepu' cand vrea in brate zice "up". Cica probabil ca taica'meu a invatat-o.(E adevarat ca tata a invatat-o sa zica "go, go, go" cand o pune in scaunul de masina). Mey, zic da' APA i-ati dat? Cica, nu ca daca nu a cerut. Iepu' cand m-a auzit pe mine de APA, urla cat putea:AP, AP...A golit instant doua bibe...
Tat'su cica da' de ce nu a luat singura bibe ca dimineata asa a facut, acum am zis ca vrea in brate...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput