Nazdravani de aug-sept 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
craita spune:
Draga Flori, eu zic ca oricum te descurci mult mai bine decat mine. Zau, ca nu vreau doar sa te fac sa te simti mai bine, dar tu ai trei, eu nu stiu daca m-as fi descurcat... Ce ma duce mintea este ca s-ar putea ca pana cresc baietii tai cat au acum fetele mele s-ar putea sa te intelegi mai bine cu cea mare si sa-ti fie de ajutor si chiar exemplu pentru cei mici... Eu acum ca au mai crescut, zic ca totusi e mai usor decat pana la un an si jumatate cand plangeau incontinuu ori una ori alta ori amandoua. Binenteles nu e usor si asta cred ca din cauza ca suntem obosite si nu ne mai tin nervii. Eu una sunt tare de tot in urma cu somnul. Sincer, daca as reusi sa rezolv problema cu dormitul noaptea, as fi alt om si as reusi mai mult sa-mi tin nervii. Dar cum ele dorm cu mine si nu e noapte linistita - cand una da din picioare, cand cealalta plange, vorbit prin somn, bolile, etc - nici macar nu mai tin minte de cand nu am dormit si eu ca lumea. Cred ca dinainte de sarcina, ca si aia la mine a fost un chin. Dar nici nu vreau sa exagerez. Adevarat este si ca imi place sa le simt langa mine, sa le mai mangii prin somn, sa ma uit la ele si sa le vad linistite, in somn - atunci uit de toate si-mi dau seama cat sunt de norocoasa si ma apuca tot felul de spaime in legatura cu ele si cu felul in care o sa reusesc sa le apar de toate mizeriile din viata...
, mama Craitei si Crinei
Sasha.p spune:
Cristina - multumesc pt email.
Anka - super pozici. Cand au avut timp sa organizeze serbare la gradi noua, ca abia au inceput doar ! Bravo !
Iuliana, Craita - si la mine migreaza puiu` noaptea, mai ales zilele astea cand tati e plecat, ma trezesc cu el ca imi trage patura ... Dar nu pot sa spun ca dorm bine cu el, stau semitreaza sa il invelesc (macar cand doarme cu mine sa stea invelit), sa nu transpire etc.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
liliac1 spune:
Giani Sa-ti traiasca flacaul!!! Speram sa fie sanatos si papacios!!!

Ankalaura Mai, chiar asa, cand au avut timp sa organizeze serbarea?? Ca la noi inca se mai incalta astia mici cu fesul
. Sapt asta cand am re-dus-o pe fii-mea la camin, erau 11 copilasi bolnavi, 3 prin spitale...si cred ca or fi venit si netratati in colectivitate, ca pe ghibi, de bine ce-o pusesem pe picioare, iar e cu mucii facuti cravata!! M-am saturat!
Despre laudat...pai o laud NUMAI daca merita!! Ca doar n-o s-o laud cand face cum ii tuna ei si e contra cu tot ce inseamna normal. Uite, azi dimineata a vrut ea sa se imbrace ca o varza: rochie grena cu pulover verde, cu ciorapi rosii, pantaloni roz...era ca un papagal, dar se imbracase singura. Nu se lauda asemenea atitudine, dupa umila mea parere. Si chiar de-i explicasem ca e caraghioasa, ca e ca un papagal, triumfatoare mi-a aruncat-o in nas: "pai eu vreau sa fiu papagala!!"
O laud doar in situatiile in care se conformeaza intr-o proportie de peste 80% la o situatie anume.
Flori si Mioara Cand ajung sa va citesc pe voi, parca de fiecare data lucrurile incep sa se simplifice la mine!! Aproape ca-mi trece... Pai sa-mi bata 2 deodata din picior, chiar ca o iau la padure!!!
Aaaa, cat despre dezvelit...copilul asta ma "ucide cu zile". Nu vrea sub nicio forma sa doarma singura...greseala!!!! Si noi ne complacem acum in situatia asta pt ca deja e frig in casa...pana s-o gandi sa ne dea caldura mai este!!! Si ea tot la bulanele goale se plimba,iar noaptea, isi scoate cracaneii afara, bashca ca se aseaza deasupra capetelor noastre. Numai somn nu e ala, in care din 10 in 10 min, trebuie sa invelesc fata, ca e sloi!! Cica sa nu aiba mucii pana-n barba ![]()
Cred ca diseara, o culc la margine, o imbrac cu cojocul de iarna, o incalt cu cizmele si-uite-asa o culc. Nu ca n-as avea cu ce altceva, dar cu astea m-ar lasa sa o pun la culcare.
Hai sa avem o sapt usoara!!!!
ankalaura spune:
Aloo, 2003, sa va traiasca baiatul! Acuma vaz ca o sa va cheme 2003_2006 ![]()
Eliza doarme (in princiu) la ea in pat. Ma mai trezesc noaptea cu ea peste noi (asta tot obicei de la mama, ca acolo doarme cu ei, desi eu as prefera sa doarma singura, dar ma rog...) - ori exageram noi ca tot dam vina pe altii, si in speta pe bunici
- alteori, adorm eu cu ea in timp ce ii mai spun o poveste (dupa povestea citita din carte si dupa povestea povestita cu lumina aprinsa, si dupa aia cu lumina stinsa,.. ei bine, vine o ultima poveste la care eu adorm. Ba uneori vorbesc si prin somn, si spun Scufitei Rosie ca n-a verificat stocurile sau ca trebuie sa mai faca vreo procedura, ceva, asa ca imaginati ce iese!
Ma nou, am evoluat cu povestile - desi as fi vrut sa raman la Scufita si la Capra cu Trei iezi (ma rog, si Hansel si Gretel, si cenusareasa si restul pe care le stim toti), ei bine, am ajuns la "Sabia de lumina", "Printesa si balaurul"... povesti pe care trebuie sa mi le citresc eu inainte, ca habar nu le aveam, iar ea le cere, ca li le spune la gradinita.
Ca ajunseram la gradinita, ma bucur ca v-au placut pozele. De serbare au avut timp, ca la ei asa este... Asta a fost prima serbare, a fost Sarbatoarea recoltelor - ati vazut ca am baut must, a fost facut de copii, am facut tablouase din frunze si boabe de porumb lipit... e chiar super sa iti dai ragazul sa te ocupi de asa ceva cu copilul tau. Drept urmare, am fost ieri in parc si am cules in cosulet frumze si tot soiul de bobite, ca sa repetam si acasa experienta...
La noi, nu sunt copii bolnavi INCA, dar tot am o suparare, ca patuturile tot n-au venit si inca fac sportul cu mers la pranz dupa fata, dus acasa cu tot cu Zeni (verisoara noastra), intors la birou, ajuns iar acasa noaptea... Mai sapa si astia un shantz imbecil - de sapt trecuta, de cand am bagat masina in teul ala idiot - si nu mai termina odata, si este un cosmar parcarea! Dupa ce ca nu ne dau decat un loc astia de la ADP - desi sunt vecini care n-au nici o masina - imaginati-va acuma cand nici macar la singurul loc nu mai avem acces (loc pe care puneam una din masini, de obicei a mea ca e mai mare), it's a living nightmare pe cuvant!
Eliza nu se dezveleste decat iarna - vara sta cu cearsaful ridicat pana la gat si daca ii iese un degetel afara, e o adevarata tragedie. Pe chestia asta cu dezveleala i-am scos pilota - poate si asta e motivul pentru care mai adorm langa ea, pentru ca noi intindem inca de o patura, si e mai bine si mai cald la Eliza in pat...
Nu pot decat sa repet ce a zis Liliacul - Eu simt foarte clar ca n-as avea puteri pentru inca unul, daramite pentru doi simultan! Oricum gasesc N motive pentru care sa aman momentul lui bebe2 - ultimul chiar e legat de silueta! desi, recunosc, uneori imi e drag si dor de bebe mic. Eu cu frate-miu am fost apropiati, doar un an jumate intre noi, si ce scandal si ce cafteala, saraca mama era la limita cu nervii si ea... Si la vremea aia statea acasa cu noi, daramite sa ai 3 (TREI!!!) copii, si sa mai si muncesti! vai de capul meu, eu, sincer, as lua-o razna.
Apoi, vin si motivele obiective, sa le zic asa, si imi dau seama ca Eliza a fost oarecum sacrificata, asa ca nu mai repet figura cu al doilea. Ori am timp si resuers pentru ei, ori mai bine pass nene, ca istoria nu vreau sa o repet.
Si acuma, mititica, atata tanjeste sa stea cu noi, si atata trage de noi sa ne jucam cat mai mult, si noi n-avem timp.. Zilnic ii promit ca vin mai devreme acasa, si nu reusesc decat intamplator....
Hai va pup, ca am scris destelenit, ma duc sa azvalr copilul in baie si apoi sa reluam povestile alea... de adormit mamici....
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
iuliana spune:
La noi nu a tinut mult pusul la ele in camera...decit o zi, dar am cumparat suporturi laterale pentru pat, adorm plozii dupa care ma mut in patul din camera de oaspeti linga exilat:))...asta daca nu adorm si eu linga ele. Nu imi mai e frica sa le las singure in patul mare ca acum nu mai cad (de fapt, de Diana mi-era frica). Oricum, am mai multa liniste in casa acum. Emma din 7 zile pe saptamina cred ca doarme dupaamiaza 2 sau 3. Lunea si miercurea nu doarme. Diana doarme de obicei pina vine ea de la scoala, iar eu pe la 4.45 tre sa plec la scoala, martea si joia doarme ca merge dimineata la scoala si le culc la prinz pe amindoua, vinerea daca am sanse, dar nici atunci nu prea pentru ca din nou Diana doarme pina vine ea de la scoala si pe Emma sngura nu pot sa o adorm si asta mica sa bintuie prin casa. Simbata si duminica de obicei mai intotdeauna sint "no-nani" zile ca e ta-su acasa si o apuca asa bucuria si excitement ca nu e loc de nani. Oricum am incetat sa ma lupt cu ea sa o pun la culcare la prinz si seara o pun mai devreme in pat. Diana e inversul Emmei, ea cere in pat, da cu palma in pat sa imi arate ca vrea nani si nu dureaza mult pina adoarme. Dar cu Emma de cind ma stiu am avut probleme cu dormitul de parca intra zilele in sac si nu are timp sa faca ce vrea sa faca.
Geanina, felicitari si sa va traiasca "fetita" cu cuc:).
Si acum sa va spun o bomba
. Cred ca venim din nou acasa la anul prin mai:)). Mai mult ca sigur ca am innebunit:). Dar socrii implinesc 50 de la casatorie si Alex vrea sa mearga la bairamul lor. Sper sa isi poata lua biletul de avion pe mile. Eu am zis ca Diana inca are sub 2 ani si nu platesc bilet intreg, asa ca sa mergem si noi. Ma gindesc ca, fiind mai-iunie, nu vor fi asa calduri mari. Fetele vor fi mai maricele. Nu stiu, imi fac si eu curaj sa vin:).
Flore, sanatate la copii. Nici nu vreau sa ma gindesc prin ce treci.
Mai revin mai tirziu!!!
Ok, m-a intristat azi o faza la Emma. Vine de la gradinita si incepe sa se joace singura. Cind se joaca singura, o trage numai pe engleza:( si cred ca numai vreo 10% din sedintele pe care le tine:) sint in romaneste. Deci, incepe sa spuna "I'm going home at my daddy and my grandpa." Nu m-a intristat ca vorbeste in engleza singura (ca asta nu am cum sa o oblig sa nu o faca) ci ca la ea notiunea de bunici, unchi, matusi, veri va fi ceva f. vaaaaag:(.
Eu o incurajez cu 'bravo', 'good job', pupicei etc, dar o si pedepsesc si nu o pup toata ziua in fund. Culmea e ca acasa e obraznicuta uneori mai des:), dar cind e printre straini e f. cuminte. Probabil ca acasa vrea sa imi incerce nervii:).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
iuliana spune:
Sa va zic o faza din "suferintele tatalui"
. Acu' vreo citeva zile, Emma l-a pocnit cu capul pe ta-su in gura....intentionat. Dupa ce si-a luat pedeapsa, ta-su suparat zice "nu vrei sa dormi, nu vrei sa maninci, nu vrei sa faci nimic din ce ti se spune, din cauza ta m-am mutat in camera cealalta..."
. Asa ca acum tot exilati sintem. Pe Emma oa apuca nebuneala cind e vorba de culcare. Acu' 2 seri era 10.30 si ea vroia sa picteze (sa "painteze", ca ea zice "am paintat" si nu pictat:). Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.
Diana a inceput cu "miiiiine" (al meu)...ce sa mai spun, o copie pe sor-sa. Macar de ar copia-o numai in lucruri bune. Dar ieri, Emma imi da cu palma peste picior, iar sor-sa, care era linga ea, imi da si ea cu palma:)...cum sa fie ea fraiera. Macar cu Diana nu am scandaluri la mincare si somn.
Vine Emma cu niste expresii de la scoala: cutie, my dear etc, dar ii sint adresate lui sor'sa nu mie:) si cu Diana vorbeste numai engleza:(. Ma distreaza cum ii zice Dianei: asta-i pentru copii mari (adica ea
), nu-i pentru tine, Diana."
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
l_carmen2003 spune:
Inati de toate LMA tuturor sarbatoritilor si parintilor lor si felicitari pt ce minuni de copii avem!
Am un program cumplit si pur si simplu nu mai apuc sa scriu mare lucru... Mai citesc din urma si mai aflu ce ati mai facut dar nu mai am vreme de povestit...
De 3 saptamani sunt in concediu fortat ca am o problema la coloana - despre care ama flat aplecandu-ma dupa o hartiuta!!!! - si stau mai mult pe drumuri de acasa la spital la atratament si un pitin la birou si apoi iar acasa - parte de tratament cica sa stau la orizontala cat mai mult!!! In p;us am racit cu totii si daca Alex si-a revenir, eu o tin de 2 saptamani cu ochii mici si plangaciosi cu un gat super iritat si cu nasul dea dreptul lichid.
Roxana sa-ti traiasca nazdravanul si sa fie sanatos
Craita m-am ingrozit citind prin ce ai trecut. Sanatate multa fetelor!
Flori, sanatate la copii.
Mihaela_s suna excelent si sper sa ma pot impune si eu la fel dar adevarul e ca asta mic e un mic magician si obtine totul de la mine... Asa ca eu sunt corigenta... la materia asta.
Citeam despre calitatile noastre de parinti... Ankalaura are dreptate, suntem responsabili de toate eventualele esecuri ale copiilor nostri...
Doamne iarta-ma, cand ziua are doar 24 de ore si cand esti si mama si sotie si gospodina si ai si un job in care iti storci creierii sa scoti bani sa mai dai si altora si pe de o parte statul, pe de alta furnizorii si pe deasupra si clientii trag de tine in toate partile, greu este sa mai gasesti timp si sa citesti ceva literatura despre copii... Eu, nu radeti, citesc pe buda. Sau in cada la ora 1 am. Ca nu mai am timp alta data si imi e greu sa las o zi fara sa citesc insa din ce in ce mai greu fac loc literaturii despre a fi parinte. Si sunt.
Si ma trezesc ca ma intreaba pustiul ca pe el de unde l-am cumparat si eu imi ciulesc urechile "de unde ce am facut?"... si explica-i copilului ca nu exista magazin de cumparat copii... Sau cand copilul a aflat despre moarte si ca cel care moare se duce la Dumnezeu... Si vede niste imagini la TV in care cineva plangea si si intreaba de ce plange tanti... cineva ii raspunde ca murise nu stiu cine si atunci copilul vine intrigat la mine: "mami e bine la Doamne Doamne? De ce plangea tanti aia ca a plecat nenea la Doamne Doamne?" offf e greu sa fii parinte. Asta vara am coborat din masina in drum spre mare sa vada de aproape un magarus si stapanul i-a strigat animalutului la un moment dat ca e salbatic. Alex a bagat la cap si imi spune azi ca el a aflat ca magarul e un animal salbatic. "De unde ai aflat?!" "pai asa a spus omul acela magarului: salbaticule"
Si dupa ce ma pune in incurcatura - caci de multe ori vine cu chestii de astea cand vorbesc la telefon sau cand vorbesc cu cineva - imi aduc aminte ca Alex are nevoie mare de noi si ca suntem cu lectiile nefacute. Din pacate. Si mai punem mana pe cate o carte despre copii. Si despre a fi parinte, ca la TV nu ma pot uita la astfel de emisiuni.
Din fericire avem un copil bun, numai de nu l-am strica.
Si Alex a inceput gradinita si parea ca se adapteaza tare bine, se impaca bine cu colegii si ii place... Ma rog pana azi adica...
Este la o gradinita patronata de o fundatie baptista - nu ma deranjeaza sau impresioneaza amanuntul, pt ca este doar o fetita baptista la grupa mica, noi suntem ortodoxi si mai sunt 2 copii catolici si o fetita de confesiune iudaica... si oricum la varsta asta nu se poate face prozelitism - sunt 12 copii in grupa, au 3 educatoare la grupa... in fine conditiile sunt f. bune. Copilul s-a adaptat bine, de abia asteapta sa mearga la gradinita... insa...
Eu am o miniconfesiune de facut - nu dati cu rosii si nici cu pietre ca sunt suferinda si nu pot fugi!! - Alexul meu a mai baut lapte din biberon seara si 100 ml dimineata... In rest dupa amiaza bea lapte din canita, mananca singurel...etc. Biberonul era un moft, ne distra pe toti cum astepta si lua sticluta si se instala in fotoliu sau in bratele noastre si bea lapticul... Niciodata nu a acceptat suzeta.
Si a venit vremea sa renunte... de doua zile biberonul a disparut din peisaj. Si de atunci refuza sistematic sa bea lapte. De la 650-700 ml/zi cu greu il conving sa bea cei 200 ml de dupamiaza... In plus a devenit foarte plangacios. Azi a mers la gradinita - unde se simte f bine si e f iubit - si a refuzat sa ramana...
Poate avea vreo legatura cu biberonul cel iubit? Si daca da, ce sa fac? Nu de alta, insa mare lucru nu prea mananca - a fost si bolnavior si parca s-a topit pe picioare de la viroza - si laptele chiar era necesar...
Va las si va urez toate bune pt ca sincer nu stiu cand mai ajung sa scriu. Citesc, insa cu scrisul sunt o lenesa, mai ales cand nu pot sta pe scaun si butonez din pat.
Toate bune si numai sanatate piticilor si mamicilor
cristinamh spune:
carmen, tu scrii rar, si cand scrii... ne dai vesti triste?
uite noi invioram atmosfera, si va scriem ceva din seria "de necrezut".
dupa trista experienta de acum un an la tandarica, stiti voi, va amintiti, cand io cu andrei am stat la buda tot spectacolul, mi-am facut curaj si ne-am dus iar. am profitat ca andrei a avut rabdare sa vada alba ca zapada pe pc , in vreo 3 episoade, si hai sa mergem la teatru, sa vedem pe alba ca zapada...
mai, si ne-am dus!
incantat copilu ca era lumea gramada, deh, numai scoli si gradinite, ca e in timpul saptamanii. era cat pe=aci sa nu intram, ca cica nu au loc, pana nu intra toate grupurile. dar am intrat. n-as zice ca i-a placut la nebunie, caci era cam dezamagit... piticii au intrat, da' nu cantau "aiho, aiho", cum stia el... alba ca zapada era blonda si rochita alba, nu avea rochita aia cu ilicel, vrajitoarea doar ce mai aducea.
dezamagirea lui a venit la final. el, indragostit de luna, ca seara nu putem sa dormim daca n-o vede, si are si pozele superbe de la eclipsa facute de unchi-su, a facut criza... au proiectat aia o luna pe decor, apoi au stins-o. si s-a pus copilu pe plans ca vrea luna. cu chiu cu vai am mai stat 10 min pana la final. dar am stat in sala, tot spectacolul, ceea ce e mare realizare pentru noi!
acum, din perla spectacolului. (mai, da' varianata clasica, sa respecte povestea, nu se mai face?!) mie mi-a placut la nebunie. ce-a gasit alba ca zapada in casa piticilor... un televizoras cu 7 telecomenzi micute. am ras cu sughituri! va dati seama ce circ iesea acolo
?
apoi... nu mi-a placut printul
parca era stefan cel mare din tabloul de la putna, cu plete blonde pana la mijloc si coroana de juma de metru, fix ca in tablou. si apropo, printul era un actor imbracat, nu era papusa, sa va dati seama de dimensiuni...
alte distractii... aveam in fata mea o fetita... io ii povesteam lui andrei, cum musca a-c-z din mar si face buba la burtica... fetita ma corecta, ca nu o doare burta ca-i ramane marul in gat... si tot asa
.
noi suntem veseli. ne-a cam trecut raceala. ba chiar si io sunt mai bine, numai tusea nu ma lasa in pace. in curand vreau sa mut copii amandoi in pat. nu de alta, dar poate asa vrea si iris sa ma lase in pace, si scap si de plansetele lui andrei cu "jucam iis". desi nu vreau sa ma gandesc ce chitzaiala o sa iasa... sunt topiti unul dupa celalalt... se imita in tot si-n toate. am pus si ceva poze... poate va plac. e una cu iris in picioare la perete. ei bine, a vrut si andrei asa, numai ca s-a pus pe plans, ca i-a fost frica... zgatia aia mica n-are nimic, e incantata sa stea sus.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
bogux spune:
Buna Fetele!
Iata ca duuupa mult mult timp mai arunc si eu un ochi pe aici.
Sorry ca nu prea am mai scris dar si io si mami (MIh) am fost foarte ocupati la munca (acum este si o perioada stresanta si de schimbari in firma. Spre rusinea mea nu prea am mai fost pe forum.
Matei creste si se rasfata pe zi ce trece. Are o personalitate puternica si ne cam pune la punct pe toti din casa.
Despre cam ce a facut el si noi in vara si toamna asta, vedeti pe linkurile de mai jos:
- la munte
http://family.webshots.com/album/552872439eEwhVQ
- la mare
http://family.webshots.com/album/553232961QUPmvw
- nasici
http://family.webshots.com/album/554118159TgrOEK
In rest va uram numai bine, sa fiti sanatosi si fericiti!
ankalaura spune:
Eu mi-am facut pana la ora asta programul meu sexi de uichend, cu curatenie, calcat, gatit, ordine.... Abia am mancat acum si pic de somn :(
Asa ca o sa ma uit la pozici mai tarziu (chiar ma gandeam zilele trecute la Matei cel subtirel - o sa ma uit eu sa vad daca mai e subritel....) si spun pe viteza, Carmen > nu stiu daca explicatia are vreo legatura cu biberonul, dar sa stii ca si Eliza bea cu biberonul si nici nu intentionez sa i-l scot!
Nu pentru ca n-ar mai bea lapte (probabil ca asta s-ar intampla; ea mananca si iaurt mult cu lingurita), ci pentru ca este placerea ei de dinainte de somn. Si ceai mai bea uneori cu bibe. Nu tot timpul. Ca altfel, am trecut la cana cu pai de cand avea vreo 2 ani jumate. Ei bine, seara, la nani, nu ii pot da lapte in cana cu pai, ca sta intinsa pe spate. Si este fericita!
In rest, bea cu orice - sticla, pahar, isi toarna singura cu sticla in canita,... dar biberonul este prietenul ei de dinainte de culcare. Si o las in pace - de ce sa i-l scopt, pana la urma urmei?
Ma bazaia si pe mine mama la cap, ca DACA face carie de biberon, ca citise ea prin nu stiu ce reviste... Ca si Alex al tau, ea a respins suzeta intotdeauna... asa ca nu ma tem de caria aia (se spala pe dinti de 5 ori pe zi....) si prefer sa ii las copilului placerea.
Parerea mea.
Va pup acuma, poate reusesc sa culc copilul - la gradi nu doarme la pranz, si a inceput s anu mai vrea nici acasa nani la pranz.
Pup si weekend placut!
Edit ca sa spun ca tocmai ma uit pe poze.
Cristina, ce mi-a placut soferita - am prezis eu ca Iris va vorbi inaintea lui Andrei, dar ca se face soferita inaintea ta, ei bine, la asta nu m-am gandit serios!!!

Si mi-a mai placut ce se catara ea cu consecventa - la pasul 1, pasul 2,...
Bogux si Mih - mititelul vostru m-a lasat cu gura cascata! ori aveti vreunul talent special de imortalizat momente, din pozele de la munte sunt cateva care spui ca sunt din reclame! Si ce mai frumos decat era s-a facut puiul! ce sprancene elegante are! Ma duc sa ma uit si la cele de la mare. Re-edit ca sa spun ca le-am vazut si pe cele de la mare si pe cele de nasici, si cre' ca vreunul din voi, daca nu esti fotograf, ti-ai ratat cariera
Mi-au placut la nebunie pozele de pe malul marii la rasarit. Grozave! Si de unde ati fost nasi, mi-au placut mai ales cele de la final, unde doarme rasfatatul la mami la piept.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza