Nazdravani de aug-sept 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Sa vedeti ce frumos a fost azi la gradinita. Daca zic eu, capra batrina, ca a fost frumos, chiar sa stiti ca astia mici s-au distrat. Prima ora au desenat etc, a doua ora a fost petrecerea. Au avut jocuri: aruncat cu undita dupa un panou (unde era una din educatoare:)) si "prins" cadouri in cirligul unditei, cautat bombonele in carul cu fin:) (hirtii taiate fisii), decorat prajiturele cu crema si bombonele mici, prins gogosi atirnate de ata cu gura, au mers la birouri cu trick-or-treat, au capatat bomboane ca reward la jocuri etc. Le-au picat si fetele...a fost f. frumos, dar ce a fost nasol a fost ca mi s-au terminat bateriile la aparat si nu am putut face multe poze. 90% le-am facut cu aparatul altei mamici, asa ca astept acum sa isi faca mila d emine sa mi le trimita prin email sau sa mi le copie. Sa va mai zic ce admirata a fost rochia Emmei care, dupa parerea mea de mama cu figuri in cap:), a fost cea mai frumoasa. Cind am intrat pe usa numai "Wowwww, Emma, ce rochie frumoasa ai!", iar plodul meu era mindru de nu isi incapea in piele. Culmea e ca a fost modesta (ca si ma-sa de altfel), a multumit si s-a rusinat un pic, dar tot dreapta si tantosa era. Pot sa spun ca a intrat in pielea personajului f. bine:).

Miine mergem la cealalta gradinita. Sa vedem cum o fi acolo. Marti mergem la playgroup unde sint copilasi mai mici, de o virsta cu Diana sau un pic mai marisori. O iau si pe Emma cu noi, ca ar fi trebuit sa mergem la o fabrica de bomboane (field trip), dar nu mi s-a parut normal sa o privez pe Diana de petrecerea "ei", plus ca drumul pina acolo si inapoi e de vreo 2 ore. Simbata seara o sa mergem si la petrecerea comunitatii romane, iar marti seara mergem in cartier pe la usile oamenilor dupa "cersit" bombonele. Chiar imi place ideea de Halloween, inafara de faptul ca sint pomeniti mortii, vrajitoarele, scheletele etc. Dar copiii nu prea stiu de asta, pe ei mai mult ii incinta sa se costumeze. E o adevarata febra si e tare frumos sa ii vezi costumati si bucurosi. Plus ca ccc capata bombonele gratis.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iuliana, POZE ! POZE ! POZE !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

iaca si noi.

pai..ce sa va zic???In primul rand ma suparati rau cu mucii, burtile si puroaiele voastre!!!pai asa va laudati voi?Of, of...saracutii pitici!Noi va pupam mult si speram sa treaca cat mai repede posibil.

Despre noi..numai de bine deocamdata.Radu s-a acomodat la gradi si se descurca, ba chiar s-a relaxat si a inceput sa faca si prostii.Rupe cartile si le imprastie prin toata clasa,face firimituri mici din paine si le arunca....oricum se pare ca e destul de docil.L-am inscris la cursuri de dans si arte plastice in cadrul gradinitei si sunt multumita de ce invata acolo.
Acum am in schimb alta problema pe care mi-am facut-o cu mana mea.
Am zis sa fac o smecherie si sa invat copilul engleza, si alte lucruri inteligente si l-am dus la calculator.In 2 zile stia sa umble mai bine decat parintii mei si sa aiba o dexteritate in manuirea mausului..ceva de speriat.Apoi i-am pus niste jocuri educative care s-au dovedit a fi fatale.le adora!Si a devenit dependent.Cum deschide ochii vrea la calculator, da parcul pe cateva jocuri , vrea sa manance la calculator....
A invatat sa si le puna singur.Sunt salvate in favorites si stie sa faca clik pe ele.Si sunt 400 de jocuri!!!Acum ii spun ca nu merg si am ajuns sa inchid conexiunea la internet ca sa scap!

Raluca face bine.A implinit ieri 4 luni, e la fel de cuminte si rade tot timpul.Inca suge de la mine si cred ca ar trebui sa ma apuc de diversificare dar am cam uitat cum se face.Trebuie iar sa ma apuc de citit.

ma duc sa mai pun si eu niste poze si sa le vad pe ale voastre.
Pupici!!!

Irinuca,Raducu si Raluca
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

danat Noi seara incercam sa mancam lactate, adica branza cu smantana, paste cu branza, ca o budica facute, la cuptor, ciulama de smantana cu carne de pui, dar o mai scaldam si pe carnuri asta in caz de pofte, daca ne anunta din timp ca ea vrea "carnita cu fum alb" (asta e de fapt carne la gratar) sau daca la camin nu au avut in program ciorba...atunci e neaparat seara o masa cu ciorba cu smantana!!! La noi branza proaspata si smantana nu trebuie sa lipseasca din casa.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Intram si noi o fuguta, caci timp nu e deloc de scris, dar va citim zilnic.
Avem in sfarsit vesti bune, toti piticii sunt bine, dupa mari emotii, nervi (fiecare tipa ca vrea in brate) si altele, care mai de care.

