Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani Vlad a lui jadi.
Pe mine ma doare capul, Petra face nani si eu am scris o intrebare la Printi intreaba, sa vad cam ce numar va purta Petra rpin primavara, dar se pare ca e imposibil de etimat.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
La multi ani, Vladut !
Mifloricea, vazut poze cu Ana, domnisoara, ce mai !
Intrebare: copiii vostri mai stau linistiti in carucior? Pe mine ma dispera Fabiano, se suceste, se-nvarteste, ar vrea sa stea in 4 labe. Si pe jos (cand suntem afara) tot in 4 labe ar vrea sa mearga, dar nu il pot lasa, ca aici e pericolul cu imbecilele de capuse care-s peste tot, iar vaccin se face numai dupa 3 ani.
pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare!
hai ca s-a facut saptamana de cand n-am mai dat nici un semn. La multzi ani bebeilor sarbatoriti in acest rastimp, sa fie sanatosi si voiosi.
Mifloriciko, am vazut ca pana la urma ai achizitionat scaun de masina. Eu am studiat acasa pliantul de la bebe confort si am descoperit un model mai longeviv (grupa 1/2/3), de la 1 la 10 ani. Am sa-l cercetez mai bine (Trianos safe side). daca totul e ok pe asta il vom cumpara.

Iau o pauza de spalat vase si revin.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor

Tare abrambureala in mesaje, ce se intampla aici? Apar raspunsurile inaintea intrebarilor...marfa asa, am evoluat nu gluma

La multi ani Vladut de Denis, sa cresi mare si s o pui pe mami sa ne arate poze multe!!!

Am salivat pe la torturi pe acilea, ALINAM f dragut tortul.Eu ma gandeam sa i pun o poza cu ea, cat costa o frumusete d aia de tort si de unde l ai procurat?

ROXI noi suntem bine acum, dupa un mic rosu in gat si zacere din cauza coltilor care nu mai ies. Despre mancare eu am in program sa i dau fagaras si ou prajit iar cum face 11 luni o sa incep sa i dau cate putin de la noi din oala.Cu laptele nu stiu ce sa fac, s a scarbit rau de el abia mai suge 100ml din bibe. Am incercat sa i dau zuzu, l a aruncat cat colo. Sper sa fie doar o perioada si sa si revina ca mi s a mai intamplat. Reteta de pate de ficat a lui KID ai incercat o?daca mesteca flacaul bine e numai bun de intins pe painica.

Lori&Luanna 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Nu stiu ce naiba are ca nu mi merge bold sau sa scriu colorat...nu ma mai joc

Lori&Luanna 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Buna fetelor,am reusit si eu sa pun poze in albumul de 1 an ca ramasesem numai cu promisiunea. Pentru cine are timp, le gasiti la semnatura - poze -1 an.Noi am facut marti vaccinul, de care imi era f frica- dar am scapat doar cu un 37,6 a doua zi si niste maraieli cu care eram oricum obisnuita de la dinti. Acum trebuie sa mai facem peste 1 luna alt vaccin, cred ca antirujeolicul- mai face cineva schema asta? adica peste 1 luna alt vaccin???Raportam si noi noile dimensiuni, ca tot am ajuns acolo, ne-am si masurat - Teodora are 10.8 kg si 77 cm la 1 an si 2 sapt- dr a zis ca e lunguta, dar eu stau si ma gandesc ca nu prea are cu cine sa semene asa inalta..- din toate famelioanele noastre doar tatal meu e inalt, restul suntem cam piticei, inclusiv ta-su Mai sunt bebei inalti cu parinti mici??, nu de alta, dar macar sa nu intre sotul la pareri..sa-i zic ca mai sunt si alte cazuri.Sper sa intre cum trebuie mesajul meu, ca vad ca e o brambureala de nedescris, eu l-am scris pe pagina 9, dar vad eu pe unde va fi aruncat...Poate ma dumiresc pana mai tarziu sa pun si eu un link cu Teo sufland in lumanare ( adica ma-sa)Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

oare cum se sufla?nu stiu ce iese Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

nu iese nimic, eu si tehica Raman la varianta clasica :http://pg.photos.yahoo.com/ph/narcy76/detail?.dir=ca4are2&.dnm=ed9fre2.jpg&.src=phTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ca sa nu fiti curioase cu jucaria minune, va anunt ca m-am razgandit!
acum caut altceva.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

norina: scrii asa -
[url= "linkul tau" ]oare cum se sufla?[/url]

dar fara nicio pauza!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput