Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 13
tangerine spune:
salutare
LA multi Ani Vladut! SA cresti mare, frumos si sanatos! Si spune-i la mami al tau sa ne mai onoreze si pe noi cu prezenta.
Lista de Duminica, Indoor:
-tangerine
-kristinutza?
-miflore
-Ioana?
-Irina?
Nu am nici o problema sa mergem de data asta la miflore :) ca sa licitez totusi, ap meu e deschis complet (cu exceptia dormitorului nostru) si mobilat minimal; asa ca loc de alergat e; eu am mai mult jucarii cu butoane si muzici ca asta o incanta pe fi-mea; carti colorate si chestii de asezat una peste alta;cum MAria statea pana acum mai mult in parc, nu avea nevoie de leagan si de-astea; da avand in vedere vremea rea, ma gandesc sa investesc intr-un topogan si un balansoar ca al Anei; putem sa caram la intalnirea de Duminica pianul de exemplu daca sunteti interesati
In legatura cu aranjamentele cu mancare/bautura, sunt perfect de acord ca fiecare sa aduca cate ceva; totusi, nu facem gratar nu? adica ceva usor de rontait ma gandeam ca oricum o sa ne tina copii in priza
Eu aveam ganduri mai perverse si momentan mai usor de realizat ca cresho-gradinita (de care si eu sunt interesata) : si anume cum a aparut si in Neveste disperate sistemul ala de rotatie: o familie-doua sta intr-o sambata/duminica cu cei 3-4-5 copii pe un interval orar :2-3-4 ore si tot asa prin rotatie, ca fiecare sa aiba niste ore libere pentru un film/plimbare/alte lucruri interesante; da pt asta bineinteles tb sa se cunoasca si copii si parintii si sa dezvolte un anumit grad de incredere; singura investitie serioasa pe care o vad in varianta asta e o masa cu scaunele pt pitici ca sa poate fi hraniti in mod optim :) si timpul si disponibilitatea parintilor, evident
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
cge spune:
Ramona, si eu sunt pro pentru un sistem din asta.
Si am mai practicat chestia asta cu prietenii lui Victor anul trecut.
Am incercat si cu finii nostri, dar nu prea a prins, ca ei locuiesc cu bunicii in casa si deci au backup ptr copil.
Noi suntem responsabili, cu experienta, avem si masuta si scaune si jucarii ptr diferite varste.
Iti prinde tare bine o pauza din asta de cateva ore.![]()
Kristinutza, tinem pumnii sa nu fac Radu oreion.
Si daca il face, vorba dr cand am sunat-o acum cativa ani sa ii zic ca Victor avea varicela : "Sa fie intr-un ceas bun".
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
country girl spune:
Vlad de Jadi!
'neata la mamici si la pitici!
semnez condica grabita, ca toata saptamana asta am tras matza de coada (si nu era birmanezul meu) si dau zor poate-poate recuperez si eu in ultimele doua zile lucratoare ale saptamanii![]()
Va doresc o zi frumoasa! Petrecere reusita lui Vladutz! Pupaciuni la toata lumea!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
cge spune:
"La Multi Ani!", Vladut.
Sa cresti mare, sanatos, cuminte, si sa ii spui lui mami sa intre sa te mai laude.
Pupici de la Anca si Victor.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Hildegard spune:
BUNA SA VA FIE INIMA,
N-am intrat din lipsa de vreme....N-am citit nimic din urma.
Vrem sa ne luam masina si nu stim de care. Cand? La anul in primavara. S-o vindem pe asta care o avem si ne luam ceva mai nou.
Steff e neastamparat, se ridica la usi si bate in sticla. Morrr cand il vad. Trebuie sa fim tot timpul cu ochii pe el ca altfel... Ne stinge tv de la butonul mare. Isi da tot timpul sosetele jos. Urla prin casa cat il tine gura, de bucurie nu de necaz. De 2/sapt. ii fac spana pentru ca-i place foarte mult. Il fac cu smantana. si pun si un galbenus de ou. Luna asta a pus deja 400 g......moama
Pana pe 7 mai e un piculet. Ii prieste Humana 3 si titi.![]()
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
kristinutza spune:
alexuta, vad ca iar apar mesajele decalate... 
ne extindem si la pitesti
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
pai, pe noi ne mai primit indoor, asa, suspecti de oreion? ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
marinela79 spune:
La multi ani Vladut!

Buna dimineata la amiaza.
Doarme Iaris si am intrat si eu.Am facut vaccinul ieri si toata noaptea a fost cu febra si maraieli.Ii iese si un dinte jos si m-a naucit de tot.Nu mananca si e si neastamparat.La dr am descoperit ca are inceput de rahitism,i-au luat-o coastele la plimbare si e vina mea, ca m-am speriats a-i dau vigantolul.Acum are de luat 5 picaturi pe zi, o luna apoi control.Fontanela e inchisa, perimetrul cranian este de 45,5,normal cica,asa ca nu trebuie sa mai imi fac griji,s-a dezvoltat bine.Doar ca nascandu-se mic,3 kg, acum are doa 9,75okg si 75cm.Pt un baiat e cam mic,dar sper sa recupereze, asistenta zice ca e bine,doar sa rezolvam pb rahitismului,ca incepe sa semene cu un copil din lumea a treia,cu ditai burtica.
Ma bucur ca va intalniti indoor, si noi aducem copii la noi,ca tare-i mai place lui Iaris.
Pt Biumil, frunxele sunt galbene, peisajul e tomnatic la Bistrita,dar de azi a inceput sa ploua si e cam urat.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
anirim spune:
LA MULTI ANI- VLAD CRISTIAN(JADI)[flo], SA FII SANATOS SI SA TE FACI MARE, IAR PARINTII SA SE BUCURE DE TINE .
Fetelor azi sunt umpic mai nostalgica : m-am uitat la pozele "copiilor nostri", si nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul; i-am vazut la o zi, la o saptamana, pozitii de somn... ce mai... am plans de bucurie si de fericire , avem copii mari, sa ne traiasca.
va pup
Anirim si Andutzu
Ioana75 spune:
La multi ani Vlad!
Sa cresti mare si sanatos!
Nicole, am vazut camera Ioanei, tare frumoasa; daca nu sint prea insistenta
, poti sa faci si o poza cu peretele cu perdeaua? Multumesc mult
. Eu de luni vreau sa o duc pe Miruna la cresa.
Zino
.
Eu ma bag in sistemul ala cu rotatia copiilor!!! Sa ma treceti pe lista, va rog!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)