Nazdravani de aug-sept 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nici noi n-am mai dat Vigantol...si cred ca daca era nevoie ne spunea doctora, ca in general ne avertizeaza asupra tuturor problemelor de genul asta. Acum, ca am citit la voi, cred ca ma pun pe dat telefon macar, sa stau eu cu sufletul impacat.

Noi suntem saptamana asta in vacanta. Deja ne obisnuisem cu sculatul dimineata, ne obisnuisem si cu vesnicii muci acumulati la gradi dar trebuie sa stam acasa. Si pentru ca in Galati nu are importanta cum e vremea ci important e ce data este, noi inca nu avem caldura in apartament, cu toate ca azi dimineata era 1 grad afara asa ca fii-mea din nou sta la bunica-sa ca la ea e cald si bine. Cand sa spunem si noi hop, iar ne intoarcem sa ne facem elan

craita Cum se mai simt fetele?? Si ce ziceai de pici? ca-s mai mari decat fetele tale?? pai ti-aduc mostra de slabatura, pe Andra care inca n-are 14 kile. Ma consolez si eu ca asa ar trebui sa fie plus ca vine iarna, o tona de haine ii torn pe ea si cand o apuca "vreau in brate" nu atarna chiar asa de greu ca altii...asa ca avantaj io

Giani cat ma bucur sa citesc cateva randuri scrise de tine...dar astept sa citesc povestea nasterii

La noi nu se sarbatoreste Halloween-ul si sincera sa fiu am un sentiment de bine. Nu stiu de ce ma simt anti-aceasta-sarbatoare, cu toate ca e un prilej bun de distractie, dar parca prea multe importam si uitam de ceea ce avem noi. Pacat ca nu se stie mai nimic de vechile traditii.
Ne-am pus pe "elaborat" scrisoarea pentru mos Craciun. Andra vrea cica, un "calculator de jucarie", dar nu ca ala a lu' mami, ci unul mic cu care sa se poata juca! (eu inca nu i-am dat acces liber la tehnica de calcul si as vrea pe cat posibil sa aman momentul) Ei, si elaboram de fapt o scrisoare in care sa-l chemam pe mos sa vina la noi mai intai ca sa-i arate de unde sa-i cumpere. I-am spus ca merg eu sa vad si-i scriem mosului pe urma adresa magazinului, dar nu s-a aratat incantata de idee, asa ca tine magazinul secret

Deja simt ca se apropie sarbatorile. Am asa un sentiment...zilele trecute aveam impresia ca nici nu mai exista luna noiembrie ci ca de maine trecem direct in decembrie

Dar...mai este pana atunci.
Hai sa avem o zi buna!!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ziua buna, ca noi ne-am sculat de dimineata.
am plecat de-acasa la 6,30, sa fim siguri ca nu stam blocati in trafic. am ajuns la policlinica, mi-am facut si eu exudat, ca sa vada copilu ca mami nu plange...
nici nu stiti cat a putut andrei sa planga pt amarata aia de intepatura. s-a prins el ce cautam noi pe culoarul ala de la tratamente... ca la cabinetul doctorului n=a avut nici un stres. l-a si consultat, a zis ca nu se aude nimic, nu e rosu in gat, dar ca tuseste din cauza nasului, ca mucii se mai duc pe gat, se ineaca si tuseste.
acum vineri ne ducem iar. la citit "floricica" de pe mana.

stiti care a fost partea haioasa? ca intai urla. apoi se uita cum se face ca piscatura de tantar... si apoi tace, ca na, era ceva curios... da' de urlat a urlat bine, ca ne-a auzit si tati care era in cladire la et 1, si noi la parter...

fetele, Imunoroyal junior e ala cu un gust oribil? vecina mea i-a dat lui alex, si e f multumita. dar andrei n-a vrut sa puna gura, ca l-am testat inainte sa dau banii pe el. nici catina n-o vrea, i-o amestec cu suc de portocale...

aseara am trecut la regim nou cu iris. am lasat-o sa planga. dupa 10 minute a adormit. dar nu plangea de foame, ca asta stiu cum e. urla ea cat putea de tare, apoi tacea, sa asculte daca se misca vreunul din noi s-o ia din patut. iar urlet, iar liniste, si tot asa 10 min. si-a adormit frumusel la loc. deci, daca ma mai tin nervii, se poate! sper sa se prinda si ea ca-si consuma energia degeaba!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina si mie mi se pare gustul rau la Imunoroyal Baby. De fapt... si Oanei i se pare la fel, dar am o fata inteleapta si accepta sa-l ia dar trebuie sa pregatim dinainte cana cu ceai ca sa bea dupa sirop.

Liliac, noi avem o tastatura stricata pe care i-am dat-o Oanei. Ala e "calculatorul" ei. Si cand o apuca cheful de butonat are pe ce sa se descarce.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am pus poze de azi de la playgroup si de la mers trick-or-treating. Sper a pe cele de la party-ul de la prima gradinita sa le capat joi.

http://family.webshots.com/album/555149154wKNHdT?start=24 (pag 4,5 si 6).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Iuliana, frumos ! Ce dulci sunt.
Ati adus ceva provizii, nu ? Sau deja s-au terminat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Salut, fetele! Nu am mai scris de mult timp, dar v-am citit cat de des am putut. Suntem bine, inca nu mergem la gradinita, in schimb, mergem la balet si ne place tare mult! Ma gandesc sa o inscriu si in vreun grup de pititci ce canta... Asta nu pentru a ajunge "vedeta", ci pentru socializare, ca vad ca asteapta cu mare nerabdare sa baleteze!
Cat despre vigantol, si eu ii dat din septembrie, la sfatul pediatrului, bineinteles. Mi-a zis ca este in crestere si cum soare nu prea mai e... E bine sa ia! Nu e chestie de cate kile are, daca are nevoie sau nu, am inteles. De altfel, Teodora e bine facuta, are un metru si cinci centimetri si 18 kilograme! Noi luam Vigantoletten 500, una pe zi. Vitamine ne-a recomandat preventiv, cate o fiola de-aia dizolvata in apa, de Osciloccocinum, o data pe saptamana. Si anul trecut am luat si a tinut figura. Sper sa fie tot asa si anul asta!
Suntem fani DVD-uri, avem o gramada, si culmea imi zice tot mai des ca vrea sa mearga la gradi, ca "sotul" ei, Alex care are 4 ani si deja si-a inceput activitatea! Dar unde sa o mai inscriu acum? Sa astepte pana la anul, ca deja incep sa ma zbat pentru asta.
Va pup si numai bine!
Georgiana si Elena-Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Elena Teodora, du-te la gradi si vezi daca poti s-o duci. ca se mai retrag copii, mai ales cu toate bolile astea, s-ar putea sa aiba locuri! ca si noi asteptam pe lista de-o luna, si abia sapt trecuta ne-au dat fisa medicala ca "in curand" ne suna.
si... cred ca am trecut una pe langa alta de dim... ai plecat la munca cu metroul, de la grigorescu? pe la 9 si ceva??
ca eu ieseam din metrou...

si sa ma laud, is...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

dana_ene Avem si noi tastaturi, care stateau langa tastatura mea si vreo cativa mausi, dar s-a prins ploada ca alea nu fac nimic...
Oricum, un calculator de-ala educational este o idee buna de cadou de craciun, pentru mine ca mama. Ca oricum eram in pana de idei. Sunt constienta ca si asta va zace pe undeva aruncat dar...ce mai conteaza.
Am si eu o intrebare: pastreaza jucariile copilasii vostri?? Ca la noi e dezastru!! Alea de plus au mai rezistat dar altele, jale mare. Toate le-a dezmembrat, toate au cateceva care "scartaie".

Cris Iti dorim mult succes! Atat cu Iris cat si pe sosele . Noi si-acum dormim cu fata-n pat . De fapt mint, nu in pat ci in cap!!! Ca iese de la locul ei si mi se cocoata in crestet. Am mai avut o tentativa de mutat la camera ei...Andra e fan o singura pijama si cu aia tre sa doarma oriunde ar fi. Era murdara asa ca a avut de ales intre a-si schimba pijamaua si a dormi la camera ei. Asa ca s-a imbracat cum a vrut ea si spasita...s-a dus dincolo. O auzeam cum suspina dar...a fost alegerea ei. A doua seara, si-a dus singura pijamalele la cosul de rufe, m-a intrebat ce pijamale ii dau, le-a acceptat pe cele pe care nu le-ar fi imbracat sub nicio forma (normal ca i le prezentasem pe astea, in speranta ca voi reusi sa o conving sa ramana sa doarma in camera ei) si...s-a si aruncat in pat la noi, cu patura pana la gat!!

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Liliana, figura mare Andra voastra .
Sa reziste jucariile ??????? NUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!
La noi papusile nu au nici un rost daca au maini si picioare. Astea-s primele pe care le scoate, apoi hainutele iarasi trebuie date jos, eventual despletite si ciufulite.
Masinile si altele asemenea raman fara roti, fara sine, fara... ce se poate dezmembra.
Si tot asa...

Cele mai iubite jucarii sunt tablita magnetica pe care deseneaza (si deseneaza de n ori pe zi), calutul-balansoar primit de la Mos Craciun anul trecut (si l-a dorit si chiar il iubeste si-l foloseste ) si... cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Da, mai, Cris, asta e ora mea de plecare, de obicei, desi programul incepe la ora 9,00 fix! Dar asta e, ca dimineata ii fac papa piticii, ii dau sa pape si catelului (de scos afara, am scapat, il duce barbatu-meu!), apoi ma dusuiesc, ma imbrac si plec. dar niciodata nu reusesc s-o fac inainte de 9... Bine ca am un sef intelegator care nu-mi cere socoteala!
Sigur am trecut una pe langa cealalta, daca zici ca m-ai vazut la metrou la ora aia, la Grigorescu, ca de-acolo incep eu drumul...
In legatura cu gradi, am fost la gradi de langa noi si nici macar nu a vrut sa ne treaca pe lista de asteptare, mi-a zis ca la anul! Mai sunt doua langa strand, la care nu am incercat si poate ca o sa trec pe acolo. Tu unde-l inscrii pe Andrei? La 191, ca e pe langa tine, din cate stiu eu?...
Si la noi papusile stau dezbracate, ca daca au haine pe ele nu prezinta niciun interes. Dar nu prea le strica, doar le face baie in fiecare seara, le sterge cu prosopul, le aliniaza si le da sa pape. Jucariile ei preferate sunt... un Bambi de sticla ("furat de la tata de acasa!) si animalutele ale de plastic, mici si urate. (mie nu-mi plac deloc!). De fapt, chiar le urasc, fiindca fiica-mea le lasa insirate prin toata casa, pe jos, si cand calc pe ele, imi dau lacrimile de durere! Uneori, ma gandesc chiar ca o face intentionat, ca sa ma vada vaicarindu-ma si ea sa se amuze...
Cris, felicitari pentru carnet. De-acum te lupti si tu cu sotul tau pentru masina, nu? Si eu fac la fel cu barbatu-meu! De-aia o sa-mi cumpar propria masina, numai ca in ca nu m-am hotarat ce sa- mi iau.
Va pup si mai vorbim!
Georgiana

Mergi la inceput