Nazdravani de aug-sept 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

merci dana, imi amintesc ceva.. speram sa nu fie cu intepatura... dar asta e...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

cristina, IDR e anliza aceea de care zice danat. Se numeste Intra dermo reactie. Se face pentru TBC. Cine are nevoie, Andrei? Sau tu?

Voi dati copiilor vigantol si daca da, cate picatrui pe zi?

La noi nimic nou, doar eu care am stat tintuita in pat de joi, am facut o anexita urata din cauza steriletului, cu hemoragie nasoala de tot. Din fericire, am facut 2 zile tratament si pana vineri seara cand m-a chemat dr. la control spunandu-mi ca daca nu se opreste hemoragia va trebui sa ma chiureteze, iar de vineri dimineata n-am mai sangerat si am scapat de crunta interventie.
Silvia a avut la camin carnavalul de Halloween, parintii n-au participat anul acesta asa ca nu avem poze. Ei s-au distrat foarte bine, au primit cadouri iar Silvia ne-a povestit ca a fost bine.

Avem si poze noi

O saptamana buna va doresc si sanatate copilasilor bolnaviori!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

silvia, nu i-am mai dat vigantol de la un an si ceva...

intrebam de IDR pt andrei, ca e pe fisa medicala de la gradi. se pare ca ni se aproba dosarul, sa ne tineti pumnii! speram sa fie fara intepatura, ca pe 20 nov avem si rapelul la havrix. si nu prea stiu cum sa-i explic copilului cu "floricele" facute cu acul. si asa sper sa colaboreze la exudat...

mai, am inteles ca parintii n-au fost invitati la serbare, dar nici educatoarele n-au facut poze?

trebuie sa ma laud, am avut "premiera" in seara asta. a fost andrei de acord sa-i spun o poveste, si cere "papada si pipicii". si a stat si cumintel pana am maritat-o!

in schimb ne-am hotarat sa renuntam la patut, suntem in cautare de canapea, nu stiu inca daca o mut si pe iris cu el (zgatia mica doarme frumos, unde o pui, andrei se suceste in toate directiile), dar nu cred ca mai dureaza mult. mandra doarme cu noi, mai bine zis lipita de mine, cu sanul pe post de suzeta. si... nu mai vreau... dar altfel plange, si sunt prea obosita sa protestez. asa ca, cine isi aminteste sa fi avut problema asta, si cum a scapat de ea, astept un sfat... mentionez ca nu vrea biberon cu ceai, apa sau alte lichide.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mihaela_s da, eu ii dau incepand din septembrie pina in aprilie inlusiv cate o pastiluta de Vigantoletten de 500 mg pe zi. La sfatul pediatrei, bineinteles. Chestie de crestere armonioasa, prevenire a rahitismului etc. Nu strica...cu toate ca suntem "bine crescuti" . Ieri l-am masurat si are 104 cm

Pupe la piticei!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Danat, m-ai facut sa rad cu faza cu Penteleul Iuliana, pe acolo nu va recomanda diverse chestii pentru imunitate? Eu le-as da orice, numai sa nu se mai imbolnaveasca. Ceea ce e stupid, recunosc, n-au cum sa nu se imbolnaveasca deloc...
Am inceput sa le dau Imunoroyal Junior... Om vedea...
Pupicei la mitititei si maricei.

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Buna fetelor si nazdravanilor,

Cam greu pe aici in ultima vreme dar asta nu inseamna ca v-am uitat.Mai tragem cate o ocheada din cand in cand dar mai greu cu scrisul.

Multumesc fetelor pentru urari.

Despre noi: mai avem un baietel - s-a nascut pe 16.10.2006, a avut 3270g si il cheama Andrei Daniel.Este mult mai mic decat a fost Alex dar ne bucuram ca e sanatos.Am nascut relativ usor, insa nu fara epidurala.
Alex a venit la mine la spital "am venit la tine si ti-am adus floricele"si mereu ma intreba"mamii, nu mai ai pe bebe in burtica?" si se tot uita la burta mea.Ii tot explicam ca bebe e in patut si nu mai e la mine in burtica dar mai statea ce statea si iar ma intreba "mamii, nu mai ai pe bebe in burtica?"
Cand eram insarcinata ii tot explicam ca e mic bebele, ca nu poate sa mearga, la care el ma intreba "nu are ciorapei?"Lua si ma dadea cu "malifie"( alifie) pe burta la bebe.
A fost incantat primele 2 zile dar intr-o zi imi spune sa duc bebele inapoi.L-am intrebat "unde?", el "la magazin".A doua zi s-a trezit si buni ne-a zis ca imediat a intrebat de bebe, a venit in fuga la noi in camera sa vada daca mai e bebe.
Il iubeste, vrea sa il ia in brate, spune ca e frumusel dar are si momente de gelozie.
Azi a venit de la gradi, a spus ca vrea sa se uite la TV.L-am lasat in camera unde e si Andrei si m-am dus pana la baie.Intre timp el iesise din camera si eu am auzit vag ca cel mic plange.Am intrat in camera, nefiind sigura ca plange si il gasesc cu fata in jos plangand.Alex il trasese spre el si l-a rasucit cu fata in jos.....trebuie sa stau cu ochii ca pe butelie.

Eu sunt un pic cam obosita.M-am simtit fresh imediat dupa ce am nascut - am nascut la 14.16 (luni) si la 13.30(tot luni) am fost acasa.Dar acum m-a cam ajuns oboseala.
Andrei doarme destul de bine noaptea, de doua zile - adoarme in jur de 23.30-24.00 si s-a trezit la 5.30-6.00.
E destul de greu cu doi.
Felicitari Flori, esti o eroina.
Iuliana, Cristina, Dana....citeam ce ati scris si ma ingrozesc la gandul ca ii voi vedea ciondanindu-se.Cred ca nu este scapare!!!!.Alex vrea sa ii dea jucarii, ii tot explic ca e mic si nu se poate juca, dar cred ca atunci cand va trebui cu adevarat sa ii dea, atunci.............va fi jale.
Nu am pus poze dar o sa o facem cat de curand.
Va pupicesc pe toate si pe toti nazdravanii si insanatosire grabnica la cei cu nasucul plangacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Trebuie sa rectific, am nascut la 4.16 (luni dimineata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Am avut ceva timp si m-am mai uitat si eu la poze. Aveti niste copii super frumosi. Si de ce mi se par ca sunt mai mari decat fetele mele?
Iar Alba ca Zapada cea mica este nemaipomenita! Imi vine sa o mananc.

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

cristina, vom avea si poze de la carnaval, au facut educatoarele...eu ma refeream ca nu am pozele mele, pe care as fi vrut eu sa le fac, normal, cele mai multe Silviei.

danat, mersi!

Nu mai da nimeni vigantol la copii????

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, eu nu i-am mai dat Oanei Vigantol de la 2 ani.
Acum m-ai bagat intr-o dilema. Sa-i dau si eu??? Sa nu-i dau???
Abia astept pozele de la petrecerea Silviei.
Iar tie: numai bine ! Bine ca ai scapat de chestia aia oribila .

Craita, si eu ii dau Oanei tot Imunoroyal Baby. Sa vedem ce efect va avea. Se pare ca oricum trebuie dat mai mult timp pana sa observam efectele.

Giani, sa va traiasca si Andrei .
Cred ca Alex a reactionat cat se poate de firesc. E bine ca pe mai tarziu va avea un partener de joaca. Acum nu intelege el mare lucru, doar ca e posibil sa fie o noua jucarie pentru el.

Oana o intreba deunazi pe sora-sa: POTI SA DANSEZI ASA ? si dadea din fundulet . Iar asta mica o privea cu gura pana la urechi din premergator.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput