Nazdravani de aug-sept 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 22
cristinamh spune:
hihi, primii la urari de sf ANDREI!
incepem cu
pt nor-mea, Sara Andreea, si continuam cu pupatul,
Andreea Alexandra, Andra Maria! dar intram in tonul sarbatorii, si dam noroc cu
Andrei-Catalin, si andreiu mic din noua zeelanda!
sper ca n-am uitat pe nimeni!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana spune:
Revin cu urari de LMA pentru Adreii si Andreele noastre!!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
dana_ene spune:
Sarbatoritilor de astazi: 
ANDREI RAZVAN
SARA ANDREEA
ANDREEA ALEXANDRA
ANDRA MARIA
ANDREI CATALIN
bb ANDREI de mami Gianina
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
iuliana spune:
Tot ce face (picteaza, deseneaza etc) la gradinita, Emma face pentru mine. De fiecare data imi spune "uite, mami, ce am facut pentru tine" sau dezamagita "azi nu am facut nimic pentru tine" ceea ce se intimpla rar pentru ca de fiecare data fac ceva. Azi vin de la scoala si imi spune ca a pictat si mi-a facut cadou mie (ta-su a innebunit ca Emma a scos niste vopsele cu sclipici fara sa vada el, i-a dat si sora-sii, a deschis capacele si da-i pictura. Mindra de ea si opera ei, mi-a aratat ca si-a facut si unghiile (verzi
). Vrea sa ma copie in toate, sa isi puna de la sutien pina la machiaj si alte minuni. Eu sint un exemplu pentru ea, mititica, si e tare mindra cind o dau cu parfum sau ma fac ccc ca o dau cu deodorant sub brat. A vazut ea la tv o reclama cu niste pietricele de pus in par si m-a innebunit ca vrea si ea. Cred ca am sa ma conformez ca sint bune si pentru parul meu
. Lucram la un cadou de Craciun pentru tati si, imediat ce ajunge ta-su acasa, ii zice "tati, am un cadou pentru tine". Ce rost mai avea sa ii fac semn ca sa nu ii zica, oricum nu stiu ei la virsta asta sa tina un secret? Sper sa uite ta-su de cadoul Emmei pina de Craciun si sa se arata mirat
.
Vin azi de la scoala si ma intreaba "ai paint? te-ai jucat cu copiii la scoala ta?" Mititica, ea isi inchipuie ca ma duc la scoala sa ma joc:)))). Cica azi s-au batut in draci. Asta mica o fugarea pe Emma sa ii dea cu telecomanda in cap si chiar i-a si dat. Mie nu im place asta si as fi certat-o, ceea ce ta-su nu a facut.
Cred ca Emma a mai crescut in inaltime in ultimul timp ca vad ca i-au ramas scurti niste pantaloni pe care i-a purtat o data sau de 2 ori si a facut si burtica rotunjoara. Nu murdareste hainutele la scoala, doar uneori de acuarele, dar scot petele imediat cu un stick special.
Sa vedeti ce frumos zice Diana "Emma". Ma ia transpiratii de emotii cind vad ca se pupa. Uneori nu are chef Emma si fuge Diana dupa ea sa o pupe, alteori e invers:). Azi la gradinita o vad ca iese cu din clasa imbracata cu pantalonii pe dos. Profesoara imi spune ca a facut 2 picaturi de pipi in chiloti si s-a dus la baie, si-a scos chilotii, hamleteii si pantalonii, si-a lasat hamletii si chilotii pe jos si s-a imbracat cu pantalonii. Nu a spus nimic, doar ce a gasit prof. chilotii in baie
. Ce sa ii faci, s-a descurcat fata singura. Nu suporta sa aiba nici o picatura de pipi pe chilotei (uneori cind e tare ocupata mai da drumul la 1-2 picaturi de pipi pe chiloti ca uita sa se duca la baie). Acasa nu mai zic, se schimba de 3-4 ori de chiloti...chit ca sint murdari sau nu. Ma exaspereaza, noroc de masina de spalat.
Mai vroaim sa mai zic ceva, dar cred ca stau destul de prost cu memoria. Sa va spun numai ce gol mi-e creierul in ultimul timp. Mi-am pierdut geaca de blugi si telefonul (le-am gasit la scoala la Emma la birouri - noroc de ideea sa ma duc sa intreb), pierdusem un hanorac de al Emmei...tot la scoala la ea l-am gasit. Apoi ieri ma duc la alimentara. O pun pe Diana adormita in carutul magazinului, scot portmoneul din geanta si il pun pe masina, o scot pe Emma si o pun in carut si plec. Cumpar ce cumpar si ma trezesc ccc ca nu am portmoneul (credit carduri, bani etc). Instantaneu mi s-a facut rau si m-a luat cu ameteli. Numai bine ca s-a trezit Diana si a inceput sa urle. L-am sunat pe Alex (magazinul era aproape de serviciu lui) si a venit sa stea cu fetele si eu sa caut portmoneul. Ma intorc din nou in magazin si vine o cucoana si ma intreaba daca sint madam Iuliana ca mi-a gasit portmoneul in parcare. Ma luase cu groaza ca trebuia sa dau tel sa anulez credit cardurile, mi-era ca daca il gasea nu stiu ce puslama si facea cumparaturi cu ele, dar am avut noroc de tipa asta. Nu va zic prin ce spaima am trecut. Ar cam trebui sa imi mai revizuiesc atentia la 'mediul inconjurator'
, dar e al naibii de greu.
Gata, va pup...ma duc la invatat
.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
Ancuta spune:
La Multi Ani si numai fericire pentru toti sarbatoritii, Andrei si Andreea.
Cristinamh, cumatra, nor-ta i-a trimis urari de La Multi Ani lui Andrei pe messanger.
Multumim pentru urari.
Va pupam, Ancuta si Sara Andreea.
cristinamh spune:
ptii, ce noroc de soacra are fi-miu! uite cum sta cu ochii pe el.. asa, din umbra, si ne scrie raaaar!!!
ancuta, da mei, am primit urarile
!
multumim frumos tuturor!
am pus poze de la gradi, si bonus un www.dropshots.com/hornoiuc" target="_blank">filmulet... a fost tare frumos! ma rog, cat am stat eu, 10 min... urcat copil pe scaun, in picioare, cantat LMA, canta andrei mai abitir ca ceilalti
, servit cu bomboatne, suc, turta dulce... facut antene la copii, dat baloane cu heliu, nebunie curata.
indruga andrei ceva cu "mergem acasa", dar am sters-o incet cand le pusese muzica...
era asa frumos... topaiau toti, cu baloanele prinse de degete...
in schimb vineri a fost prima data cand n-a plans. nu dimineata, ci dupa-amiza, cand m=am dus dupa el. da' stiti ce e frumos...? eu eram dimineata cu el... si el plangea dupa ta-su! io cred ca era rolul lui de plangacios... si a uitat sa adapteze, ca era mami cu el si nu tati. il stie toata gradi, e baietelul care nu plange dupa mami
.
uf, gata, s-au trezit zgatiile, plecam in sat sa serbam ziua nationala!
aaa, uitam, i-am luat lui andrei cadou, din oferta de la cora, setul ala cu plastilina si forme. o minunatie! nu se mai satura de el!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana76 spune:
Multumim de urari, la multi ani si din partea noastra, cu intarziere, celor ce poarta numele Sf. Andrei.
Ancuta spune:
Cristina,ce sa zic, asa tre' sa stea soacrele, sa stie tot, sa vada tot, sa apara din umbra atunci cand e momentul! Da' fie vorba intre noi, eu sunt o soacra buna (cel putin in momentul asta, nu garantez mai tarziu)
Pa,pa, Ancuta si Sara Andreea