Va dorim din suflet multa sanatate piticuti bolnavi, sa va faceti bine, ca tare ne e greu cand ii vedem asa!

Iuli, asa da activitati si serbare la gradinita! Ce mai, originale, asa mai da sa vrea copilul sa vina la gradinita. Astept si eu poze.
De luni incepem si noi iar gradinita, desi numai proteste avem. A inceput sa mai povesteasca cate ceva de pe la gradi si nu prea-mi place ce aud. Gen, daca mai plangi te duc la doctor sa-ti faca injectie si altele de genul asta. Eu nu am nimic cu nimeni dar eu n-as angaja educatoare care spune asa ceva. Plus alta faza vazuta intr-o dimineata de tati. Intarziase cu Alexandra si toti copiii erau la masa, mai putin un baietel care plangea si statea singur la alta masa. Nu mi s-a parut normal sa-l izoleze, si-asa era speriat de gradinita. Ma rog, incerc sa trec astea cu vederea si sa sper ca se va acomoda si copilul meu si va fi bine.

Baietii sunt si ei bine, le-am luat motul sambata trecuta si au ales de pe tavita asa: Gabita -ceas, seringa si pix si Mihaita-bani, floare si CD. Chiar ii ziceam lu' tac-su: uite copil materialist ce avem, lautar se face!
Au inceput si ei sa merga de vreo saptamana si parca-s doua rate. Sor'sa zice ca merg in 2 labe.

Saptamana asta am fost singura cu toti 3, e cumplit....s-au facut niste nebuni, imi mananca sufletul. Capra mare da tonul la prostii si astia imita tot. Mai devreme ea sarea dintr-un patut in altul si-i vad si pe ei ca inercau sa se cocoate si sa se dea peste cap ca ea. Mi-au devastat calculatorul, au scos capacul de la CD-rom, plus celelalte capace de plastic de sus, de se vedeau firele din interior si bagau mana sa le traga. Numai tampenii fac!

Dar e si frumos, cand ii vad pe toti 3 cum se iubesc si se cauta, tipa de bucurie cand se vad, atunci imi zic ca merita!

Hai ca va las ca Alex imi zice: "Fori, plang copiii, du-te la ei!"
Va pup, numai bine si sanatate! Vreau sa vad azi si pozele, ca n-am apucat

Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Sanatate tuturor si nervi de otel fetelor!
Mai avem tratament pana duminica si deja zic eu ca sunt mai bine. Dar daca mai trece putin si o iau de la capat? Cum naiba sa fac sa le imunizez? Fetelor din Bucuresti, ati auzit de Policlinica Apimondia, Dr. Tiberiu Turculet? Mi-a zis cineva de la servici cum ca a rezolvat problemele cu copilul cu tratamente de la doctorul acesta...
Ma dispera ca doctorii de aici sunt niste incuiati. Dupa ce imi fac a doua oara streptococ in gat, le zic eu sa faca exudat inainte de a incepe antibioticul si asteptam antibiograma, dar ce au facut-o? Bineinteles ca nu. Acum sa vad dupa ce termina tratamentul sa le fac din nou si daca iese iar sa fac atunci. Deci ele au fost umflate cu antibiotice de 2 luni si nici nu stiu daca ce li s-a dat le foloseste sau nu. Niste macelari, ca altfel nu stiu cum sa le zic.
Sa va zic programul din dimineata asta? Sculat fetele, urlat, dus de 4 ori de sus jos cu ele (bucatarie-dormitor), mancat, spalat, imbracat tot poporul, mers la spital, intepat Craita de 3 ori pentru a-i schimba branula la mana ca erau branulele proaste, urlete, in acelasi timp vorbit cu firma distribuitoare materiale contructii care ajunsese cu materialele langa casa, luat mama mea de acasa, dus totata gasca acasa, schimb facturi cu firma, discutii cu muncitorii, lasat bona pe post de maistru de santier si bunica pe post de bona, mers sa iau analizele mamei mele, mers la servici, baut IN SFARSIT cafea, fumat tigara (urat, dar bunut, ce sa-i fac).
Acum relativ liniste, pana plec dupa cumparaturi si multe altele. In timp ce sotul meu, cu care prietenesc de 20 ani, pleaca frumos la Poiana Brasov. Ca are treaba. Eu nu.
Dar sa trecem la lucruri mai frumoase. Nici nu vreau sa mai intru in discutia cu batutul intre ele, ca deja ma doare capul. Deci au o gramada de filme: Alba ca Zapada, Cenusareasa, Frumoasa din padurea adormita, Aladin,Frumoasa si bestia, 101 dalmatieni, Pisicile aristocrate, Lady and the tramp, Unul cu niste soricei care salveaza o fetita, apoi partea a doua cand salveaza un baietel, dar nu mai stiu cum se cheama, Tom si Jerry, Chip si Dale, Donald, Mica Sirena, si multe altele pe care nu mi le mai aduc aminte acum si altele care nu sunt deocamdata pentru varsta lor. Sotul meu le tot ia de pe net. Dar de 3 zile le-a scos Veronica si sunt efectiv fascinate. Tare as vrea si eu partea a doua si cred ca si Dumbrava minunata le-ar place. E bine pentru ca inteleg ce se spune, canta, ce mai, pentru ele sunt super!
Hai sa traiti si sa fiti tari, bafta fetelor!

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am pus poze de la ambele gradinite (cea de ieri si cea de azi). Pozele de la cea de azi incep cu Diana si Willow. Pe cele de ieri o sa le completez dupa ce capat pozele.

http://family.webshots.com/album/555149154wKNHdT

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Iuliana, superbe fete ai ! Emma a fost intr-adevar tare reusita, iar Diana o scumpete. Cea mai tare poza mi s-a parut ultima, cu Alba-ca-zapada cu suzeta adormita in asteptarea printului !

Craita, sanatate multa floricelelor tale si tie muuuulta putere .

Asemenea si pentru Flori . Mamaaa, ce m-a distrat Alex cum te trimitea ea la gemenei .
Si mie Oana imi spune: "Mami, plange aia mica. Du-te la ea!"
Mai, zici tu ca Mihaita se face lautar , dar Gabitza se face doctor, asa-i ?

Irinuca, felicitari pentru istetul tau. Bravo lui ca se descurca cu calculatorul. Maine-poimaine nu vom mai avea loc de ei la tastatura, ia sa vezi.
Si tu esti o norocoasa cu Raluca, draga de ea .

Noi raportam cam asa:
- Oana abia a scapat de diaree, dar a luat iar muci de la tata-su
- Roxana alearga numai dupa sora-sa si vad ca-n dimineata asta tuseste si ea

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si noi pe=aici, andrei iar cu tuse... OF, asa m-am saturat... mie iar mi s-a umflat gatul, cred c-o iau de la capat ca ma dor oasele de mor...

dana, si la noi alearga iris dupa andrei. dar cel mai mare circ il face cand andrei se joaca cu alex. si cum pe ea n-o baga nici unul in seama, se baga singura in mijlocul gramezii de masini. si... nu vreti sa stiti ce iese. is taaare curioasa ce urmeaza, ca alex are de alaltaieri un fratior... si peste vreo 6 luni, cand va creste gramada, sa te tii!

irinuca, io-s convinsa ca n=ai avut ce face. si cristi vrea sa-l invete pe andrei sa se joace. dar nu sunt de acord. adica bantuie pe net, se joaca pe YM, mai intra in cateva flashuri pe siturile pt copii, dar altceva... sper sa nu prinda gustul!
iar dexteritate... pai tata nu vfa ajunge nici in 10 ani la viteza pe care o are andrei!
ps. de-aia nu te prind pe la pc. ca sta raducu!

mireaf pai vezi ma ce bine m-am orientat eu cand l-am ales pe gabitza in locu' lu mihaita . uite ca mereu am vrut sa-mi marit fata cu un doctor..., tare bine sa ai unul in familie!!!
ce faci cu operatie lui mihaita? ziceai ca astepti un an...

danat, tu te diversifici cu iaurt, in timp ce noi seara doar iaurt mancam... daca are chef, pune in el si 2-3 biscuiti, sau in zilele alea bune sa mai manance un copanel fript... dar in rest, nu pune gura pe altceva. aseara am avut eu o poftq nebuna de mamaliga+branza+smantana, andrei normal ca n-a vrut nici sa guste... dar a mancat sor-sa si pt el, tipa la noi si ma tragea de mana sa-i mai bag in gura.

si acum, . ce este IDR?? am gasit cum ca ar fi test de TBC... dar nimic mai mult. imi puteti spune ce fel de analiza e si cum se face?

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cristinamh eu tin minte ca parca la scoala ne facea IDR-ul, adica e o chestie care se face pe un bratz, si baga un ser apoi citeste reactia, daca se inroseste sau cat de mult se inroseste parca...dupa cateva zile...asta imi amintesc. Ia uite un link sa citesti ce am gasit pe net: http://www.romedic.ro/boli/pulmonar/tbc05.htm

Faza ieri:
Radu a invatat recent unele marci de masini. De la mama, de la bona, din reclame. Ieri maica-mea il intreaba:
- Raducu, ce masina e aia cu leul ridicat in picioare si cu coada in sus?
Radu statea, gandea profund....
Maica-mea sa-l ajute:
- Pe..... ?
La care Radu: Penteleu!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput