Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
andutzy spune:
Bea, la noi a fost putin sange de fiecare data! Doctorul zic e ca-i normal si in tara asta de rahat se cnsidera normala decalotarea acasa, deoarece se stie cat sunt de barbari medicii! Mai bine o faci tu, usor, cu blandete, acasa! ieri nu i-a mai curs sange deloc, e rosu cum ai zis tu, dar mai nou se tine sa faca pipi, sunt disperata ca de aseara nu a facut deloc pishu, desi aseara a facut de 2 ori foarte mult. Din pacate, faza cu ligheanul cu apa calda la noi nu a dat roade, urla si acolo ca din gura de sarpe si mi-a fost teama sa-l mai las.
Azi vad ca incearca sa faca pipi dar scanceste, nu mai urla asa tare, insa nu face deloc. L-am lasat fara pampersi prin casa, nu mai intereseaza ca face pe jos, doar sa-l vad ca face, sa nu i se blocheze doamne fereste urina prin vezica!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Doamne ajuta a facut un pipi mare si nu a mai plans, decat putinel. Abia acum i-am vazut si eu putza , pana acum nu rezistam, mi se facea rau. Nu e rupt nimic, decat ca e rosie tare pielicica acolo unde a fost dezlipita, culoare sangerie, exact pe santul de sub gland. Bine ca am terminat si cu aceasta faza atat de nesuferita, a decalotarii!
Si inca ceva, azi a fost prima zi cand in casa a mers doar in picioare, nu in 4 labe! Pana acum nu vroia mai mult de 2-3 pasi, acum vad ca face casa in lung si in lat, cautand usi sa le deschida si chestii de care sa traga....
- 31.05.2005
simona_filipas spune:
Neatza si de la noi
Profit si eu putin de faptul ca Dragos e la plimbare cu tac-su si uite asa ma dau si eu nitel pe net.
De tusea urata am scapat dar suntem plini de muci. Hai ca in nas il curat cu pompita dar in gat ce sa-i fac? Saracul abia isi bea laptele. Cand tusea eram ingrijorata dar acum il rog eu sa tuseasca si nu mai vrea.E un cosmar " operatiunea vidanjare".Cu greu il tinem fortat sa-i curat cat de cat nasul ca gatul nici vorba. Voi cum ati procedat sau ce ati dat la copii? Am sunat-o si pe pedi si ne-a dat Ambroxol. Il luam fortat si pe asta de vreo saptamana dar tot suntem cu mucii legati snur sub barbie.
Mi-e frica sa nu faca vreo complicatie la plamani sau sa dea in ceva urat. Asa ca sunt DISPERATA.
Atat de toanta sunt ca abia acum am vazut ca avem si un cont comun. Gabitza trimis PM.
Va las ca deja imi aud copilul de afara.
Pupici la toata lumea.
Simona si Dragos Octavian
fran spune:
Buna !
Mey deci Androix deschisese daycare si aveam aproape toate copchiii la ea. Si cand m-am dus sa o iau pe Iepu' acasa am intrebat-o ce a mai facut cu terasa si mi-a zis ca habar nu are ca n-au mai apucat sa treaca pe la apartament de o luna, stau la vila unde e daycare si ar vinde apartamentul da' n-au timp
. Iar Filip avea grija de astia mici pana veneau parintii sa-i ia acasa. Nu stiu de ce Filip avea cam 12 ani fata de astia ai nostri. N-am aflat, ca se facuse 2 si m-a trezit Iepu' sa-i dau lapte![]()
Apropo de lapte/apa noaptea...daca ii dau apa in loc de lapte n-am facut nici o scofala-se trezeste din juma' in juma' de ora si cere de baut-apa, lapte ce o fi...daca ii dau lapte doarme bine-merci(pana la 9,30-azi). De pranz nu cred ca mai doarme azi, ieri s-a trezit la 8,30 si la 4 abia a adormit...pana la 5,30, iar de seara la 23,30
. Deci cred ca-i e foame. Totusi aseara a halit 2 ardei(medii) umpluti cu carne de vita, miezul de la o chifla mare si 150ml de ciorba de peste cu multe legume si orez(mai mult legume-orez-peste decat zeama). Una peste alta mai mult decat mine...![]()
Mey eu is tuta rau. Unde-s frate dragonii astia? Sa ma duca si pe mine cineva de mana...
Deci daca puneti de intalneala de shopping ma inscriu prima
.
Oana am inteles ca sta la inceput in Berceni si apoi vine pe langa Obor. Daca organizati ceva venim si noi, da' dupa miercuri ca pana atunci sunt singura cu Iepu' toata ziua-si fara masina
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Andutzy
Simona-noua ne-a zis ca pentru gat ar trebui facuta gargara cu bicarbonat, da' cum ei nu stiu sa faca treaba asta sa o stergem prin guritza cu un tampon imbibat in solutie de bicarbonat( o lingurita la 50 ml apa) ca ajunge si in gat si ii schimba ph-ul. La noi a fost mai simplu ca Iepu' bea din linguritza bicarbonatul(1-2 linguritze) si ii si placea
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Androix spune:
quote:
Originally posted by fran
Buna !
Mey deci Androix deschisese daycare si aveam aproape toate copchiii la ea. Si cand m-am dus sa o iau pe Iepu' acasa am intrebat-o ce a mai facut cu terasa si mi-a zis ca habar nu are ca n-au mai apucat sa treaca pe la apartament de o luna, stau la vila unde e daycare si ar vinde apartamentul da' n-au timp. Iar Filip avea grija de astia mici pana veneau parintii sa-i ia acasa. Nu stiu de ce Filip avea cam 12 ani fata de astia ai nostri. N-am aflat, ca se facuse 2 si m-a trezit Iepu' sa-i dau lapte

Super tare!!!Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
mygirl spune:
Salutare fetelor! Noua nu ne-a mers bine net-ul cateva zile, pe multe site-uri (printre care si DC) nu puteam intra. Suntem in mari emotii si stress cu plecarea sotzului. Maine aterizam si noi la Bucuresti, stam ptr inceput in Brancoveanu vis-a-vis de Budimex, dar oricum am planuri de plimbare in tot orasul
. Ca doar nu vin sa stau acasa. Voi doar spuneti unde ne intalnim si noi suntem acolo. Numai ca nu stiu dc apuc sa citesc prea mult pe forum, dc se organizeaza ceva dati-mi va rog un PM ca sa aflu mai repede. O sa pun si nr meu de telefon in contul nostru de yahoo, ptr fetele interesate de o intalnire. Va pup si abia astept sa ne vedem.
Acum merg sa mai stau cu sotzul
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
patriciaRO spune:
Andutzy, bine ca a reusit sa faca pisu.. Era nasol daca nu facea deloc in cateva ore bune... Ca era naspa ca ii punea sonda daca nu urina deloc si era destul de dureros altfell.. Bine ca sunteti ok!
Tdi, ai mai, doamne ajuta sa fie bine sa nu-ti fi rupt nimic, decat o scranteala...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
andutzy spune:
Buna seara, sa nu-l maniem pe D-zeu, suntem chiar mai bine. Pampersul schimbat avea pishu in el, deci a mai facut fara sa planga, dar avea administrat un supozitor cu Novocalmin.
In rest, azi am fost pe la Metro si dupa aceea cu mami si tati in parcul unde iesim de obicei, prilej sa vada si ta-su cum fura el jucariile copiilor si se incapataneaza sa nu ma asculte si sa bage mana prin noroaie, frunze, etc...
- 31.05.2005
Cloreta spune:
Hello!
Fran, ala era un vis da?:)) Ca nu am vazut mesajul unde ai scris
Oana, esti aproape de mine in Bucuresti.
Noi mai avem un cuvant in vocabular: anu care inseamna luna si mi-o arata ib disperare, e a doua seara deja:))). Observ ca stie o gramada de cuvinte totusi, ne intalnim cu multi pui de varsta ei in parc si nu e nici unul care sa stie atate, mai ce ma laud
. Si recunoaste o gramada de animale din poze si le imita.
Teodora a primit o vaca de plus, ma rog din material textil neted de fapt, alba cu pete mov - ca Milka - sta in fund, are sapca si uger cu tzizti, e atat de haioasa ca imi vine sa ma joc eu cu ea.![]()
Pozele mele